Nova EON TV / EON+

στους ιντερνετικους νομίζω ότι μπορούσες να δεις ταυτόχρονα από το επίσημο box, από μια μεγάλη οθόνη και μια φορητή συσκευή. Εσύ αν ανοίξεις 3 τέτοιες συσκευές βλέπεις χωρίς πρόβλημα;

στους ιντερνετικους νομίζω ότι μπορούσες να δεις ταυτόχρονα από το επίσημο box, από μια μεγάλη οθόνη και μια φορητή συσκευή. Εσύ αν ανοίξεις 3 τέτοιες συσκευές βλέπεις χωρίς πρόβλημα;
Κάποτε ίσχυε αυτό όντως . Πλέον οι ιντερνετικοι από 2 συσκευές ταυτόχρονα εκ των οποίων η μία μπορεί να είναι φορητή.

καθίστε ρε παιδιά, στην κοσμοτε μπουρουσες να δεις σε 2 οθόνες ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως μεγέθους (μιλάμε για τα αθλητικά κανάλια) και στη νόβα σε 3 με τους παραπάνω περιορισμούς. Τώρα η νόβα τις μείωσε κι αυτή σε 2 πράγμα που προσωπικά μου δημιουργεί πρόβλημα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
καθίστε ρε παιδιά, στην κοσμοτε μπουρουσες να δεις σε 2 οθόνες ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως μεγέθους (μιλάμε για τα αθλητικά κανάλια) και στη νόβα σε 3 με τους παραπάνω περιορισμούς. Τώρα η νόβα τις μείωσε κι αυτή σε 2 πράγμα που προσωπικά μου δημιουργεί πρόβλημα

Πάντως σε πρόσφατη δοκιμη που έκανα με Eon Box και smart tv να παίζουν ταυτόχρονα μόλις άνοιξα και το κινητό έπαιξε μεν αλλά μόλις πήγα να αλλάξω εκεί κανάλι σου πετούσε οθόνη με το μήνυμα του περιορισμού. Δλδ παίζουν κατά το ήμισυ ας το πούμε. Με κάθε επιφύλαξη αυτό που λεω θα το ξανατσεκαρω γιατί μπορεί και να έτυχε .

• Wow
Η Cosmote μετα την συμφωνια με τα Novasports το εκανε 3 ταυτοχρονα (με εως 2 σε αθλητικο)

• Like
Πάντως κι εγώ τώρα δοκίμασα, έχω δορυφορικό. Παίζει σε μια μεγάλη οθόνη, πέρα του δορυφορικου και μολις δοκιμασα να δω και απ τ κινητό, μου έβγαλε ότι παρακολουθώ απο πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Επιβεβαιώνω οτι ενώ μέχρι τώρα μπορούσα να δω ταυτόχρονα σε δύο κινητές συσκευές και μία μεγάλη, σήμερα διαπίστωσα ότι ενώ έβλεπα στο eon box και σε μία κινητή συσκευή,. μόλις ανοίξαμε ταυτόχρονα και δεύτερη κινητή η μία σταμάτησε να παίζει.

Στο επισημο σαιτ γραφει

"Συνολικά έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 2 συσκευές, 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή"

Μηπως ειναι νεα αυτη η αλλαγη και μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγε 3 συσκευες?

Αληθεια τωρα; Εκοψαν την μια ταυτοχρονη συσκευη; Δεν ντρεπονται;

Ας δοκιμασει καποιος να μας πει γιατι ειμαι εκτος

Eon box
Eon app smart tv/box
Κινητη συσκευη

Παιζουν ταυτοχρονα;

Οποιος πληρωνει εον εξτρα μπορει να δει σε 3 συσκευες;

Αληθεια τωρα; Εκοψαν την μια ταυτοχρονη συσκευη; Δεν ντρεπονται;

Ας δοκιμασει καποιος να μας πει γιατι ειμαι εκτος

Eon box
Eon app smart tv/box
Κινητη συσκευη

Παιζουν ταυτοχρονα;

Οποιος πληρωνει εον εξτρα μπορει να δει σε 3 συσκευες;
Πριν από λίγο δοκίμασα . Eon box,smart tv και μόλις ανοίγω και στο κινητό δείχνει για 10 δευτερόλεπτα και μετά σου πετάει το μύνημα για την υπέρβαση συσκευών.

Νομίζω ότι με την υπηρεσία eon extra πέρα από την προσθήκη έξτρα φορητής συσκευής σου ανοίγει και άλλη μια ταυτόχρονη θέαση αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσει κάποιος με το τμήμα .

Παιδες μολις γυρισα σπιτι και δοκιμασα με εον εξτρα που εχω.

Εβαλα

Εon box
Nvidia shield
Iphone 16 pro max

Παιζουν κανονικα και ταυτοχρονα και αλλαζα και καναλια δεν κολλαει.

Επισης, δοκιμασα.
Eon box
Iphone
Ipad

Παλι παιζουν και τα τρια ταυτοχρονα και ιδιο καναλι κιολας.

Συμπερασμα, με εον εξτρα παιζουν 3 συσκευες ταυτοχρονα ενω πριν ηταν 4. Αρα εον εξτρα μονοδρομος πλεον αν θελεις 3 συσκευες.

• Like
Reactions: kostthem
ωραία, 3€ αύξηση στην συνδρομή έτσι απλά. Εκεί παλιά που η κοσμοτε ήταν χειρότερη σε αυτό το θέμα από τη νόβα τώρα αυτό έχει αντιστραφεί. Και ας μου πει πλέον ποιο είναι το πλεονέκτημα της νόβα απέναντι στην κομσοτε. Της λείπουν 3 ελληνικά κανάλια, χειρότερη εφαρμογή, λιγότερες θεάσεις. Μόνο για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα eurosport εχει λογο καποιος να την επιλεξει

ωραία, 3€ αύξηση στην συνδρομή έτσι απλά. Εκεί παλιά που η κοσμοτε ήταν χειρότερη σε αυτό το θέμα από τη νόβα τώρα αυτό έχει αντιστραφεί. Και ας μου πει πλέον ποιο είναι το πλεονέκτημα της νόβα απέναντι στην κομσοτε. Της λείπουν 3 ελληνικά κανάλια, χειρότερη εφαρμογή, λιγότερες θεάσεις. Μόνο για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα eurosport εχει λογο καποιος να την επιλεξει
Της Νοβα η εφαρμογή είναι καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο σωστά δομημένη. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ιδιαίτερα στις ταινίες η Cosmote με TCM και Cosmote Cinema 3 είναι ακόμα πιο πλήρης δεν αναφέρω καν τα υπόλοιπα cosmote cinema και πλέον την συνεργασία με BBC. Καλά που έχω το Plex και βλέπω ότι θέλω γιατί αν περίμενα να δω ταινίες της προκοπής στη Νοβα κάηκα.

Σχετικά με την δομή της εφαρμογή της εον . Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτησή για προγράμματα των καναλιών (μόνο για τους on demand τίτλους). Βλέπεις ριπλει και θες να το διακόψεις να συνεχίσεις μετά, δεν σου κρατά το σημείο που σταμάτησες. Πατάς το guide να δεις τι παίζει στα κανάλια και στα εμφανίζει με την σειρά που θέλει η νόβα κι οχι με την σειρά που τα έχεις ορίσει εσύ κι όταν επιλέξεις ένα μετά όταν πατάς ξανά το guide σε πάει πάλι από την αρχή της λίστας. Δεν δίνει 5.1 ήχο. Το μόνο πλεονέκτημα είναι η γρήγορη εναλλαγή στα κανάλια

Σχετικά με την δομή της εφαρμογή της εον . Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτησή για προγράμματα των καναλιών (μόνο για τους on demand τίτλους). Βλέπεις ριπλει και θες να το διακόψεις να συνεχίσεις μετά, δεν σου κρατά το σημείο που σταμάτησες. Πατάς το guide να δεις τι παίζει στα κανάλια και στα εμφανίζει με την σειρά που θέλει η νόβα κι οχι με την σειρά που τα έχεις ορίσει εσύ κι όταν επιλέξεις ένα μετά όταν πατάς ξανά το guide σε πάει πάλι από την αρχή της λίστας. Δεν δίνει 5.1 ήχο. Το μόνο πλεονέκτημα είναι η γρήγορη εναλλαγή στα κανάλια
Κοίτα είναι και ανάλογα την χρήση του καθενός και πόσο πολύ το ψάχνει. Εμένα η αρχική σελίδα της eon με βολεύει πολύ περισσότερο απο τις Cosmote που έχει ο πεθερός μου πχ που την βρίσκω τελείως δύσχρηστη. Αυτό με το continue watching δεν το γνώριζα γιατί όπως είπα έχω το Plex και με καλύπτει απόλυτα. Είναι τραγικό. Όπως και το πεντακάναλο συμφωνώ θα έπρεπε να δίνεται στις ταινίες. Είπαμε όμως στην κατηγορία ταινίες σειρές η Cosmote 2 σκάλες πάνω σε όλα πλέον.

• Like
Παιδες μολις γυρισα σπιτι και δοκιμασα με εον εξτρα που εχω.

Εβαλα

Εon box
Nvidia shield
Iphone 16 pro max

Παιζουν κανονικα και ταυτοχρονα και αλλαζα και καναλια δεν κολλαει.

Επισης, δοκιμασα.
Eon box
Iphone
Ipad

Παλι παιζουν και τα τρια ταυτοχρονα και ιδιο καναλι κιολας.

Συμπερασμα, με εον εξτρα παιζουν 3 συσκευες ταυτοχρονα ενω πριν ηταν 4. Αρα εον εξτρα μονοδρομος πλεον αν θελεις 3 συσκευες.
Από πού ενεργοποιείται το eon extra ?δε βλέπω κάτι στο app nova

Κοίτα είναι και ανάλογα την χρήση του καθενός και πόσο πολύ το ψάχνει. Εμένα η αρχική σελίδα της eon με βολεύει πολύ περισσότερο απο τις Cosmote που έχει ο πεθερός μου πχ που την βρίσκω τελείως δύσχρηστη. Αυτό με το continue watching δεν το γνώριζα γιατί όπως είπα έχω το Plex και με καλύπτει απόλυτα. Είναι τραγικό. Όπως και το πεντακάναλο συμφωνώ θα έπρεπε να δίνεται στις ταινίες. Είπαμε όμως στην κατηγορία ταινίες σειρές η Cosmote 2 σκάλες πάνω σε όλα πλέον.
Θα διαφωνησω μονο, οτι η εφαρμογη της εον ειναι καλυτερη. Αλλα γουστα ειναι αυτα και θεμα συνηθειας. Το μονο που εχει καλυτερο, ειναι το eon sports mode (αν το λεω σωστα). Το αντιστοιχο της cosmote ειναι της πλακας.