pirovola
AVClub Enthusiast
Πλέον οι εποχές με τις έξυπνες τηλεοράσεις οι τιμές να είναι για όλα τα γούστα, νομίζω ότι πρέπει οι εταιρίες να δίνουν την δυνατότητα το μεγάλη οθόνη με την εφαρμογή να υπάρχει και σε δεύτερη τηλέοραση.
Φυσικά υπάρχει 2 τηλεόραση.....βάζεις Νόβα δορυφορικό στην μια μεγάλη τηλεόραση κ στην 2 μεγάλη τηλεόραση ή εφαρμογή εον...... μετά εχω τάμπλετ....η σε λάπτοπ βάζω.Πλέον οι εποχές με τις έξυπνες τηλεοράσεις οι τιμές να είναι για όλα τα γούστα, νομίζω ότι πρέπει οι εταιρίες να δίνουν την δυνατότητα το μεγάλη οθόνη με την εφαρμογή να υπάρχει και σε δεύτερη τηλέοραση.
Έτσι έβλεπα για καιρό, αλλά πλέον (τουλάχιστον για μένα στα αθλητικά) το δορυφορικό δεν βολεύει. Πολύ συχνά ανατρέχω στο "sport" για να δω γκολ που έχασα στο ζάπινγκ. Επίσης πολύ συχνά ξεκινάω μια αθλητική εκπομπή από την αρχή αν μπω στο σπίτι λίγο μετά. Το δορυφορικό απλά δεν έχει αυτές τις λειτουργίες.Φυσικά υπάρχει 2 τηλεόραση.....βάζεις Νόβα δορυφορικό στην μια μεγάλη τηλεόραση κ στην 2 μεγάλη τηλεόραση ή εφαρμογή εον...... μετά εχω τάμπλετ....η σε λάπτοπ βάζω.
Και στις 2 τηλεόρασεις βάζω αθλητικά χωρίς πρόβλημα κ σε ίδιο κανάλι ακόμη.
Καλημέρα δεν μας είπες αν είσαι ενεργοποιημένος συνδρομητής.Καλημερα.
Στο eon tv-box εχει τωρα 2-3 μερες που αναβοσβηνει το ασπρο(γαλαζιο?) λαμπακι, διπλα απ το κοκκινο. Απ οσο ξερω αυτο το λαμπακι ειναι του internet(νομιζω). Το εχω με wifi. Απο τοτε που αρχισε να αναβοσβηνει εχω παρατηρησει κολληματα στο kodi.(δεν το λειτουργω σαν nova διοτι εχω δορυφορικη). Εχω τσεκαρει το ρουτερ και ειναι μια χαρα. Εκανα και restart. Επισης ολες οι συσκευες παιρνουν κανονικο και γρηγορο ιντερνετ(υπολογιστης,κινητα). Εχω κανει και επανεκκινηση στο tv-box, καθως επισης εκλεισα και ξανα-ανοιξα το wifi του, αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Τι μπορει να φταιει?
Εμένα διακόπηκε σήμερα ύστερα από δύο περιόδους δέσμευσης, δηλ. απο Οκτώβριο του 2021 ανανέωσα 2023. Χώρια που δεν άφησαν να ολοκληρωθεί η μέρα σήμερα και το έκοψαν σήμερα πρωί ενώ θεωρητικά έχω πληρώσει έως και 31/10. Ωστόσο μου έστειλαν μήνυμα να επιστρέψω τον εξοπλισμό!Επιστρέφεις μόνο αν σταματήσεις κ διακόψεις το εντός συμβόλαιο σού ... αποζημίωση κ επιστροφή!!
Αν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σού.... μένει σε σένα.
Και απενεργοποίηση σε πολλά βάζουν.
Εννοειται ειμαι ενεργοποιημενος. Μα δουλευει κανονικα. Απλα ειναι σα να υπολειτουργει το wifi του. Ισως γι αυτο αναβοσβηνει και το λαμπακι?? Δεν ξερω.Καλημέρα δεν μας είπες αν είσαι ενεργοποιημένος συνδρομητής.
Σε περίπτωση διακοπής υπηρεσίας το tv box ενημερώνετε δε δουλεύει σωστά....το πολύ YouTube να βλέπεις
Είπες έβαλες Kodi ακόμη χειρότερα χωρίς VPN .... οπότε σε μπλοκάρει.
Αυτοί ξέρουν τα πάντα διαδρομές που κάνεις στην Nova ip σού.
Αν είσαι ενεργοποιημένος συνδρομητής κάνε απεγκατασταση του Kodi και ζήτα αλλαγή του tv box.
Και σε μένα από χθες αναβοσβήνει το γαλάζιο λαμπάκι του ethernet, όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Εννοειται ειμαι ενεργοποιημενος. Μα δουλευει κανονικα. Απλα ειναι σα να υπολειτουργει το wifi του. Ισως γι αυτο αναβοσβηνει και το λαμπακι?? Δεν ξερω.
Εμενα ειναι 2-3 μερες που το κανει. Με καλωδιο το εχεις ή με wifi? Εγω με wifi.Και σε μένα από χθες αναβοσβήνει το γαλάζιο λαμπάκι του ethernet, όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ!Ενεργοποίησα την υπηρεσία multiroom με ένα επιπλέον eon Box stb2 για μεγάλη οθόνη. Όποιος θέλει την επιπλέον μεγάλη οθόνη σε Smart tv και όχι στο box της eon, θα πρέπει όταν του δώσουν τον νέο box από το κατάστημα, μετά από λίγη ώρα να μπει μέσα στην εφαρμογή της νόβα και στη διαχείριση των συσκευών να περιμένει μέχρι να του εμφανίσει στην επιλογή eon smart tv 1/2 συσκευές. Εκείνη τη στιγμή, μπορείς να ανοίξεις μια μεγάλη οθόνη όπως samsung, Sony android, lg, nvidia shield tv, Xioami mibox κτλ και να την ενεργοποιήσεις εκεί. Το σημαντικό είναι να μην έχεις βάλει σε λειτουργία το νέο Box που σου έδωσαν νωρίτερα. Αν ανοίξεις το box νωρίτερα χάνεται η θέση από τη Smart tv και προσθέτει μια θέση στο EON BOX stb.
Όχι, δεν έχει.Με πήραν τηλέφωνο και μου κάναν προσφορά. Έχει η eon εφαρμογή για Apple TV box?
Διαβασε φιλε λιγο πιο πανω.γιατί εδώ και 2 μέρες αναβοσβήνει το λευκό λαμπάκι που είναι δίπλα στο πράσινο του eon box; σημαίνει κάτι; πρέπει να κάνω κάτι;
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
α οκ ευχαριστώ δεν το είχα διαβάσειΔιαβασε φιλε λιγο πιο πανω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.