Nova EON TV / EON+

H nova εχει 1 συσκευη καθε 30 μερες για μεγαλη οθονη
Ενω η cosmote εχει μικροτερους περιορισμους στο θεμα
Οποτε μαλλον υπάρχει λόγος να αλλαξει

H nova εχει 1 συσκευη καθε 30 μερες για μεγαλη οθονη
Ενω η cosmote εχει μικροτερους περιορισμους στο θεμα
Οποτε μαλλον υπάρχει λόγος να αλλαξει
Πιο πιθανό να γίνει πιο ευέλικτη η νόβα.
Η cosmote προσδίδει την απαραίτητη ευελιξία στις επιτρεπόμενες συσκευές για αυτό και οι περισσότεροι θα επιλέξουν για θέαση των καναλιών το πιο καλοστημένο app που είναι αυτό της cosmote tv

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω μαζί μου στο χωριό το box της EON TV.
Επίσης όσον αφορά τη συμφωνία cosmote nova για τα αθλητικά στην nova τι εννοεί ο ποιητής ότι τα πακέτα θα αυξηθούν από ένα ευρώ. Δε λέει μέχρι ποιο πόσο θα είναι το ανώτερο.

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω μαζί μου στο χωριό το box της EON TV.
Επίσης όσον αφορά τη συμφωνία cosmote nova για τα αθλητικά στην nova τι εννοεί ο ποιητής ότι τα πακέτα θα αυξηθούν από ένα ευρώ. Δε λέει μέχρι ποιο πόσο θα είναι το ανώτερο.
Οπου θελειϛ το παϛ το μποξακι. Λογικα εωϛ 3 που ειναι και τηϛ cosmote. Το 1 προφανωϛ αφορα συνδυαστικα προγραμματα με εκπτωσειϛ.

Screenshot_2024-07-20-15-06-22-344_com.android.chrome-edit.jpg

• Like
Reactions: chtsarts
Ρε 'σειϛ, διαβασα κατι σε αλλο thread κι... " επαθα... "!
Ισχυει οτι στην EON, τα προγραμμα στο Replay TV ειναι διαθεσιμα μονο για 24 ωρεϛ;
Συγκεκριμενα, το διαβασα για τα Novasports.

Ρε 'σειϛ, διαβασα κατι σε αλλο thread κι... " επαθα... "!
Ισχυει οτι στην EON, τα προγραμμα στο Replay TV ειναι διαθεσιμα μονο για 24 ωρεϛ;
Συγκεκριμενα, το διαβασα για τα Novasports.
Ισχύει για το Novasports Premier League.

Αν πάρω eon+ με 24αρα δίνουν ακόμα δορυφορικό ή iptv; Θα προτιμούσα το δορυφορικό.

Σε εμένα εδώ και μισή ώρα από κινητό και λαπτοπ δεν ανοίγει κανάλια.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Wow
Οπως εβλεπα το ματς του παοκ στο λαπτοπ καποιες στιγμες σταματαγε απο μονο του το στριμ.........Φοβερη υπηρεσια κατα τα αλλα θα βαλουν και κοσμοτε

• Wow
Οπως εβλεπα το ματς του παοκ στο λαπτοπ καποιες στιγμες σταματαγε απο μονο του το στριμ.........Φοβερη υπηρεσια κατα τα αλλα θα βαλουν και κοσμοτε
Σταμάτησε και μετά δεν άνοιγε καθόλου με Firefox. Στην εφαρμογή κανένα πρόβλημα.

• Like
Reactions: panathas1985
Σταμάτησε και μετά δεν άνοιγε καθόλου με Firefox. Στην εφαρμογή κανένα πρόβλημα.

Οτι να ναι!Πρεπει να σοβαρευτουν λιγο γτ θα ναι μεγαλο φιασκο αν βαλουν και την κοσμοτε μεσα και κολλανε!Μια ζωη τους θυμαμαι να χουνε προβληματα με τα novago κτλπ.

• Like
Καλα με την παρωδια της νοβα προβλεπω να βαζουν ολοι κοσμοτε και με τα 3€ να βλεπουν τα novasports. Θα καταρρευσει συντομα η νοβα...

Καλα με την παρωδια της νοβα προβλεπω να βαζουν ολοι κοσμοτε και με τα 3€ να βλεπουν τα novasports. Θα καταρρευσει συντομα η νοβα...
αχχαχα φαντασου να γινει αυτο!