Nova EON TV / EON+

Αν σε καποιο εχει ληξει η υπηρεσια της ΕΟΝ και ΔΕΝ θελει το boxακι ας μου στειλει ενα μηνυμα ,Ευχαριστω.

ευχαριστω,σε καθε περιπτωση αν καποιος δε το θελει -και εχει περασει πλεον στη κατοχη του- ας μου στειλει.

Κανονικά παίζουν τα κανάλια!Με πολύ καλή εικόνα!
Για την εικόνα θα συμφωνήσω
Στα κανάλια της EON δεν το κάνει , μόνο σε αυτά της Cosmote
Είναι σαν να χάνει ένα frame που και που

• Like
Reactions: valkal19
Αν σε καποιο εχει ληξει η υπηρεσια της ΕΟΝ και ΔΕΝ θελει το boxακι ας μου στειλει ενα μηνυμα ,Ευχαριστω.
Το δίνω εγώ με μία προϋπόθεση από τις δύο.....ή με 500€ ή δωρεάν αλλά θα βλέπεις τα τετραγωνάκια της ΕΟΝ για τρεις μέρες συνεχόμενα άυπνος.....

Είχα να δω κάμποσες μέρες.
Βλέπω καλύτερη κίνηση σίγουρα. Η ποιότητα σταθερά εκεί που ήταν. Μακάρι σ συνεχίσει έτσι και να φτιάξουν λίγο την ανάλυση.

• Like
Reactions: kostthem
Τελικά στο κουτί μπορείς να ενεργοποιήσεις το wifi?
Επίσης μπορείς να πάρεις έξοδος dolby digital?
στην αρχή νομίζω η απάντηση ήταν όχι και στα δυο...

Τελικά στο κουτί μπορείς να ενεργοποιήσεις το wifi?
Επίσης μπορείς να πάρεις έξοδος dolby digital?
στην αρχή νομίζω η απάντηση ήταν όχι και στα δυο...

Wifi κανονικα

Sent from my iPad using Tapatalk

Σας έχει τύχει ποτέ, ενώ παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση χωρίς να πατήσετε κάτι; Σε εμένα έγινε σήμερα μία φορά στο prime(αναφέρομαι στην θέαση μέσω eon box).

Καλησπέρα. Έχω eon+ σε Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV 4K UHD (snow). Μέχρι πριν 4-5 μέρες όλα καλά. Έκτοτε κάνει πολύ αργή φόρτωση στην αλλαγή των καναλιών. Από 40 δευτερόλεπτα μέχρι και καθόλου. Ας πούμε το novasports 2 δεν μου το άνοιξε ποτέ προσπαθώντας να δω ισπανικό πρωτάθλημα. Μέχρι να φορτώσει πετάει ενδιάμεσα και το μήνυμα περί σφάλματος σύνδεσης, επικοινωνίας με την εταιρία κλπ κλπ και μόλις περάσει ο απαιτούμενος χρόνος ανοίγει κανονικά το κανάλι χωρίς διακοπές κλπ. Στο ίδιο box έχω Vodafone tv αλλά και cosmote tv. Οι εφαρμογές αυτές δουλεύουν πενα χωρίς καθυστερήσεις. Γραμμή 50αρα Vodafone(Όχι ίνα). Συμβαίνει και σε άλλους ή να ψαχτω με πάροχο;

Σας έχει τύχει ποτέ, ενώ παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση χωρίς να πατήσετε κάτι; Σε εμένα έγινε σήμερα μία φορά στο prime(αναφέρομαι στην θέαση μέσω eon box).
Ναι και σε εμένα το έκανε αυτό χθες.

Καλησπέρα παιδιά, νέος στην EON. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την Ποιότητα εικόνας. Έχω VDSL Cosmote 30/5. Έχω βάλει στις ρυθμίσεις του BOX την ποιότητα στο MH AYTOMATO εως 4Mbps αλλά και πάλι πιξελιάζει στις γρήγορες σκηνές. Τι μπορώ να κάνω;

Ξέρει κάποιος γιατί δεν διατίθεται η eon tv σε νησιά, και αν αυτό πρόκειται να αλλάξει με την κατάργηση της wind vision;

Εμφανέστατη πλεον η βελτίωση στην εικονα,τουλάχιστον στις μεταδόσεις εγχώριων αθλητικών παραγωγών.
Γραφω με αφορμή το Αρης-Λαμια.

Εμφανέστατη πλεον η βελτίωση στην εικονα,τουλάχιστον στις μεταδόσεις εγχώριων αθλητικών παραγωγών.
Γραφω με αφορμή το Αρης-Λαμια.
Όντως στα εγχώρια ματς η εικόνα είναι πολύ καλύτερα.... Τελικά μάλλον κάτι γίνεται με το πως διανέμουν την εικόνα που παίρνουν από τους παρόχους που δείχνουν τα ξένα πρωταθλήματα....