Nova EON TV / EON+

εντυπωσεις οποιος έχει τον νέο δεκτή και πως ειναι η εικόνα απο sports4,αν και νομίζω ότι δεν αγοράζεται αλλά γίνεται αντικατασταση αν ο παλιός χαλάσει και γίνεται κατόπιν ελεγχου

Καλησπέρα εδώ και κάποιες ημέρες στην εφαρμογή σε smart tv στα κανάλια της Νόβα μόνο εμφανίζεται ένας κύκλος στην κάτω δεξιά πλευρά ξέρουμε τι είναι και αν φεύγει με κάποιο τρόπο ευχαριστώ

Καλησπέρα εδώ και κάποιες ημέρες στην εφαρμογή σε smart tv στα κανάλια της Νόβα μόνο εμφανίζεται ένας κύκλος στην κάτω δεξιά πλευρά ξέρουμε τι είναι και αν φεύγει με κάποιο τρόπο ευχαριστώ
Και στο EON smart box και στο Chromecast αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσα κανάλια έχουν τον κύκλο είναι σε καλύτερη ανάλυση

Και στο EON smart box και στο Chromecast αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσα κανάλια έχουν τον κύκλο είναι σε καλύτερη ανάλυση
Στα sports και στα cinema τα έχω μόνο δεν ξέρω τι παίζει

Νέος δέκτης EON Smart Box (V3) 2023 για την NOVA​

Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοιο κυκλάκι ;
Βάλτε μια φώτο βρε παιδιά να το δούμε !

• Haha
Reactions: kostthem
Μια χαζη ερωτηση. Σε κουτακι της wind vision με καλωδιο κεραιας επανω τα καναλια digea της εφαρμογης της eon θα τα δειχνει απο την κεραια?

Εγω χθες που το παρατηρησα, μου ειχε το κυκλακι στο start στο 3, το 5 και τα extra που ειναι χωρις προγραμμα. 🤔

Εγω χθες που το παρατηρησα, μου ειχε το κυκλακι στο start στο 3, το 5 και τα extra που ειναι χωρις προγραμμα. 🤔
Σε όλα τα κανάλια novasports και novacinema τα έχω δει και σαν να μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα σε αυτά

Σχετικά με το adult pack και την χρέωση που είχα στον λογαριασμό παρόλο που στο app έγραφε 0.00€/μήνα, μου απάντησαν ότι θα μου πιστώσουν το ποσό και ότι η απεικόνιση στο app ήταν λάθος.
7fb6d4f9536f70b8a782042a5c27fc48.jpg

Last edited:
Εγω χθες που το παρατηρησα, μου ειχε το κυκλακι στο start στο 3, το 5 και τα extra που ειναι χωρις προγραμμα.
Το κυκλακι πάντως το έχει σε όλα τα sports στην υπηρεσία της nettvplus που είναι για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ρε παιδιά στην android εφαρμογή eon (sony bravia a80j 65'' - fiber 1gbps) χθες η ποιότητα του αγώνα panathinaikos - barcelona ήταν άθλια. Ορισμένες φορές δεν διέκρινες την μπάλα.
την ενεργοποίησα τώρα.
Μέχρι τώρα είχα τη δορυφορική και έπαιζε πολύ ωραία.
Αν δοκιμάσω να δω αντίστοιχο αγώνα από το eon box, θεωρείτε ότι η ποιότητα εικόνας θα είναι καλύτερη ή δεδομένου ότι και εδώ android εφαρμογή είναι, θα είναι ίδια και η ποιότητα;