Nova EON TV / EON+

το ξέρω, θυμάμαι όταν είχα πρωτοπάει στη νόβα και σε μια επισκεψη μου σε κατάστημα τους, ανέφερα το πλεονέκτημα της κοσμοτε σε αυτό το κομμάτι ο υπάλληλος μου λέει "σιγά το πρόβλημα, θα πηγαίνεις το πρόγραμμα στο γρήγορο και θα φτάσεις στο σημείο που είχες σταματήσει."

Με δευτερη συσκευη (TV BOX) στο εξωτερικο τι γινεται με ΕΟΝ και τι με COSMOTE TV.
Αν είσαι εντός ΕΕ μια χαρά μπορείς να παρακολουθήσεις τα προγράμματα τους. Είναι επιβεβαιωμένο τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Κύπρο.

Καλησπέρα!
Έχω στο χωριό στους γονείς που δεν έχουν ταχύτητα στο ίντερνετ, nova δορυφορική. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω και στο σπίτι μου την εφαρμογή της εον στην τηλεόραση και να μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα τα ίδια κανάλια? Αθλητικά και nova kai cosmote. Ευχαριστώ

Καλησπέρα!
Έχω στο χωριό στους γονείς που δεν έχουν ταχύτητα στο ίντερνετ, nova δορυφορική. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω και στο σπίτι μου την εφαρμογή της εον στην τηλεόραση και να μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα τα ίδια κανάλια? Αθλητικά και nova kai cosmote. Ευχαριστώ
Μπορείς....

• Like
Reactions: georgatc
το ξέρω, θυμάμαι όταν είχα πρωτοπάει στη νόβα και σε μια επισκεψη μου σε κατάστημα τους, ανέφερα το πλεονέκτημα της κοσμοτε σε αυτό το κομμάτι ο υπάλληλος μου λέει "σιγά το πρόβλημα, θα πηγαίνεις το πρόγραμμα στο γρήγορο και θα φτάσεις στο σημείο που είχες σταματήσει."
Οι ανθρωποι ειναι αστειοι.

Πήρε κάποιος νέα συνδρομή τώρα, να μας πει, ποιον δέκτη δίνει τώρα η NOVA για EON iptv;

Πριν 1 μήνα . Δεν έχει αλλάξει κάτι τον ίδιο δίνουνε . Ο καινούργιος δεν έχει έρθει ακόμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά! Προτίμησα κι εγώ να βάλω Cosmote OTT γιατί άκουγα γενικώς παράπονα για την ποιότητα εικόνας της Νova. Ενεργοποιήθηκε χθες η υπηρεσία. Συνδέω το box λοιπόν και παρατηρώ το εξής παράδοξο. Η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή. Πολύ θολούρα σε όλη την οθόνη, όχι μόνο στα λογότυπα κτλ. Σαν κακής ποιότητας online streaming.
Ταχύτητα internet μόνιμα 95-100 και η τηλεόραση είναι μια tcl c805 65αρα.
Το παράδοξο λοιπόν είναι ότι η εικόνα μέσω του app για smart Tv είναι αισθητά καλύτερη. Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία με tcl;
Ή έχει παρατηρήσει να παίζει καλύτερα η εφαρμογή της τηλεόρασης από το box;

• Like
Reactions: kostthem
Καλημέρα παιδιά! Προτίμησα κι εγώ να βάλω Cosmote OTT γιατί άκουγα γενικώς παράπονα για την ποιότητα εικόνας της Νova. Ενεργοποιήθηκε χθες η υπηρεσία. Συνδέω το box λοιπόν και παρατηρώ το εξής παράδοξο. Η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή. Πολύ θολούρα σε όλη την οθόνη, όχι μόνο στα λογότυπα κτλ. Σαν κακής ποιότητας online streaming.
Το παράδοξο λοιπόν είναι ότι η εικόνα μέσω του app για smart Tv είναι αισθητά καλύτερη. Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία με tcl;
Βάζεις το μποξάκι τους στο συρτάρι και έχεις ένα λιγότερο remote στο τραπεζάκι (και μία ακόμα θύρα HDMI διαθέσιμη στην tv σου).

Δεν γνωρίζω την απόδοση με το μποξάκι τους, όταν είχα ΟΤΤ απλά το είχα στο πατάρι. Μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι, θα σου πρότεινα όμως να μην ασχοληθείς εφόσον έχεις smart tv.

Βάζεις το μποξάκι τους στο συρτάρι και έχεις ένα λιγότερο remote στο τραπεζάκι (και μία ακόμα θύρα HDMI διαθέσιμη στην tv σου).

Δεν γνωρίζω την απόδοση με το μποξάκι τους, όταν είχα ΟΤΤ απλά το είχα στο πατάρι. Μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι, θα σου πρότεινα όμως να μην ασχοληθείς εφόσον έχεις smart tv.
Δεν έχεις κι άδικο. Εκεί θα καταλήξω προφανώς. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί και τα διάβαζα εδώ και τα άκουγα γενικά τα καλά σχόλια για την Comsote και το μποξάκι της.
Θεωρητικά με HDR, dolby vision κτλ θα έπρεπε να είναι καλύτερο από το app της TV, όχι χειρότερο.
Από ρυθμίσεις τι να πω, τα έψαξα όλα παντού πολλές φορές, δεν κατάφερα να βρω κάτι.
Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την απάντηση!

κάποιος τρόπος να προσθέσω 2η τηλεόραση στην εφαρμογή της Nova γιατί το cast ακόμα κάνει νερά + δεν μπορώ να διαγράφω την συσκεύη όποτε θέλω..

κάποιος τρόπος να προσθέσω 2η τηλεόραση στην εφαρμογή της Nova γιατί το cast ακόμα κάνει νερά + δεν μπορώ να διαγράφω την συσκεύη όποτε θέλω..
Eon multiroom με +5 ευρώ το μήνα.

• Like
Reactions: eytony
Το βάζεις από τις ρυθμίσεις 1080p50 , κλείνεις HDR και παίζεις με τα χρώματα ποιο σου φαίνεται καλύτερο.... RGB8 κλπ......

Το βάζεις από τις ρυθμίσεις 1080p50 , κλείνεις HDR και παίζεις με τα χρώματα ποιο σου φαίνεται καλύτερο.... RGB8 κλπ.....
Υπάρχει επιλογή να κλείσεις το HDR από τις ρυθμίσεις του box; Δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Με το που λειτουργήσει το μποξάκι, περνάει αυτόματα η τηλεόραση σε λειτουργία HDR.

Υπάρχει επιλογή να κλείσεις το HDR από τις ρυθμίσεις του box; Δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Με το που λειτουργήσει το μποξάκι, περνάει αυτόματα η τηλεόραση σε λειτουργία HDR.
Βάλε RGB8 τα χρώματα και δεν θα δουλεύει το HDR.... Και 1080p50.

Βάλε RGB8 τα χρώματα και δεν θα δουλεύει το HDR.... Και 1080p50.
Η ποιότητα 1080p50 είναι ούτως ή άλλως. Αν εννοείς της τηλεόρασης, δεν υπάρχει επιλογή να την πειράξεις. Θα κοιτάξω για τα χρώματα το απόγευμα. Σε ευχαριστώ πολύ.