Και στο EON smart box και στο Chromecast αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσα κανάλια έχουν τον κύκλο είναι σε καλύτερη ανάλυσηΚαλησπέρα εδώ και κάποιες ημέρες στην εφαρμογή σε smart tv στα κανάλια της Νόβα μόνο εμφανίζεται ένας κύκλος στην κάτω δεξιά πλευρά ξέρουμε τι είναι και αν φεύγει με κάποιο τρόπο ευχαριστώ
Στα sports και στα cinema τα έχω μόνο δεν ξέρω τι παίζειΚαι στο EON smart box και στο Chromecast αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσα κανάλια έχουν τον κύκλο είναι σε καλύτερη ανάλυση
Καλησπέρα εδώ και κάποιες ημέρες στην εφαρμογή σε smart tv στα κανάλια της Νόβα μόνο εμφανίζεται ένας κύκλος στην κάτω δεξιά πλευρά ξέρουμε τι είναι και αν φεύγει με κάποιο τρόπο ευχαριστώ
Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοιο κυκλάκι ;
Βάλτε μια φώτο βρε παιδιά να το δούμε
Σε όλα τα κανάλια novasports και novacinema τα έχω δει και σαν να μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα σε αυτάΕγω χθες που το παρατηρησα, μου ειχε το κυκλακι στο start στο 3, το 5 και τα extra που ειναι χωρις προγραμμα.![]()
Το κυκλακι πάντως το έχει σε όλα τα sports στην υπηρεσία της nettvplus που είναι για τους Έλληνες του εξωτερικού.Εγω χθες που το παρατηρησα, μου ειχε το κυκλακι στο start στο 3, το 5 και τα extra που ειναι χωρις προγραμμα.![]()
Θα το αλλάξουν λογικά. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι χρεώνεται.να διορθώσουν το λάθος της "προσφοράς" όμως δεν... ακόμα δωρεάν γράφει.
Εγώ τους έστειλα έχω και σκρινσοτ με τα 0 ευρώ να τους προλάβω πριν με χρεώσουνΤωρα το χρεωνουν το Adult Pack
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.