Nova EON TV / EON+

αυτό το "με 1€ επιπλέον" έχω απορία από πού πηγάζει; :unsure:
Συγκρίνει την τιμή του EON+ Fiber πριν και μετά. Δηλαδή με ανανέωση συμβολαίου μόνο είναι το +1€, αλλιώς είσαι +3

Μόλις άνοιξαν τα
Cosmotesport στο δορυφορικό μου
Εκανες κατι η απλα αρχισαν να παιζουν;;Γιατι εμενα δεν παιζουν στο δορυφορικο,βγαζει το γνωστο μνμ

Πριν λίγο είχα και γω την ένδειξη Ε16-4
Τώρα παίζουν όλα χωρίς καμία μου ενεργεια
Άρα ανοίγουν σταδιακά σε όλους πιστεύω ότι μέχρι αύριο θαυμάστε όλοι οκ
Πάντως σαν όνειρο μου μοιάζει ούτε στην πιο τρελή μου φαντασία πίστευα ότι θα γίνει αυτό και σκέπτομαι τις προτάσεις που κάναμε τόσα χρόνια να βλέπουμε τους αγώνες που μας ενδιαφέρανε με ένα ποσό της τάξης 3-5 ευ.καθε φορα

Συγκρίνει την τιμή του EON+ Fiber πριν και μετά. Δηλαδή με ανανέωση συμβολαίου μόνο είναι το +1€, αλλιώς είσαι +3
eon+ fiber 200 έχω με πρόσφατη ανανέωση στα 50€ και τώρα κοστίζει 54, δεν κατάλαβα για πιο πακέτο μιλάς.

• Like
Reactions: pirovola
Έχω δηλωμένες στην ΕΟΝ σαν φορητές συσκευές 2 πισι και 1 κινητό. Στο 1 πισι και στην εφαρμογή κινητού εμφανίζονται και παίζουν κανονικά τα κανάλια κοσμοτέ ενω στο αλλο πισι δε τα βγάζει στη λιστα. Εχει συμβεί σε κανένα?

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μου έχει εμφανίσει αυτή τη προσφορά στο app με 6 πάγια δώρο.Έχω μόνο τηλεόραση
d6849dbce27a2a85c745221a7879c295.jpg
fe343cbb31848936285ade488c61ee31.jpg

Μου έχει εμφανίσει αυτή τη προσφορά στο app με 6 πάγια δώρο.Έχω μόνο τηλεόραση
d6849dbce27a2a85c745221a7879c295.jpg
fe343cbb31848936285ade488c61ee31.jpg
Όταν λέει στο σταθερό εννοεί μόνο ίντερνετ τηλέφωνο? Δηλαδή από τα 50 ευρώ πόσα θα γλιτώσεις κάθε μήνα για 6 μήνες?

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι είχαν βγάλει διαφήμιση ότι μέχρι τις 2/11, όσοι έχουν full pack και 3 play και όσοι έχουν μόνο τηλεόραση, θα έπαιρναν τα κανάλια. Και μετά αν ήθελες να τα κρατήσεις θα πλήρωνες τα 3 ευρώ. Τώρα άλλαξαν πολιτική.
Μα δωρεάν δεν είναι μέχρι 2/11??

Καλημερα
Σημερα ανοιξαν και σε εμενα τα cosmote στο δορυφορικο

Εχω και cosmote και nova δορυφορικα και τα δυο
Το ειχα πει και πιο παλια και πλεον με τα κοινα καναλια,νομιζω στα δορυφορικα η cosmote εχει καλυτερη εικονα σε ολα τα καναλια…Κραταν μια επιφυλαξη για τις διαφορετικες τηλεορασεις που ειναι ο καθε αποκωδικοποιητης,αλλα πιστευω βλεπω καλυτερη εικονα στην cosmote
Στις εφαρμογες μεσω ιντερνετ και εκει νομιζω υπερχει λιγο η cosmote

• Haha
Reactions: thiseas
Καλημέρα
Στα δικά μ μάτια η εικόνα τ δοροφορικου τ ΟΤΕ είναι πολύ ”ψεύτικη" χωρίς βάθος
Εγώ κράτησα το Νόβα λόγω εικόνας αλλά έχω τον παλιό δεκτή (μπορεί να παίζει ρόλο)

Καλημερα

Το ειχα πει και πιο παλια και πλεον με τα κοινα καναλια,νομιζω στα δορυφορικα η cosmote εχει καλυτερη εικονα σε ολα τα καναλια…Κραταν μια επιφυλαξη για τις διαφορετικες τηλεορασεις που ειναι ο καθε αποκωδικοποιητης,αλλα πιστευω βλεπω καλυτερη εικονα στην cosmote
Καλημέρα
Στα δικά μ μάτια η εικόνα τ δοροφορικου τ ΟΤΕ είναι πολύ ”ψεύτικη" χωρίς βάθος
Εγώ κράτησα το Νόβα λόγω εικόνας αλλά έχω τον παλιό δεκτή (μπορεί να παίζει ρόλο)
Και εγω cosmote κρατησα λογω μεγαληϛ ζημιαϛ στην εγκατασταση ΕΟΝ αλλα εχονταϛ και τιϛ δυο πλατφορμεϛ για παρα πολλα χρονια η NOVA εχει καλυτερη εικονα στο δορυφορικο, και αυτο ισχυει σε ολεϛ τιϛ τηλεορασειϛ που ειχα. Στην cosmote εχει μια μονιμη θολουρα γυρω απο τα λογοτυπα και πιο σκοτεινη εικονα γενικα. Στο ιντερνετικο η κατασταση ανατρεπεται εντελωϛ.

Η αληθεια ειναι οτι καπου στη μεση σε ολα αυτα που συζηταμε αν ειναι καλυτερη η εικονα στην ΕΟΝ η στην cosmote
Παιζουν πολλα ρολο παιδια,κατα τα ψεματα…Οι δορυφορικοι δεκτες,οι αναλυσεις στις τηλεορασεις,τα μοντελα,οι ιντσες μεχρι καιβτι ρυθμισεις εχει βαλει ο καθενας μας για να του καθεται στο ματι…Οπως και να εχει κραταμε τα θετικα που ειναι τα κοινα αθλητικα καναλια…Μεγαλη ευκολια,αλλα πρεπει να βρουμε μια ακρη τι να κρατησουμε και τι οχι,μιλωντας γοα τον εαυτο μου και οσους εχουν και τις 2 πλατφορμες

Καλημερα

Όχι φίλε μου....πολύ καλύτερη εικόνα έχει η Nova μέσω δορυφόρου.....

• Like
Reactions: Rm.Geko
Η αληθεια ειναι οτι καπου στη μεση σε ολα αυτα που συζηταμε αν ειναι καλυτερη η εικονα στην ΕΟΝ η στην cosmote
Παιζουν πολλα ρολο παιδια,κατα τα ψεματα…Οι δορυφορικοι δεκτες,οι αναλυσεις στις τηλεορασεις,τα μοντελα,οι ιντσες μεχρι καιβτι ρυθμισεις εχει βαλει ο καθενας μας για να του καθεται στο ματι…Οπως και να εχει κραταμε τα θετικα που ειναι τα κοινα αθλητικα καναλια…Μεγαλη ευκολια,αλλα πρεπει να βρουμε μια ακρη τι να κρατησουμε και τι οχι,μιλωντας γοα τον εαυτο μου και οσους εχουν και τις 2 πλατφορμες
Ο καθένας έχει το δικό του γούστο και ανάγκες και βάσει τούτων θα διαλέξει. Εγώ από την πρώτη στιγμή που έβαλα EON λόγω Αγγλικού πρωταθλήματος δεν μου έκατσε καλά στο μάτι. Επίσης οι γονείς από τεχνολογία είναι σκράπες οπότε αν δεν το έβαζα εγώ θα έπιανε αράχνες το eon box. Αφού κιόλας με το δορυφορικό Cosmote 10 χρόνια τώρα είμαι φουλ ευχαριστημένος και δεν με κρατάει κάτι στη Nova όπως ορισμένους πχ. Eurosport, Discovery κ.α θα μείνω στον ΟΤΕ αφού κιόλας έχω πρόσβαση και στο ιντερνετικό.

Μιας και είμαι νέος συνδρομητής . Υπάρχουν ρυθμίσεις στο μποξακι της νόβα για καλύτερη εικόνα ?
Τηλεόραση είναι μια 65αρα Σόνυ
Όποια βοήθεια δεκτή
Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κατι ασχετο εντελως.Αυτη η διαφημιση που βαζει η νοβα συνεχεια εδω και καποιες μερες και εχει το πρωτο πρωταθλημα του οσφπ το 97 μετα απο 10 χρονια ληθης ειναι πραγματικα πολυ εκνευριστικη και το εξισωνει με το πρωταθλημα του 2004.Ασχετο αλλα οσα χρονια και αν περασουν οπως ελεγε και ο μεγας πεδουλακαρος πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι..Συνεχιστε τωρα στη διαμαχη για την ποιοτητα εικονας

• Like
Reactions: Midnight
Όχι φίλε μου....πολύ καλύτερη εικόνα έχει η Nova μέσω δορυφόρου.....
Ισως παιζει ρολο και τι αποκωδικοποιητη εχει ο καθενας.Παντως ο καθενας λεει οτι τον βολευει.

Ισως παιζει ρολο και τι αποκωδικοποιητη εχει ο καθενας.Παντως ο καθενας λεει οτι τον βολευει.
Τι εννοεις ότι τον βολεύει? Έχεις την εντύπωση ότι όλοι εδώ είναι φανατικοί οπαδοί? Μαθε λοιπόν ότι οι περισσότεροι είμαστε απλά συνδρομητές που πληρώνουμε και γράφουμε την εμπειρία μας. Απλα και καθαρά.

• Like
Reactions: Bayern7 and aimar
Τι εννοεις ότι τον βολεύει? Έχεις την εντύπωση ότι όλοι εδώ είναι φανατικοί οπαδοί? Μαθε λοιπόν ότι οι περισσότεροι είμαστε απλά συνδρομητές που πληρώνουμε και γράφουμε την εμπειρία μας. Απλα και καθαρά.
Αχααχαχ γτ υπαρχουν φανατικοι οπαδοι εταιρειων νοβας και κοσμοτε??Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.