Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα.Εβαλα την εφαρμογή στο κινητό και είδα από κει παιχνίδι,αν βάλω την εφαρμογή και στο tablet θα μπορώ να βλέπω και εκεί τα κανάλια;
Δεν μιλάω για ταυτόχρονη θέαση αλλά για 1 θέαση οπότε θέλω,πχ σήμερα θέλω να δω στο τάμπλετ, αύριο στο κινητό.

Καλησπέρα.Εβαλα την εφαρμογή στο κινητό και είδα από κει παιχνίδι,αν βάλω την εφαρμογή και στο tablet θα μπορώ να βλέπω και εκεί τα κανάλια;
Ναι αλλά όχι ταυτόχρονα

Για όσους έχουν τον 831:

Σας κάνει κάτι περίεργα στην εικόνα στο on demand?

Έβαλα μια ταινία, έπαιζε στη χειρότερη δυνατή ανάλυση (παρόλο που έχω 50αρα) και κατά τη διάρκεια της ταινίας, έκανε κάτι περίεργα κολλήματα εικόνας (ειδικά σε σκηνές με μεγάλη κινητικότητα).

Δοκίμασα άλλη ταινία, και έκανε τα ίδια. Έκανα restart τον δέκτη, πάλι τίποτα. Σε eon δουλεύει κανονικά.

Βέβαια, δε ξέρω αν η τηλεόραση μου κάνει κάποιο κακό deinterlacing, αλλά το κάνει μόνο στο on demand...
Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και εσύ τον νέο δέκτη. Έφαγε τα ψωμιά του ο 831.

Άθλια η εικόνα στο ματς του πάοκ. Άντε να έρθει 23 Αυγούστου να τα βλέπουμε από ΟΤΕ. Ειδικά για Premier league θα σωθούμε πιστεύω.

Το cast από ios κολλάει, εκτός αν το γυρίσω λίγο πίσω.
Επίσης η εικόνα (στο cast τουλάχιστον) είναι ΆΘΛΙΑ

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Α ρε EON θα παίζουν κανονικά τα Novasports στην Cosmote και θα σε σκέφτομαι.View attachment 237291

το ιδιο και σε μενα τωρα στο Novasportsprime εχει τον παοκ και μου το δειχνει αυτο ... το βλεπω μεσο υπολογιστη για να ξαναπαιξει του κανα refresh

• Wow
Άθλια η εικόνα στο ματς του πάοκ. Άντε να έρθει 23 Αυγούστου να τα βλέπουμε από ΟΤΕ. Ειδικά για Premier league θα σωθούμε πιστεύω.
Μακάρι! Αλλά αμφιβάλλω, και να υπάρχει αυτή η δυνατότητα... δεν πιστεύω πως θα προσφέρει η Cosmote τα Novasports σε καλύτερη ποιότητα, από την ίδια την Nova... Καθώς θα είναι " χοντρή ήττα " για τη δεύτερη...

• Like
Reactions: billys13
Α ρε EON θα παίζουν κανονικά τα Novasports στην Cosmote και θα σε σκέφτομαι.View attachment 237291
Aυτο ακριβως ημουν ετοιμος να γραψω και γω.Το χει κανει 5 φορες!!!Απλα ντροπη το σημερινο!!!Κανενας σεβασμος!Τσαμπα τα λεφτα μας!

Μακάρι! Αλλά αμφιβάλλω, και να υπάρχει αυτή η δυνατότητα... δεν πιστεύω πως θα προσφέρει η Cosmote τα Novasports σε καλύτερη ποιότητα, από την ίδια την Nova... Καθώς θα είναι " χοντρή ήττα " για τη δεύτερη...
Εγώ που έχω δορυφορικό Cosmote σίγουρα θα είναι οκ δεδομένου πως και το Nova δορυφορικό είναι μια χαρά αλλά και στο ott tv επίσης πιστεύω θα είναι οκ η εικόνα εκτός αν αναμεταδίδεται από την EON που το θεωρώ απίθανο.

Πάντως στην εφαρμογή για Sony TV η εικόνα είναι πολύ καλή περιέργως και χωρίς προβλήματα (αναφέρομαι στο ματς του ΠΑΟΚ).

Το cast από ios κολλάει, εκτός αν το γυρίσω λίγο πίσω.
Επίσης η εικόνα (στο cast τουλάχιστον) είναι ΆΘΛΙΑ

To cast απο ios δεν δουλευει φιλε πλεον. Εχουν επιτηδες κοψει τα αθλητικα, τις ταινιες και τα κυρια ελληνικα καναλια και δεν παιζουν ζωντανη μεταδοση. Μονο κατι αδιαφορα καναλια παιζουν ζωντανα. Μιλαμε για μεγαλη αλητεια και κανεις δεν λεει τιποτα. Εχω παρει 3 φορες στο τηλεφωνο και κανουν τις παπιες οτι δεν συμβαινει τιποτα. Τους λυπαμαι. Ολοι κοσμοτε θα παμε πλεον

Δυστυχως σε sony tv και συνδεση με οπτικη ινα 500mbps στο πρωτο ημιχρονο ειδικα συνεχως μαυρη οθονη. Απο το box καλυτερα το εκανε μονο 3 φορες. Απο εικονα αστα καλυτερα...

Σε Nvidia shield, πέταγε συνέχεια, σφάλμα αναπαραγωγής. Δεν θέλω να ξέρω, τι θα γίνει όταν μπουν τα cosmote sports.

• Wow
Σε Nvidia shield, πέταγε συνέχεια, σφάλμα αναπαραγωγής. Δεν θέλω να ξέρω, τι θα γίνει όταν μπουν τα cosmote sports.
Εμένα σε nvidia shield δεν πέταγε τίποτα. Το είχα ανοιχτό από τις 8 έως τις 12.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
To cast απο ios δεν δουλευει φιλε πλεον. Εχουν επιτηδες κοψει τα αθλητικα, τις ταινιες και τα κυρια ελληνικα καναλια και δεν παιζουν ζωντανη μεταδοση. Μονο κατι αδιαφορα καναλια παιζουν ζωντανα. Μιλαμε για μεγαλη αλητεια και κανεις δεν λεει τιποτα. Εχω παρει 3 φορες στο τηλεφωνο και κανουν τις παπιες οτι δεν συμβαινει τιποτα. Τους λυπαμαι. Ολοι κοσμοτε θα παμε πλεον
Εμενα απο Iphone κανει κανονικα καστ με airplay σε samsung tv. Σε android box που εκανε πριν λιγο καιρο τωρα δε κανει.

Εμενα απο Iphone κανει κανονικα καστ με airplay σε samsung tv. Σε android box που εκανε πριν λιγο καιρο τωρα δε κανει.
Με airplay λειτουργει. Με cast σε box android η τβ δεν κανει πλεον το εχουν κοψει. Μιλαμε για αλητεια