Nova EON TV / EON+

Υπάρχει πρόβλημα στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος στον eon sat δέκτη δορυφορικό... συγκεκριμένα στο κανάλι viasat true crime.... Είναι ίδιο με το viasat history!!!
Επίσης στο nova cinema 1 τώρα άλλον τίτλο έχει κ άλλη ταινία παίζει...ότι να ναι.

Καλά δε τα βλέπουν αυτά???
Τα βλέπει κανείς άλλος??
Αυτό με το EPG του True Crime συμβαίνει πολύ συχνά.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
σε 3 μερες που μετακομιζω θα αποκτησω 300αρα ftth σε σχεση με τωρα που ειμαι στου διαολου τη μανα και πιανω 16-17mb
Ειμαι περιεργος αν θα εχω καλυτερη εικονα σε σχεση με το δραμα που βλεπω τωρα

επισης μια ερωτηση ακομα. μεταξυ box της eon και εφαρμογης σε smart tv android υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας? Υπερτερει καποιο απο τα 2 ?
Ευχαριστω

σε 3 μερες που μετακομιζω θα αποκτησω 300αρα ftth σε σχεση με τωρα που ειμαι στου διαολου τη μανα και πιανω 16-17mb
Ειμαι περιεργος αν θα εχω καλυτερη εικονα σε σχεση με το δραμα που βλεπω τωρα

επισης μια ερωτηση ακομα. μεταξυ box της eon και εφαρμογης σε smart tv android υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας? Υπερτερει καποιο απο τα 2 ?
Ευχαριστω
Η διαφορά TV με box το σημαντικό δεν είναι η εικόνα αλλά ότι το box το βάζεις όπου θέλεις ενώ η TV είναι ένα σταθερό σημείο.

Η διαφορά TV με box το σημαντικό δεν είναι η εικόνα αλλά ότι το box το βάζεις όπου θέλεις ενώ η TV είναι ένα σταθερό σημείο.
ενταξει εγω ρωτησα καθαρα θεμα εικονας πιο δειχνει καλυτερα. εχω μια 65αρα σονυ android του 2020
Θα δοκιμασω και μεσω εφαρμογης eon της τηλεορασης και μεσω του box της εον μπας και δω διαφορες στην ποιοτητα εικονας

• Like
Reactions: antonogreg
ενταξει εγω ρωτησα καθαρα θεμα εικονας πιο δειχνει καλυτερα. εχω μια 65αρα σονυ android του 2020
Θα δοκιμασω και μεσω εφαρμογης eon της τηλεορασης και μεσω του box της εον μπας και δω διαφορες στην ποιοτητα εικονας
Ενημέρωσε μας κιόλας αν το δοκιμάσεις γιατί κι εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω

Γειά και χαρά σε ολους! Ερώτηση: αυτή η κατάσταση που μειώνεται η οθόνη για να προβληθούν ταυτόχρονα με τπ ζωντανό πρόγραμμα διαφημίσεις, δεν μπορεί κάπως να απενεργοποιηθεί;
συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα

Όντως χάλια η εικόνα.
Και στον προηγούμενο αγώνα του ΠΑΟ μια από τα ίδια και ακόμη χειρότερα.
Του Ολυμπιακού χθες ήταν μια χαρά.
Μπορεί η μετάδοση της Euroleague να είναι έτσι. Οποίος έχει Euroleague TV μπορεί να συγκρίνει τις μεταδόσεις.

Γενικά, προερχόμενος από Cosmote, δεν πίστευα να βρω τέτοια ποιότητα εικόνας στην EON. Ανώτερη αυτή της Cosmote.

Γειά και χαρά σε ολους! Ερώτηση: αυτή η κατάσταση που μειώνεται η οθόνη για να προβληθούν ταυτόχρονα με τπ ζωντανό πρόγραμμα διαφημίσεις, δεν μπορεί κάπως να απενεργοποιηθεί;
συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα
Είναι δυστυχώς μέρος του βίντεο, δεν μπαίνει μετά από την εφαρμογή οπότε δεν κλείνει και είναι όντως τρομερά εκνευριστικο.

Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με cosmote και Nova, έχει ξεκάθαρα πρόβλημα η κάμερα του γηπέδου που κάνει ζουμ, η κεντρική δουλεύει σωστά και στο ζουμ που φαίνονται οι γραμμές το σκορ και τα γραφικά είναι εντάξει. Στο τοπικ ποιότητα εικόνας Nova έχω και φωτό

Είναι δυστυχώς μέρος του βίντεο, δεν μπαίνει μετά από την εφαρμογή οπότε δεν κλείνει και είναι όντως τρομερά εκνευριστικο.

Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με cosmote και Nova, έχει ξεκάθαρα πρόβλημα η κάμερα του γηπέδου που κάνει ζουμ, η κεντρική δουλεύει σωστά και στο ζουμ που φαίνονται οι γραμμές το σκορ και τα γραφικά είναι εντάξει. Στο τοπικ ποιότητα εικόνας Nova έχω και φωτό
Για του λόγου το αληθές, η μια κάμερα που κάνει ζουμ (στο καρέ με τον Αταμαν) έχει γραμμές και στο ίδιο καρέ τα γραφικά δεν έχουν ενώ στην κεντρική, στην κάμερα ώμου και στα all screen γραφικά επίσης δεν έχει. Οι φωτο από τη μετάδοση μέσω cosmote streaming στο σημερινό 4ο ματς

Attachments

• efes-pao1.jpg
    efes-pao1.jpg
    1 MB · Views: 40
  • efes-pao2.jpg
    efes-pao2.jpg
    1.1 MB · Views: 41
  • efes-pao3.jpg
    efes-pao3.jpg
    1.2 MB · Views: 38
  • efes-pao4.jpg
    efes-pao4.jpg
    1.2 MB · Views: 40
Συμφωνώ με τα καρέ κι οσα λες αλλά γενικά η ποιότητα εικόνας δεν ήταν καλή ούτε απ το κεντρικό πλάνο. Δεν είχε καλή ανάλυση. Προφανώς είναι η ποιότητα που παίρνουν απ την τουρκικη παραγωγή γιατί τα παιχνίδια του Ολυμπιακού είχαν πολύ καλή εικόνα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε παιδιά κάπου τα μπερδεύεται εσείς....να γράφετε από πού βλέπετε από το tv box η από τον εον στα δορυφορικο να καταλάβει ο κόσμος.
Εγώ προσωπικά με τον εον σατ δορυφορικό δεν έχω κανέναν παράπονο.
Παράδειγμα το χθεσινό μπάσκετ παρά πολύ καλή ποιότητα.
Βέβαια να έχεις κ καλή τηλεόραση.

Και ένα τελευταίο κ να κλείσει το θέμα.., μετάδοση μέσω ίντερνετ με tv box
Είναι άλλο σύστημα... χιλιόμετρα καλωδίωσης..., καμπίνες ..διακλαδώσεις..κ.λ.π.

Διαφέρει από το δορυφορικό σύστημα μετάδοσης...με ένα πιάτο κ ένα καλώδιο.
Το έχουν πει παρά πολλοί τεχνικοί....το ίντερνετ τηλεόραση σύστημα δεν πιάνει ακόμη την ποιότητα της δορυφορικής τηλεόρασης.!!

Ρε παιδιά κάπου τα μπερδεύεται εσείς....να γράφετε από πού βλέπετε από το tv box η από τον εον στα δορυφορικο να καταλάβει ο κόσμος.
Εγώ προσωπικά με τον εον σατ δορυφορικό δεν έχω κανέναν παράπονο.
Παράδειγμα το χθεσινό μπάσκετ παρά πολύ καλή ποιότητα.
Βέβαια να έχεις κ καλή τηλεόραση.

Και ένα τελευταίο κ να κλείσει το θέμα.., μετάδοση μέσω ίντερνετ με tv box
Είναι άλλο σύστημα... χιλιόμετρα καλωδίωσης..., καμπίνες ..διακλαδώσεις..κ.λ.π.

Διαφέρει από το δορυφορικό σύστημα μετάδοσης...με ένα πιάτο κ ένα καλώδιο.
Το έχουν πει παρά πολλοί τεχνικοί....το ίντερνετ τηλεόραση σύστημα δεν πιάνει ακόμη την ποιότητα της δορυφορικής τηλεόρασης.!!
Ακριβωϛ οπωϛ τα λεϛ ειναι. Αλλο η θεωρια που επικαλουνται καποιοι και αλλο το τι συμβαινει στον πραγματικο κοσμο.

• Like
Reactions: Slayer38
Ρε παιδιά κάπου τα μπερδεύεται εσείς.....

Το ίντερνετ στις ελληνικές πλατφόρμες όχι γενικά ...
Πώς δλδ παίζει καμπάνα 4κ το νετφλιξ ακόμα και με 16 Mbit ταχύτητα ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το ίντερνετ στις ελληνικές πλατφόρμες όχι γενικά ...
Πώς δλδ παίζει καμπάνα 4κ το νετφλιξ ακόμα και με 16 Mbit ταχύτητα ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ απλά το νεφτλιξ απο τους πρώτους κ έχει την πιο προηγμένη τεχνολογία κ σερβερς!!! Παγκόσμιο ιστό.
Τι να πιάσει η Νόβα κ ΟΤΕ σε σέρβερ???

Πολύ απλά το νεφτλιξ απο τους πρώτους κ έχει την πιο προηγμένη τεχνολογία κ σερβερς!!! Παγκόσμιο ιστό.
Τι να πιάσει η Νόβα κ ΟΤΕ σε σέρβερ???
Συμφωνω τοτε λοιπον να μην ζητανε συνδρομες αντιστοιχες με τις αλλες πλατφορμες sky de πχ . Πρωτα να φτιαξουν εικονα και ηχο και μετα ας ζητανε 30 ευρω

Και το Disney+ παίζει καμπάνα, το Apple TV+ δίνει και 40Mbps, χωρίς θέμα κ.λπ. Επίσης στο MLS season pass ποτέ δεν είχα θέμα σε όσα ματς είδα live.

Νομίζω πως η συζήτηση αξίζει να γίνει για live περιεχόμενο, όπου δεν μπορεί να υπάρξει buffer της προκοπής. Ίσως σε αυτές τις περιπτώσεις, στις ελληνικές πλατφόρμες μόνο, ο δορυφόρος σήμερα να είναι όντως πιο αξιόπιστος. Προσωπικά για live ματσάκια από "έλληνες streamers" προτιμώ το δορυφορικό και ας έχω 1Gbps γραμμή. Για όλα τα άλλα η εικόνα είναι πολύ καλύτερη μέσω IPTV (μέσω δορυφόρου στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένοι για έως 1080p ενώ όλες οι νέες παραγωγές είναι 4Κ).

Επειδή το τράβηξα αρκετά, ναι, στην Ελλάδα, για live μεταδόσεις, ο δορυφόρος μέσω Nova είναι πιο αξιόπιστος και με καλύτερη εικόνα (στην Cosmote είναι χάλια λόγω αυξημένης συμπίεσης). Στο on demand και σε όλα τα προγράμματα των διεθνών streamers +Cinobo, μια χαρά λειτουργεί η IPTV.