Nova EON TV / EON+

Μια χαρα τοσα χρονια δουλευει απο iphone σε nvidia ή xiaomi box ή τηλεοραση με cast. Κατι εκαναν τωρα απο την νοβα, δεν εξηγειται αλλιως. Όλοι εχουμε προβλημα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται και δεν δουλευει στα μισα καναλια το cast απο iphone; Τα μουφα καναλια παιζουν ενω τα καλα καναλια οχι. Τυχαιο; Ειναι εκνευριστικο. Στο τσατ της νοβα το παιζουν ανηξεροι...

• Wow
Αυτα μου βγαζει σε τηλεοραση και κινητο. Απο iphone 15 pro max σε nvidia shield pro. Τοσα χρονια επαιζε κανονικα. Εδω και μια εβδομαδα κανει κολπα. Ειναι υποπτο να μην παιζουν μονο τα αθλητικα, οι ταινιες και τα βασικα ελληνικα καναλια ενω ολα τα αλλα να παιζουν. Δεν τους εμπιστευομαι. Μπορει να το εκαναν σιωπηρα επιτηδες για να μην βλεπει ο πολυς κοσμος με cast σε τηλεοραση μεσω box.

IMG_4109.jpeg

Attachments

• IMG_4108.png
    IMG_4108.png
    1.8 MB · Views: 36
  • Wow
και σε εμενα το ίδιο cast απο iphone είτε σε xiaomi box είτε σε chromecast

Πολυ υποπτο θα πω εγω. Στημενο απο νοβα μου μυριζει στα μουλωχτα. Ταραξτε τους στα τηλεφωνα να το φτιαξουν. Εγω μιλησα με τσατ και το εδωσαν βλαβη και καλα. Παρε κι εσυ να ειμαστε πολλοι

Σε εμένα που το δοκίμασα και απο android συσκευή και απο ipad στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να δουλέψει αρχικά αλλά όταν αλλάξεις κανάλι πετάει σφάλμα αναπαραγωγής και βγάζει την πιο πάνω εικόνα.Στη χειρότερη δεν παίζει καθόλου και βγάζει το σφάλμα αναπαραγωγής από την αρχή.Δεδομένου ότι airplay και Samsung Dex σε Lg τηλεόραση δουλεύουν απροβλημάτιστα , μου κάνει για πρόβλημα είτε της εφαρμογής EON για android , είτε της εφαρμογής Chromecast.

• Wow
Σε εμένα που το δοκίμασα και απο android συσκευή και απο ipad στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να δουλέψει αρχικά αλλά όταν αλλάξεις κανάλι πετάει σφάλμα αναπαραγωγής και βγάζει την πιο πάνω εικόνα.Στη χειρότερη δεν παίζει καθόλου και βγάζει το σφάλμα αναπαραγωγής από την αρχή.Δεδομένου ότι airplay και Samsung Dex σε Lg τηλεόραση δουλεύουν απροβλημάτιστα , μου κάνει για πρόβλημα είτε της εφαρμογής EON για android , είτε της εφαρμογής Chromecast.

Τα ασημαντα καναλια παιζουν ολα με cast απο iphone σε ολα τα box που δοκιμασα. Εμενα για κλειδωμα της νοβα μου κανει στα σοβαρα καναλια. Ελπιζω να ειμαι λαθος. Μολις με πηραν απο το τεχνικο τμημα. Μου ελεγε αρλουμπες και για περιορισμους σε καποια αθλητικα καναλια και του λεω δεν ανοιγει κανενα, δεν εχει αγωνες τωρα. Μου λεει θα το ξαναδουμε και θα σας καλεσουμε παλι. Υποτιθεται οτι εκανε ρυθμισεις αλλα τιποτα δεν εφτιαξε

• Wow
Με πηραν απο το τεχνικο τμημα και μου ειπαν οτι δεν βλεπουν κανενα προβλημα! Ντροπη τους κανουν αβαβα και στα μουλωχτα εβαλαν περιορισμο να μην μπορεις να κανεις καστ τα αθλητικα και σινεμα καναλια απο το κινητο σου σε box για να μην βλεπει ο κοσμος σε μεγαλη τηλεοραση. Αλητεια χωρις προηγουμενο! Μια ζωη ξεφτιλες. Αυτη ειναι η Ελλαδα κυριοι. Κανουμε οτι γουσταρουμε χωρις να λογαριαζουμε τιποτα...

• Wow
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

• 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
  • 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming
  • 3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ’ αυτών

Δεν βλεπω καπου να αναφερει ρητα για δυνατοτητα cast κλπ
Οποτε που ακριβως ειναι η ντροπη κλπ κλπ?
Αν υπηρχε ενα" παραθυρο" το οποιο δεν το αναφεραν σαν παροχη και τωρα το κλεισαν δεν δικαιολογεί τετοιες αντιδρασεις

Επισημη παροχη της νοβα ειναι χρονια τωρα

Ορισμένοι σαν να μη θέλετε παροχές εφάμιλλες άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Και όχι μόνο αυτό, σπεύδετε και να υπερασπιστείτε αυτούς που παρέχουν υπηρεσίες μπανανίας. Αυτοί είστε, αυτά μας αξίζουν λοιπόν.

Ηρθα στον πατερα μου που ειναι ιδιοκτητης της γραμμης νοβα και της εον και δοκιμασα στο ιδιο δικτυο που ειναι και νοβα. Δεν παιζει ουτε εδω. Αρα ουτε περιορισμος δικτυου ειναι

Παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος browser με καλυτερη κινηση για eon tv απο box; nvidia ή xiaomi box;

Εμένα πάντως μια χαρά δουλεύει με cast από κινητό σε mecool km2 plus. Πάντως παιδιά μην χάνουμε το νόημα και κράζουμε. Το νόημα είναι να βλέπει αυτός που πληρώνει συνδρομή σε όσες συσκευές θέλει κι όχι να βλέπουν με μια συνδρομή 2-3 άτομα. Ασχετα αν αυτό γίνεται τελικά, δεν μπορούμε να κραξουμε γι αυτό.

• Like
Reactions: Paris2018
Για μένα θα έπρεπε να δώσουν την θέαση και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη, αυτό λύνει πολλά προβλήματα, είμαστε στο έτος 2024 και η nova ακόμα έχει τεχνολογία του χθες. Με παίρνουν τηλέφωνο για αναννεωσει και τους λέω απλά δεν υπάρχει νόημα να το κάνω, 2 χρόνια που πέρασαν δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλάξτε για να ανανεώσουμε,είναι απλό. Εμείς όλοι αγοράζουμε ναι με θέλουμε περιεχόμενο αλλά στο σήμερα δεν φτάνει μόνο αυτό,οι περισσότεροι έχουν έξυπνες τηλεοράσεις πάνω από μία,να έχεις την εφαρμογή στην τηλεόραση και αντί απλά να βλέπεις σε αυτήν να χρειάζεται να βλέπεις με άλλους τρόπους με αυτό δεν πας πουθενά.

Το cast και σε μένα συμπεριφέρεται όπως στον polaki, το airplay παίζει κανονικά αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο. Βλέπω eon στο iPad, στα ελληνικά κανάλια, στα ντοκιμαντέρ και σε κάποια αλλά δευτερεύοντα πατώντας το home button ενεργοποιείται το pip, στα κανάλια nova sport και cinema μου κλείνει τελείως την εφαρμογή