Και γω μόλις τα είδα τα cosmote καναλια στον δέκτη, οπότε μάλλον ανοίξαν σε όλους!
Μια ερώτηση αν κάποιος έχει cosmote και nova αλλά θέλει να παραμείνει (ή παρέμεινε) στην cosmote:
Έχω και 3pl play cosmote (ιντερνετ+σταθερο+cosmote tv) και επειδή ακόμα δεν μου έχουν ανοίξει τα κανάλια νοβα (στον δορυφορικό δέκτη της cosmote) άνοιξα το cosmote app να δω τι παιζει εκεί.
Εκεί λοιπόν δείχνει το εξής: Υπάρχουν τα καναλια νοβα αλλα τα χει "κλειδωμενα" (και εκεί ΜΟΝΟ όταν παω εκει που λεει "η συνδρομη μου" και την απενεργοποιησω..). Όταν παω να δω καποιο προγραμμα νοβα δλδ γραφει οτι "η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει κλπ". Με λίγα λόγια στην "κανονική μου συνδρομή" δεν υπάρχουν (και μάλλον δεν θα υπάρξουν απ΄ ότι καταλαβα)
Στο app σου λέει ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ την τωρινή συνδρομή σε ΝΕΑ full pack 12 μηνης δεσμευσης για να χεις τα εξτρα καναλια
Η διαφορά είναι ότι τώρα πληρώνω ~ 24 το διμηνο (αφαιρωντας το μηνιαιο κοστος του 1ου αποκωδικοποιητη με σκληρο που χω + το κόστος 1 multiroom αποκωδ/ή ακόμα) ενώ στο "νέο" πρόγραμμα - με τα καναλια νοβα - ζητά 39 το δίμηνο (19,5/μήνα)
Η διαφορά δλδ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ευρώ/μήνα.
Κάνω κάτι λάθος? Το έχετε ελέγξει αν όντως συμβαίνει έτσι?