Nova EON TV / EON+

έκανα disable το play store και το πέρασα αυτό, έχει κι άλλο πρόβλημα όμως, δεν μ αφήνει να το κάνω εγκατάσταση γιατί υπάρχει λέει το πακέτο, εγώ όσο κι αν το ψάχνω δεν το βρίσκω να το ξηλωσω, ούτε με adb
a5da5ad14769827c37042e99b4a21413.jpg

έκανα disable το play store και το πέρασα αυτό, έχει κι άλλο πρόβλημα όμως, δεν μ αφήνει να το κάνω εγκατάσταση γιατί υπάρχει λέει το πακέτο, εγώ όσο κι αν το ψάχνω δεν το βρίσκω να το ξηλωσω, ούτε με adb
a5da5ad14769827c37042e99b4a21413.jpg
Αν το γράψεις έτσι:

pm uninstall -k --user 0 com.netflix.ninja

ή

adb shell pm uninstall -k --user 0 com.netflix.ninja

Αν δεν βρεις άκρη υποψιάζομαι ότι παίζει να το έχει κλειδώσει η Νοβα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα .

Δοκίμασε και με το

App Manager

Αν βρεις την εφαρμογή μπορείς να την κάνεις uninstall

οκ την ξηλωσα με pm uninstall σκέτο, την έκανα μετά εγκατάσταση, αλλά δεν το open ήταν γκριζαρισμενο και πάλι δεν την βλέπω πουθενά!!

οκ την ξηλωσα με pm uninstall σκέτο, την έκανα μετά εγκατάσταση, αλλά δεν το open ήταν γκριζαρισμενο και πάλι δεν την βλέπω πουθενά!!
Το πιθανότερο είναι να την έχει κλειδώσει η νοβα τελείως, οπότε μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι

έβαλα και την άλλη με το ποντίκι που έβαλες κι εκεί τα ίδια, λες και πιάνει ότι έχει σχέση με nf και το μπλοκάρει, μόνο αυτό με το , kodi έτρεξε αλλά είχε φασαρία και το άφησα

Ειχα Νova double play και εκανα συνδρομη EON TV+ με 50Ε/Μηνα με τρεις μηνες δωρο. Πηγα στο μαγαζι της ΝΟVA στον Πειραια και μου εδωσαν τον καινουργιο δεκτη. MONTEL SDSTBO2
Απο οτι καταλαβα εδω στο φορουμ το EON TV BOX που μου ειπαν στο καταστημα οτι ειναι το καινοργιο, ισως να μην εχει αλλο πιο καινουργιο. Υποστηριζει 4KHDR - WIFI - ChromeCast Τα δυο πρωτα δοκιμασμενα ΟΚ. Το κοστος για τα δυο χρονια με τους 3 μηνες δωρο ειναι 18Ε τον μηνα. Εμενα βασικα με ενδιαφερουν τα αθλητικα καναλια. Τα εργα και τις σειρες τα βλεπω απο KODI BUILD μεσα στο ΒΟΧ που παιζει ταινια ογκου 80G σε 4Κ τελεια. Η ποιοτητα στα καναλια της τηλεορασης ειναι πολυ λιγο κατωτερη. Τα καναλια των αθλητικων εχουν και των δυο πλατφορμων πολυ καλη εικονα. Δεν κολανε αλλα θελω να δω οταν εχει εναν αγωνα που θα θελει να το δει ολος ο κοσμος τι θα γινει.

έβαλα και την άλλη με το ποντίκι που έβαλες κι εκεί τα ίδια, λες και πιάνει ότι έχει σχέση με nf και το μπλοκάρει, μόνο αυτό με το , kodi έτρεξε αλλά είχε φασαρία και το άφησα
Ναι λογικα οτι εχει να κανει με εφαρμογη Netflix το μπλοκαρει και δεν το αφηνει να ανοιξει. Μονο με kodi οτι κανεις...Αν υπαρξει και καποιος αλλος τροπος αργοτερα θα δειξει.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Μπορει να βλεπει ενα σπιτι σε box και αλλο σε smart tv αθλητικα ταυτοχρονα ?

Ναι

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια
Οποτε απο οτι λεει εδω :

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:
1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming
3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ’ αυτών
Συνολικά δηλαδή έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 2 συσκευές, 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή.

μπορεις να βλεπεις πχ
1) σε box και smart
2) σε box και PC / Mac/ Tablet / Smartphone
3) σε smart και PC / Mac/ Tablet / Smartphone

αλλα οχι σε 2 συσκευες PC / Mac/ Tablet / Smartphone

Σωστα ?

Ξεκάθαρα μπορείς να βλέπεις από 3 συσκευές ταυτόχρονα ως εξής: 1η. αποκωδικοποιητής ή το box της ΕΟΝ, 2η.App EON σε smart tv ή διάφορα box του εμπορίου, 3η. κινητό ή τάμπλε ή λαπτοπ ή pc
Με το βασικό πακέτο δεν μπόρεσα να δώ σε τρίτη συσκευή με τίποτα, μόλις ανοιγα οποιοδήποτε Αθλητικό κανάλι στην τρίτη συσκευή μετά απο λίγο μου πέταγε οτι έχω υπερβεί το όριο συσκευών.
Μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά και μου επιβεβαίωσαν οτι δεν μπορώ να έχω τρίτη σύσκευη σε ταυτόχρονη θέαση στο βασικό πακέτο και οτι στο παρελθόν μπορούσα αλλα απο τότε που μπήκαν τα κανάλια της Cosmote οι συσκευές ταυτόχρονης θέασης απο τρείς έγιναν δύο.
Αναγκαστικά πήρα έξτρα TV Box με 5 ευρώ επιπλέον το μήνα.

Με το βασικό πακέτο δεν μπόρεσα να δώ σε τρίτη συσκευή με τίποτα, μόλις ανοιγα οποιοδήποτε Αθλητικό κανάλι στην τρίτη συσκευή μετά απο λίγο μου πέταγε οτι έχω υπερβεί το όριο συσκευών.
Μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά και μου επιβεβαίωσαν οτι δεν μπορώ να έχω τρίτη σύσκευη σε ταυτόχρονη θέαση στο βασικό πακέτο και οτι στο παρελθόν μπορούσα αλλα απο τότε που μπήκαν τα κανάλια της Cosmote οι συσκευές ταυτόχρονης θέασης απο τρείς έγιναν δύο.
Αναγκαστικά πήρα έξτρα TV Box με 5 ευρώ επιπλέον το μήνα.
Δηλαδή προσπαθούσες από το EON Smart box + smart TV + μια μια μικρή οθόνη και δεν σε άφηνε; Μήπως οι 2 συσκευες που προσπάθουσες ήταν μικρές;
*Όντως ισχύει αυτό που σου είπαν, το δοκίμασα μόλις τώρα. Αφήνει σε 2 ταυτόχρονα.

Δηλαδή προσπαθούσες από το EON Smart box + smart TV + μια μια μικρή οθόνη και δεν σε άφηνε; Μήπως οι 2 συσκευες που προσπάθουσες ήταν μικρές;
Είχα ανοιχτό EON Smart box + App σε smart TV και μολις άνοιγα εμπαινα απο τον browser του laptop έβγαζε μύνημα οτι ξεπέρασα το όριο των συσκευών.

Είχα ανοιχτό EON Smart box + App σε smart TV και μολις άνοιγα εμπαινα απο τον browser του laptop έβγαζε μύνημα οτι ξεπέρασα το όριο των συσκευών.
Ισχύει όντως τώρα που το δοκίμασα. Το θέμα είναι ότι στις ταυτόχρονες θεάσεις το έκαναν σαν την κόσμοτε αλλά δεν έδωσαν και 10 συσκευές για εγκατάσταση όπως η κόσμοτε.
4e0d737ceb15ca4ace2b86ac7236f837.jpg

Ισχύει όντως τώρα που το δοκίμασα. Το θέμα είναι ότι στις ταυτόχρονες θεάσεις το έκαναν σαν την κόσμοτε αλλά δεν έδωσαν και 10 συσκευές για εγκατάσταση όπως η κόσμοτε.
Οπως έγραψα παράγγειλα και Extra TV box με 5 ευρώ αλλά δεν το έχω συνδέσει ακόμα, παρατήρησα οτι μου άνοιξε μια θέση ακόμα έξτρα για Smart Tv στο account αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή την πάρει το Box, όταν το συνδέσω θα δείξει τι παίζει.

Οπως έγραψα παράγγειλα και Extra TV box με 5 ευρώ αλλά δεν το έχω συνδέσει ακόμα, παρατήρησα οτι μου άνοιξε μια θέση ακόμα έξτρα για Smart Tv στο account αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή την πάρει το Box, όταν το συνδέσω θα δείξει τι παίζει.
Σύμφωνα με χρήστη εδώ μέσα, είχε γράψει παλιότερα ότι το βλέπει σαν θέση Smart tv και αν θες το διαγράφεις και περνάς όποια άλλη μεγάλη οθόνη θες.

Δεν ήξερα ότι το άλλαξαν, μέχρι πριν λίγο καιρό βλέπαμε 3 ταυτόχρονα, αποκωδικοποιητής + smart tv + pc

Στο δορυφορικό πάντως δεν άλλαξε τίποτα...σήμερα που δεν δουλεύω και βρήκα χρόνο, δοκίμασα και παίζει κανονικά ταυτόχρονα σε δορυφορικό δέκτη, app τηλεόρασης και κινητό...

Στο δορυφορικό πάντως δεν άλλαξε τίποτα...σήμερα που δεν δουλεύω και βρήκα χρόνο, δοκίμασα και παίζει κανονικά ταυτόχρονα σε δορυφορικό δέκτη, app τηλεόρασης και κινητό...
Ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι θελω να παρω μια μικρη smart tv να βαλω εκει το APP και να κρατησω το δορυφορικο στην αλλη tv και μαζι με λαπ τοπ να χω 3 αθλητικα

δοκιμασα κι εγώ γιατί ανησύχησα με αυτά που γράφατε κι επιβεβαιώνω ότι στο δορυφορικό δεν έχει αλλάξει κάτι, παίζει δορυφορικό, εφαρμογή σε τηλεόραση και σε ipad τα αθλητικά καναλια ταυτόχρονα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ