Nova EON TV / EON+

Για εμάς που είχαμε NOVAGO extra δεν αλλάζει κάτι τελικά ίσα ίσα έχουμε και την εφαρμογή για την Smart TV.

Ενεργοποιώντας το EON EXTRA χρειάστηκε δυο μέρες για να μπορέσω να προσθέσω ξανά την 4η συσκευή. Μπορώ να δω σε 2 φορητές δηλαδή είναι το ίδιο με πριν με το NOVAGO EXTRA που πλέον καταργήθηκε απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις το EON EXTRA από το account σου. Νομίζω ότι το πληρώναμε 2,50 οπότε με το EON extra στα 3 ίσως να δούμε μισό ευρώ αύξηση στον λογαριασμό.

Έτσι τώρα έχω 4 συσκευές και την μεγάλη οθόνη στην Smart TV και μπορώ να δω σε 3 (2 φορητές και Smart TV ) ταυτόχρονα.

Χαιρετώ όλη την παρέα,

Εμένα μου εμφανίζει πλέον σε android box (το οποίο έπαιζε κανονικά), πως έχω φτάσει το μέγιστο όριο συσκευών. Πήρα και ένα xiaomi android stick για μια παλιά tv, να γίνει smart) και πάλι το ίδιο.

Αυτοί μου λένε πως συγκεκριμένα μοντέλα του εμπορίου υποστηρίζουν το eon app. Αν πάρω όμως κι τρίτο, πιθανώς να βγάζει το ίδιο προβλημα, ποιος μου το εγγυάται;

Το θέμα μου είναι το εξής: στέκει να βγάζει σφάλμα πως έχω φτάσει το όριο συσκευών; Μόνο ένα κινητό έχω ως έξτρα θέαση. Παίζει να είναι συστημικό θέμα και να έχει μείνει το id ή ο σειριακός της πρώτης συσκευής μέσα;

Το ένα είναι πάντα το box τους και δεν αλλάζει
Το δεύτερο μπορεί να είναι ή stick ή κάποιο άλλο box που υποστηρίζει, συνήθως όσα δεν είναι root
Εγώ έχω ένα stick και το δικό τους και είμαι οκ

Sent from my iPhone using Tapatalk

εχθές παρακολουθώντας τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκας μου φάνηκε ότι η ποιότητα της εικόνας ήταν πολύ ανώτερη σε σύγκριση με παλαιοτερους αγώνες. Το πρόσεξε κανείς άλλος ή ιδέα μου ήταν; (και φυσικά αναφέρομαι για αγώνες από το prime κι οχι απο το 4)

εχθές παρακολουθώντας τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκας μου φάνηκε ότι η ποιότητα της εικόνας ήταν πολύ ανώτερη σε σύγκριση με παλαιοτερους αγώνες. Το πρόσεξε κανείς άλλος ή ιδέα μου ήταν; (και φυσικά αναφέρομαι για αγώνες από το prime κι οχι απο το 4)
Από κινητό που έβλεπα όντως ήταν αψεγάδιαστο
ΒΟΧ δεν έχω άποψη για το χθεσινό

Ισχύει και εγώ αυτό παρατήρησα.

• Like
Reactions: pirovola
Καλησπέρα έχει κάνει κάποιος από σας casting από το κινητό του σε cosmote box HY4415 ?

Καλησπέρα.
Για να δούμε σήμερα στον τελικό αν θα πάει καλά το σύστημα eon tv η θα κλαταρει με τόσους συνδρομητές συντονισμένους στο novasports prime.

Καλησπέρα.
Για να δούμε σήμερα στον τελικό αν θα πάει καλά το σύστημα eon tv η θα κλαταρει με τόσους συνδρομητές συντονισμένους στο novasports prime.
Να κλατάρει δεν νομίζω, το θέμα είναι τι ποιότητα εικόνας θα έχει.

Δοκιμασε κανεις την εφαρμογη το apk της eon για android smartphone/tablet να παιξει σε tv box οπως mi box s κλπ ?

Δοκιμασε κανεις την εφαρμογη το apk της eon για android smartphone/tablet να παιξει σε tv box οπως mi box s κλπ ?
Τέλεια η εφαρμογή στο Xiaomi box s,πριν έβλεπα με browser.Το κατεβάζεις με το play store που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή και ενεργοποιεις την μεγάλη οθόνη.

• Like
Reactions: xristos1925
Τέλεια η εφαρμογή στο Xiaomi box s,πριν έβλεπα με browser.Το κατεβάζεις με το play store που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή και ενεργοποιεις την μεγάλη οθόνη.
Ευχαριστω για την απαντηση ! Εννοουσα την εφαρμογη που παιζει σε κινητα να παρεις το apk αυτο για τα κινητα και να το εγκαταστησεις με sideload σε tv box για να το δει σαν φορητη, οχι την εφαρμογη eon που εχει το playstore του tv box . Ισως ετσι παιξει σε δευτερο tv box αντι για μονο 1 tv box/smart tv και το μποξ το δικο τους. Π.χ. αν καποιος το εχει ηδη σε μια τηλεοραση μεγαλη οθονη σμαρτ τβ ή tv box και εχει και δευτερο tv box και θελει να το βαλει ετσι να βλεπει.

Αφαιρεσαν την εξτρα θεαση σε δευτερη φορητη και απο αυτους που εχουν κουτι εον; Γιατι εβλεπε ο πατερας μου απο ταμπλετ και ενω πηγα να δω απο κινητο μου γραφει εχω υπερβει το οριο. Ενω τοσο καιρο με εον εξτρα βλεπαμε ταυτοχρονα. Και φυσικα και απο εον συσκευη και απο μεγαλη οθονη ταυτοχρονα. Τωρα απο 4 συσκευες βλεπουμε 3 ταυτοχρονα. Τι παιζει;

Ευχαριστω για την απαντηση ! Εννοουσα την εφαρμογη που παιζει σε κινητα να παρεις το apk αυτο για τα κινητα και να το εγκαταστησεις με sideload σε tv box για να το δει σαν φορητη, οχι την εφαρμογη eon που εχει το playstore του tv box . Ισως ετσι παιξει σε δευτερο tv box αντι για μονο 1 tv box/smart tv και το μποξ το δικο τους. Π.χ. αν καποιος το εχει ηδη σε μια τηλεοραση μεγαλη οθονη σμαρτ τβ ή tv box και εχει και δευτερο tv box και θελει να το βαλει ετσι να βλεπει.
Μπορείς με έναν browser που το βλέπει το σύστημα σαν φορητή συσκευή, εγώ το έβλεπα με τον silk browser (Silk 108.2.18.5359.220.10).
Η εφαρμογή για κινητά δεν λειτουργεί σε tv box, απλά ο silk browser έχει και ενσωματωμένο κέρσορα.
Πάντα σε ότι κάνεις να θυμάσαι ότι έχεις τον περιορισμό να αλλαζεις μια φορά ανά 30ημερες μια συσκευή.

Αφαιρεσαν την εξτρα θεαση σε δευτερη φορητη και απο αυτους που εχουν κουτι εον; Γιατι εβλεπε ο πατερας μου απο ταμπλετ και ενω πηγα να δω απο κινητο μου γραφει εχω υπερβει το οριο. Ενω τοσο καιρο με εον εξτρα βλεπαμε ταυτοχρονα. Και φυσικα και απο εον συσκευη και απο μεγαλη οθονη ταυτοχρονα. Τωρα απο 4 συσκευες βλεπουμε 3 ταυτοχρονα. Τι παιζει;
Να το δηλώσεις βλάβη

Έγραψα εδώ στο chat. Δε με έχουν πάρει. Εσύ τι δηλώσεις βλάβη και έφτιαξε;

Έγραψα εδώ στο chat. Δε με έχουν πάρει. Εσύ τι δηλώσεις βλάβη και έφτιαξε;
Εγώ είμαι άλλη περίπτωση, είχα το ΕΟΝ Extra δωρεάν και τώρα αντί για αυτό έχω 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming. Όποιος έχει με πληρωμή το εον εξτρα και δεν λειτουργεί από την στιγμή που πληρώνει πρέπει να λειτουργεί.

ΕΟΝ Extra​

Ενεργοποίησε το ΕΟΝ Extra και απόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα σε μία ακόμα συσκευή smartphone/tablet ή PC/Mac​

Καταχωρημένες συσκευές

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

• 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
  • 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming
  • 3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ’ αυτών
Συνολικά δηλαδή έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 3 συσκευές, 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή.

Σε περίπτωση που διαθέτεις παραπάνω από μία υπηρεσίες ΕΟΝ, θα μπορείς να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο ΕΟΝ μόνο σε μια (1) συσκευή EON Smart Box και σε μια (1) συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming για κάθε επιπλέον υπηρεσία.

Είμαι άλλη περίπτωση, είχα το ΕΟΝ Extra δωρεάν και τώρα αντί για 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω Smart TV ή συσκευής streaming. Όποιος έχει με πληρωμή το εον εξτρα και δεν λειτουργεί από τη στιγμή που πληρώνει πρέπει να λειτουργεί.

ΕΟΝ Extra​

Ενεργοποίησε το ΕΟΝ Extra και απόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα σε μία ακόμα συσκευή smartphone/tablet ή PC/Mac​

Καταχωρημένες συσκευές

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

• 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
  • 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευής ροής
  • 3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ' αυτών
Συνολικά δηλαδή έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 3 συσκευές , 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή.

Σε περίπτωση που διαθέτει παραπάνω από μία υπηρεσία ΕΟΝ, μπορείτε να παρακολουθείτε το περιεχόμενο ΕΟΝ μόνο σε μια (1) συσκευή EON Smart Box και σε μια (1) συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω Smart TV ή ροής για κάθε επιπλέον υπηρεσία.
Εγώ αυτό που ανέβασες το είδα στο site αλλά δεν αναφέρει πουθενά το ΕΟΝ εχτρα. Δηλαδή ως τρεις συσκευές ταυτόχρονα δίνει. Χωρίς το έξτρα. Μπέρδεμα. Από αυτά που διάβασα βγάζει συμπέρασμα πως με το έξτρα έχεις λιγότερες.😕https://nova.gr/eksipiretisi-pelatw...orw-na-blepw-eon-tv-kai-pws-tis-diaxeirizomai

Last edited: