Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα σας!
Σήμερα μου 'ρθε
ο IPTV δέκτης
της nova (EON TV)
και μου 'χουν σταλεί ήδη
τα στοιχεία σύνδεσής μου,
με την υπηρεσία!
Πρέπει απαραίτητα
να συνδέσω πρώτα το δέκτη
ή μπορώ κατ' επιλογήν μου,
να χρησιμοποιήσω
τους κωδικούς μου,
πρώτα στο κινητό μου;

Καλησπέρα σας!
Σήμερα μου 'ρθε
ο IPTV δέκτης
της nova (EON TV)
και μου 'χουν σταλεί ήδη
με την υπηρεσία!
Πρέπει απαραίτητα
να χρησιμοποιήσω
τους κωδικούς μου,
πρώτα στο κινητό μου;
Περαστικά. Επέλεξες εον αντί COSMOTE?

Έχεις φαγωθεί ρε φιλαράκι να κράζεις Nova και να προμοτάρεις Cosmote από την ώρα που ξεκίνησες....ο άνθρωπος ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα....για να την επιλέξει θα είχε τους λόγους του....Μη γίνεσαι Bellerophontes.... Κι εμείς κάνουμε κριτική αλλά σε όλες....εσύ γέρνεις πολύ....

Μια χαρά είναι ρε παιδιά η eon αν έχεις καλή και σταθερή σύνδεση τουλάχιστον δεν κολλάει. Τώρα για ποιότητα εικόνας και τα υπέρ και τα κατά σε σύγκριση με κόσμοτε τα έχουμε πει 100 φορές. Ο καθένας επιλέγει με βάση τις ανάγκες του και τα δικά του κριτήρια. Το ότι κάποιος δεν ήταν ευχαριστημένος, δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους το ίδιο.

Σ' ευχαριστώ, φίλε,
πάάάρα πολύ για την συγκινητική σου, ευχή!
Παρομοίως, αντεύχομαι!
Αν σου αναφέρω
την περιπέτεια με την Cosmote
που πέρασα (με συμβόλαιο κινητής,
έχει να κάνει), ίσως ξαναδκεφτείς,
να ξαναγράψεις μ' αυτό το τρόπο!
Ξέρω ότι εδώ στην Ελλάδα,
σ' αυτό το τομέα (IPTV υπηρεσίες)
η ποιότητά της,
δεν είναι και η καλύτερη δυνατή!
Να 'σαι καλά που...
έχεις το κουράγιο
να κάνεις αυτή τη δουλειά!

Και οι 2 έχουν και τα καλά τους και τα στραβά τους η μεν Cosmote καλύτερη εφαρμογή, εικόνα και περισσότερο on demand ή δε nova άπιαστο (!!!) πραγματικά zapping μεταξύ καναλιών (γρηγορότερο και από επίγειας τηλεόρασης), και περισσότερα κανάλια (Eurosport, μουσικά κλπ), και φυσικά η sport λειτουργία (όταν λειτουργεί ) που δεν κάνει διακρίσεις και λειτουργεί σε όλα τα αθλητικά (όχι όπως της Cosmote που λειτουργεί σε συγκεκριμένα ματς)

Last edited:
Διαβαζω συνεχεια για το eurosport σαν συν να επιλεξει καποιος νοβα. Εγω εχω να δω eurosport απο τοτε που το αφαιρεσε η cosmote και μονο ποδηλασια και τεννις ειχε. Εχει αλλαξει κατι;

• Like
Reactions: Stratos19
Έχει discovery channel.
Travel channel
Eurosport 1 και 2
Animal planet
Συν τα viasat

Η cosmote bbc earth και το κορυφαίο είναι ότι σε cinema που έχω οττ δεν έχω το national geographic wild 😡ενώ σε family pack μέσω δορυφόρου κανονικά

• Like
Reactions: kostthem
Διαβαζω συνεχεια για το eurosport σαν συν να επιλεξει καποιος νοβα. Εγ εχω να δω eurosport απο τοτε που το αφαιρεσε η cosmote και μονο ποδηλασια και τεννις ειχε. Εχει αλλαξει κατι;
Όχι αυτά που ήξερες έχει ακόμα στα Eurosport. Εγώ προσωπικά αν έπαιρνα τα κριτήρια όλα αυτά θα επέλεγα την Cosmote tv, αν και ξαναλέω και η nova έχει τα υπέρ της και θα τα στερηθω όταν έρθει η ώρα, αλλά είναι στα γούστα του καθενός, εγώ δεν θα έβλεπα ποτέ ποδηλασία ή τέννις δεν μου αρέσει προσωπικά. Όπως λέει και ο φίλος πάνω για τα κανάλια της discovery ειναι τεράστιο συν

Έχει discovery channel.
Travel channel
Eurosport 1 και 2
Animal planet
Συν τα viasat

Η cosmote bbc earth και το κορυφαίο είναι ότι σε cinema που έχω οττ δεν έχω το national geographic wild 😡ενώ σε family pack μέσω δορυφόρου κανονικά
Αλλο ρωτησα φιλε. Αυτο με το wild μεγαλο φαουλ της cosmote.
Τα viasat υπαρχουν και στην cosmote εαν δεν το γνωριζεις.

Όχι αυτά που ήξερες έχει ακόμα στα Eurosport. Εγώ προσωπικά αν έπαιρνα τα κριτήρια όλα αυτά θα επέλεγα την Cosmote tv, αν και ξαναλέω και η nova έχει τα υπέρ της και θα τα στερηθω όταν έρθει η ώρα, αλλά είναι στα γούστα του καθενός, εγώ δεν θα έβλεπα ποτέ ποδηλασία ή τέννις δεν μου αρέσει προσωπικά. Όπως λέει και ο φίλος πάνω για τα κανάλια της discovery ειναι τεράστιο συν
Αδιαφορο το eurosposport τοτε για εμενα προσωπικα.

Καλησπέρα σας!
Σήμερα μου 'ρθε
ο IPTV δέκτης
της nova (EON TV)
και μου 'χουν σταλεί ήδη
με την υπηρεσία!
Πρέπει απαραίτητα
να χρησιμοποιήσω
τους κωδικούς μου,
πρώτα στο κινητό μου;
Δεν πήρα απάντηση, στο ερώτημά μου.
Δεν γνωρίζει κανείς;

Ποιος θα δει travel channel ρε μάγκες; Να είμαστε σοβαροί. Επίσης τι θα δεις στα Eurosport; Άντε μόνο us open. Και τι να τα κανεις; Ποιότητα εικόνας στα τάρταρα και σφάλμα αναπαραγωγής.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ποιος θα δει travel channel ρε μάγκες; Να είμαστε σοβαροί. Επίσης τι θα δεις στα Eurosport; Άντε μόνο us open. Και τι να τα κανεις; Ποιότητα εικόνας στα τάρταρα και σφάλμα αναπαραγωγής.
Αυτό σου λέμε. Εγώ προσωπικά δεν έχω ποτέ σφάλμα αναπαραγωγής. Γιατί επιμένεις να το γενικεύεις;

Διαβαζω συνεχεια για το eurosport σαν συν να επιλεξει καποιος νοβα. Εγω εχω να δω eurosport απο τοτε που το αφαιρεσε η cosmote και μονο ποδηλασια και τεννις ειχε. Εχει αλλαξει κατι;
Έχει Ολυμπιάδα μηχανοκίνητα (formula e 24H of le mans) καθώς και αρκετά χειμερινά σπορ

• Like
Αυτό σου λέμε. Εγώ προσωπικά δεν έχω ποτέ σφάλμα αναπαραγωγής. Γιατί επιμένεις να το γενικεύεις;
Εγώ είχα αλλά σε δίκτυο που ήταν άστατο, η εικόνα ναι μεν δεν είναι ισάξια της Cosmote (στα Cosmote sport, στα Novasports είναι εφάμιλλη), αλλά ζήτημα στα 3.5 χρόνια το σφάλμα να το έχω δει 1 φορά άντε 2

Αυτό που θα κάνει την διαφορά και την καινοτομία είναι η ΕΟΝ να δώσει την θέαση και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη. Το κέρδος πολλαπλό σε μείωση συσκευών και σε κόστος, έχεις τηλεόραση απλά ενεργοποιεις και βλέπεις.

Επειδή πιάσατε τα συν και τα πλην τις κάθε πλατφόρμας, η εον πρέπει κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει στο replay tv τη δυνατότητα αποθήκευσης του σημείου που διέκοψες την αναπαραγωγή. Θέλω να δω τμηματικά τα ufc τώρα με την κοσμοτε και πρέπει να θυμάμαι κάθε φορά πού σταμάτησα.

Επειδή πιάσατε τα συν και τα πλην τις κάθε πλατφόρμας, η εον πρέπει κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει στο replay tv τη δυνατότητα αποθήκευσης του σημείου που διέκοψες την αναπαραγωγή. Θέλω να δω τμηματικά τα ufc τώρα με την κοσμοτε και πρέπει να θυμάμαι κάθε φορά πού σταμάτησα.
Στην cosmote υπαρχει αυτο που λες παντως!

• Like