Όχι έχει μόνο δύο πακέτα με boxaki 11&25€ με δύο χρόνια συμβόλαιοKαλημέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να έχω συνδρομή στην εον να βλέπω μέσω υπολογιστή με μηνιαια χρέωση όπως στην cosmote ott χωρίς να έχω συμβόλαια και εξοπλισμό;
Το eon+ έχει όλα τα novasports ενώ το eon έχει μόνο το news&το startΞέχασα να ρωτήσω πριν: η διαφορά προγράμματος eon με eon+ ποια ειναι?
Το eon+ έχει όλα τα novasports ενώ το eon έχει μόνο το news&το start
Μην τα γράφετε μόνο εδώ....δεν τα βλέπουν οι υπεύθυνοι.... Στο νήμα του support γράψτε το να ξυπνήσουν.....2 μηνες δεν ειχα κανενα θεμα. Αντιθετως ημουν υπερευχαιστημενος και με την εικονα την ροη κι ολα αυτα. Απορουσα για αυτα που εγραφαν εδω μεσα. Αυτο που γινεται τωρα ειναι απαραδεκτο ομως. 730 το πρωι βλεπω Αlpha μεσω Εον και δεν βλεπεται...διακοπες μαυρισματα κολληματα. Οταν κανει καποιος update εφαρμογης πρεπει να βελτιωνει οχι να χειροτερευει. Ειναι ενα ερωτημα και το τι τεχνικους εχει η Εον. Θελει κοπο για να υποβαθμισεις το προιον τοσο πολυ με ενα update
Συμφωνω με αυτο που λες αλλα οι υπευθυνοι eon δεν εχουν να το δουν κι αυτοι το θεμα; τεστ δεν κανουν; ασε που θα αρχισουν παλι τα βλεπετε με ethernet wifi και τετοια. Και εδω μιλαω για αλφα μεσω εον. Που να εβλεπα κανενα παοκ ολυμπιακος που το βλεπει η μιση ΕλλαδαΜην τα γράφετε μόνο εδώ....δεν τα βλέπουν οι υπεύθυνοι.... Στο νήμα του support γράψτε το να ξυπνήσουν.....
Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα να τρώει καρέ κάθε λίγο και τελικά έφταιγε το ότι είχα ενεργοποιημένο το "true motion"από τις ρυθμίσεις clarity της LG τηλεόρασης μου. Οπότε το έβαλα disable το true motion και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα εδώ και μήνες.(δορυφορικό nova)Πάντως στο prime και το 1 η εικόνα δεν βλέπεται ούτε στο δορυφορικό. Ειδικά όταν έχει αγώνες από Ισπανία η ροή δεν είναι καλή. Κάθε μισο με ένα λεπτό τρώει και από μερικά καρέ. Πρόσεξε το και θα δεις. Το πρόβλημα είναι γενικότερο με τη nova / eon
Και εγώ Lg έχω. Το απενεργοποιησα και ελπίζω να πιάσει και σε εμένα. Ευχαριστώ πάντωςΕίχα και γω το ίδιο πρόβλημα να τρώει καρέ κάθε λίγο και τελικά έφταιγε το ότι είχα ενεργοποιημένο το "true motion"από τις ρυθμίσεις clarity της LG τηλεόρασης μου. Οπότε το έβαλα disable το true motion και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα εδώ και μήνες.(δορυφορικό nova)
Τσεκαρετε το και σεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.