Nova EON TV / EON+

Καλημέρα παιδιά.. πέρασα στο box το Disney+ και αν δείτε εικόνα θα τραλαθητε...FHD χωρίς σπασίματα στην γρήγορες σκηνές ... Έχει φοβερές ταινίες στην λιστα.. το μόνο προβλήμα που παρουσιάζει αλλά είναι του box είναι ότι στα 24hz κάνει ένα σπάσιμο στην κίνηση κάθε τόσο... Πχ στο android box το άλλο που έχω δεν το κάνει... Γενικά αυτό το παρουσιάζει και στο nova και στο Kodi
Κατέβασε το refresh rate app στο play store και βάλε τα Hz στο Disney+ στα 60

Κατέβασε το refresh rate app στο play store και βάλε τα Hz στο Disney+ στα 60
Το έχει μέσα το box. ,Τελικά ήθελε επανακινηση.. η τηλεόραση μου έχει υποστηρίξη 24p και σε αυτη την συχνότητα η ταινίες είναι απίστευτες, έχει καθαρή εικόνα και ομαλή κίνηση..

• Like
Reactions: angelalex
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση.Στην εφαρμογη της EON αλλα και μεσω web το καναλι τουCNN υπαρχει κανονικα.Οταν βλεπω ομως μεσω δορυφορου το καναλι δεν υπαρχει .Πρεπει να κανω καποια σαρωση ή κατι τετοιο ή θα το βαλουν μονοι τους καποιοι στιγμη?

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση.Στην εφαρμογη της EON αλλα και μεσω web το καναλι τουCNN υπαρχει κανονικα.Οταν βλεπω ομως μεσω δορυφορου το καναλι δεν υπαρχει .Πρεπει να κανω καποια σαρωση ή κατι τετοιο ή θα το βαλουν μονοι τους καποιοι στιγμη?

(Αν) μπει θα μπεί αυτόματα. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι

• Like
Reactions: aggelos96
Δεν έφυγε ποτέ το CNN, είναι κανονικά στη θέση 802, στον Novabox τουλάχιστον. Έχεις τον καινούργιο δέκτη;

Γιατί το έχεις στα 24; Nova, netflix κτλ ειναι ολα 50. Βάλε τις ρυθμίσεις να αλλάζει αυτόματα αναλόγως το περιεχόμενο που παίζει. Εγώ παίζω στα 50 και όταν παίζει κάτι από kodi γυρνάει στα 24. Όταν σταματάει, επιστρέφει στα 50.

Στο xiaomi box έβαλα τον silk, πολύ σταθερός χωρίς κολλήματα, ευχαριστώ αυτόν που τον ανάφερε για
επιπλέον browser. Ακόμα αν κάποιος θέλει στο xiaomi box να το ενώσει με ethernet πήρα το ugreen usb3 και το
xiaomi box τον αναγνώρισε απευθείας.

Νέα έκδοση για Silk Browser για οποιον θελει.

Πατατε το πρασινο κουμπι και ξεκιναει το κατεβασμα. Την κανετε εγκατασταση πανω απο την παλια εκδοση και δουλευει κανονικα. Σε εμενα ετσι εγινε.

• Like
Reactions: Teo010
Πάρτους τηλ και απλά ανανέωσε με τον υπάρχοντα εξοπλισμό....και θα ανοίξει....
Μίλησα στο chat και μου είπαν πρέπει να αλλάξω πακέτο.

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα έκδοση για Silk Browser για οποιον θελει.

Πατατε το πρασινο κουμπι και ξεκιναει το κατεβασμα. Την κανετε εγκατασταση πανω απο την παλια εκδοση και δουλευει κανονικα. Σε εμενα ετσι εγινε.
Πολύ σταθερός και με το ethernet που έβαλα στο xiaomi άλλαξε προς το καλύτερο η συμπεριφορά του.

Μίλησα στο chat και μου είπαν πρέπει να αλλάξω πακέτο.

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αλλάζεις πακέτο....όνομα στο συμβόλαιο αλλάζεις.... Απλά θα λέγεσαι ΕΟΝ+ και θα ανοίξει και η μεγάλη οθόνη με την ανανέωση αυτόματα......

Δεν αλλάζεις πακέτο....όνομα στο συμβόλαιο αλλάζεις.... Απλά θα λέγεσαι ΕΟΝ+ και θα ανοίξει και η μεγάλη οθόνη με την ανανέωση αυτόματα......
Και φαντάζομαι δεσμευεσαι εκ νέου για άλλα δύο χρόνια σωστά;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Joker19
Πολύ σταθερός και με το ethernet που έβαλα στο xiaomi άλλαξε προς το καλύτερο η συμπεριφορά του.

Μέσω silk το μετράει σαν μεγάλη οθόνη ή σαν browser laptop?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστά. Βέβαια παίρνεις χαμηλότερη τιμή συνήθως (25,3€)
25 μαζί με τον φόρο έχω ήδη τώρα. Αλλά τα 2 χρόνια μου φαίνονται κάπως... Το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι πότε το έχει? όσο έχει μείνει...

Αρχισαμε καποιες διακοπουλες στο σιτι γιουναιτεβτ. Φανταζομαι τι θα επςκολουθησει το βραδυ...