Nova EON TV / EON+

Καλημέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω eon tv αλλά λόγω χαμηλής ταχύτητας στο adsl έχω βάλει speed boster από Cosmote που στο ελάχιστο πιάνει 15 κ στο μέγιστο 50 θα έχω θεμα με το steaming?
εαν εχεις σταθερα 15....δεν εχεις προβλημα...εξ αλλου η ποιότητα σήματος που δινει η eon δεν νομιζω να απαιτεί και πιο πολλα !!!

εαν εχεις σταθερα 15....δεν εχεις προβλημα...εξ αλλου η ποιότητα σήματος που δινει η eon δεν νομιζω να απαιτεί και πιο πολλα !!!
Εννοείς πως και η ποιότητα εικόνας θα είναι χάλια? Κάπου διάβασα ότι η eon ζητάει το μίνιμουμ 50αρα ταχύτητα.

Εννοείς πως και η ποιότητα εικόνας θα είναι χάλια? Κάπου διάβασα ότι η eon ζητάει το μίνιμουμ 50αρα ταχύτητα.
ενοοω οτι η ποιότητα που δινει σαν εικονα η νοβα δεν νομιζω να απαιτεί κ μεγαλύτερη ταχύτητα ιντερνετ ! σκεψου η μεγιστη που ζηταει το box ειναι 7 !

• Like
Reactions: bilis1234
ενοοω οτι η ποιότητα που δινει σαν εικονα η νοβα δεν νομιζω να απαιτεί κ μεγαλύτερη ταχύτητα ιντερνετ ! σκεψου η μεγιστη που ζηταει το box ειναι 7 !
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι θα δουλέψω το δικό της Box έχω το mecool που πετάει, απλά το ψιλό σκέφτομαι λόγω που αυτή λένε 50 άρα γραμμή και που στην ουσία έχω ίντερνετ μέσω δεδομένων με το boster και όχι μέσω γραμης λόγω που πάνω από 4 δεν πιάνει, σε ευχαριστώ πολύ για της απάντησης σου.

• Like
Reactions: petrosbark
Καλημέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω eon tv αλλά λόγω χαμηλής ταχύτητας στο adsl έχω βάλει speed boster από Cosmote που στο ελάχιστο πιάνει 15 κ στο μέγιστο 50 θα έχω θεμα με το steaming?
Να βάλεις δορυφορικό γιατί θα σπάσουν τα νεύρα σου αλλιώς.

Και γω μόλις τα είδα τα cosmote καναλια στον δέκτη, οπότε μάλλον ανοίξαν σε όλους!

Μια ερώτηση αν κάποιος έχει cosmote και nova αλλά θέλει να παραμείνει (ή παρέμεινε) στην cosmote:

Έχω και 3pl play cosmote (ιντερνετ+σταθερο+cosmote tv) και επειδή ακόμα δεν μου έχουν ανοίξει τα κανάλια νοβα (στον δορυφορικό δέκτη της cosmote) άνοιξα το cosmote app να δω τι παιζει εκεί.

Εκεί λοιπόν δείχνει το εξής: Υπάρχουν τα καναλια νοβα αλλα τα χει "κλειδωμενα" (και εκεί ΜΟΝΟ όταν παω εκει που λεει "η συνδρομη μου" και την απενεργοποιησω..). Όταν παω να δω καποιο προγραμμα νοβα δλδ γραφει οτι "η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει κλπ". Με λίγα λόγια στην "κανονική μου συνδρομή" δεν υπάρχουν (και μάλλον δεν θα υπάρξουν απ΄ ότι καταλαβα)

Στο app σου λέει ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ την τωρινή συνδρομή σε ΝΕΑ full pack 12 μηνης δεσμευσης για να χεις τα εξτρα καναλια

Η διαφορά είναι ότι τώρα πληρώνω ~ 24 το διμηνο (αφαιρωντας το μηνιαιο κοστος του 1ου αποκωδικοποιητη με σκληρο που χω + το κόστος 1 multiroom αποκωδ/ή ακόμα) ενώ στο "νέο" πρόγραμμα - με τα καναλια νοβα - ζητά 39 το δίμηνο (19,5/μήνα)

Η διαφορά δλδ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ευρώ/μήνα.

Κάνω κάτι λάθος? Το έχετε ελέγξει αν όντως συμβαίνει έτσι?
τελικά είχα κάνει λάθος εγώ, όλα καλά

Ναι, το είχα πάει σε ένα σπίτι μια φορά με 35 mbps περίπου και πάγωνε η εικόνα, αν μπορείς βάλε δορυφορικό να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.
Δεν μπορώ να το βρω στο σαιτ τους.

Δεν ξέρω αν είναι ίδια η τιμή με το ιντερνετικό, αν ξέρει κάποιος να μας πει.
Θα μπορώ όμως να βλέπω κ μέσω smartphone με την εφαρμογή? εκτός σπιτιού η μόνο στην τηλεόραση που θα ειναι συνδεδεμένο το πιάτο?

Έστειλα μυνημα να ρωτήσω για την τιμή του δορυφορικού.
Ίδια τιμή....25€.... Δεν αλλάζει κάτι...και θα βλέπεις και στο πιάτο και σε Smart tv(π.χ. στο υπνοδωμάτιο) με την εφαρμογή και στο κινητό....

Έστειλα μυνημα να ρωτήσω για την τιμή του δορυφορικο

Έχω το δορυφορικό και πιστεύω ότι συγκρίνεται μόνο με το cosmote δορυφορικό σε ποιότητα εικόνας . Επίσης το δορυφορικό της Nova είναι πιο μπροστά χρονικά από το Eon και το cosmote ott που τα βλέπεις μέσω internet .

• Like
Reactions: Enki and bilis1234
Ίδια τιμή....25€.... Δεν αλλάζει κάτι...και θα βλέπεις και στο πιάτο και σε Smart tv(π.χ. στο υπνοδωμάτιο) με την εφαρμογή και στο κινητό....
Της Cosmote νομίζω είναι 29€ που θα πάει 32 σε 3 μήνες και πληρώνεις και 50%εγκατασταση τα 25 είναι για 24 μήνες? Η σε 3 μήνες αλλάζει κάτι όπως στο streaming? Είναι δωρεάν η 3 πρώτη μηνες?

Της Cosmote νομίζω είναι 29€ που θα πάει 32 σε 3 μήνες και πληρώνεις και 50%εγκατασταση τα 25 είναι για 24 μήνες? Η σε 3 μήνες αλλάζει κάτι όπως στο streaming? Είναι δωρεάν η 3 πρώτη μηνες?
H Νοva μέσω δορυφόρου 25€ +3€ σε δύο μήνες αν θέλεις τα Cosmote Sport... Δωρεάν οι τρεις πρώτοι μήνες.... Η Cosmote αρκετά παραπάνω μέσω δορυφόρου....32.90€ νομίζω +3€ τα Novasports... Δύο μήνες δώρο....

H Νοva μέσω δορυφόρου 25€ +3€ σε δύο μήνες αν θέλεις τα Cosmote Sport... Δωρεάν οι τρεις πρώτοι μήνες.... Η Cosmote αρκετά παραπάνω μέσω δορυφόρου....32.90€ νομίζω +3€ τα Novasports... Δύο μήνες δώρο....
Το δωρεάν ειναι και με δορυφορική? Με Cosmote τα αθλητικά και όλα τα εον?