Nova EON TV / EON+

ρε παιδιά είναι δυνατόν;; ο αγώνας του Ολυμπιακού μπάσκετ κολλάει τρελά πολύ εκνευριστικό ! αλλάξαμε σε cast απο το κινητό στο Nvidia shield και δείχνει τέλεια .όμως γίνεται αυτό;;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
ρε παιδιά είναι δυνατόν;; ο αγώνας του Ολυμπιακού μπάσκετ κολλάει τρελά πολύ εκνευριστικό ! αλλάξαμε σε cast απο το κινητό στο Nvidia shield και δείχνει τέλεια .όμως γίνεται αυτό;;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Κανενα κολλήμα σε nvidia shield tv pro ο Παναθηναϊκός και σε pc ο Ολυμπιακός.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Βαλτε εον σατ παιδια θα σωθειτε..ιντερνετικο ειχα κ μ εσπαγε τα νευρα η καθυστέρηση κ το ιντερνετ καποιες φορες παρολο π ειχα 100αρα..βαλτε εον σατ να ειστε μπροστά απο στοιχηματικες μπροστα απο τους ιντερνετακιδες κ live με τα γήπεδα..

Και στο δορυφορικό καπου στο τρίτο δεκάλεπτο του παναθηναϊκού, η εικόνα ήταν λίγο σα slow motion.

Αδιάφορο για εμένα δεδομένου υπάρχει στην digea κ πολύ καλύτερη εικόνα έχω.
Άχρηστο στο 99% των συνδρομητών. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για διαπλεκόμενα κανάλια ειδήσεων!!!!
.να κοιτάξουν να βάλουν ποιότητα κανάλια όπως το αδερφάκι του το history channel 2 !! Με πολύ ωραία θέματα μέσα . Αυτά θέλουμε να πληρώνουμε κ να αξίζει ο κόπος.
Και όχι αυτά που έχουμε στην digea....δεν έχει νόημα ....

Αδιάφορο για εμένα δεδομένου υπάρχει στην digea κ πολύ καλύτερη εικόνα έχω.
Άχρηστο στο 99% των συνδρομητών. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για διαπλεκόμενα κανάλια ειδήσεων!!!!
.να κοιτάξουν να βάλουν ποιότητα κανάλια όπως το αδερφάκι του το history channel 2 !! Με πολύ ωραία θέματα μέσα . Αυτά θέλουμε να πληρώνουμε κ να αξίζει ο κόπος.
Και όχι αυτά που έχουμε στην digea....δεν έχει νόημα ....
IPTV είναι και παίζει παντού σε καλή ανάλυση και όχι όπως το site του mega, μπορεί να είσαι κάπου μακριά, να είσαι στο κρεβάτι να βαριέσαι να πας τηλεόραση, να μην έχεις καλή κεραία, 1002 σενάρια που είναι χρήσιμα τα πανελλήνια στην Cosmote/EON

IPTV είναι και παίζει παντού σε καλή ανάλυση και όχι όπως το site του mega, μπορεί να είσαι κάπου μακριά, να είσαι στο κρεβάτι να βαριέσαι να πας τηλεόραση, να μην έχεις καλή κεραία, 1002 σενάρια που είναι χρήσιμα τα πανελλήνια στην Cosmote/EON
Ο κυριότερος... Το Replay TV!!

Ευχαριστούμε. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με χαμένα καρέ στους live αγώνες μετά από ζάπινγκ.

Καλημέρα.Επειδη δεν είμαι συνδρομητής σε εον μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν έχει αλλάξει κάτι στα cinema κανάλια αν έχουν 5.1 ήχο?Ή είμαστε δικαναλο -στέρεο ακόμα?Ευχαριστώ.

Μεταφέρθηκαν τα ποστς που αφορούν τι είναι πιο γρήγορο (δορυφορικό, κτλ) στο thread Γενική Συζήτηση για Nova https://avclub.gr/threads/geniki-syzitisi-gia-nova.184661/page-6.

Παρακαλώ απλώς να παραμείνει η συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο, αν τη συνεχίσετε.

• Like
Προς το παρον η μόνη λυση που βλεπω.
Πας στις ρυθμίσεις του eon διαλέγεις γλωσσα πας γλωσσα πληκτρολογιου και επιλεγεις
Τέσσερα χρόνια μετά.... σ' ευχαριστώ!
σιγά μην το είχαν διορθώσει

Τελικα παιζουν τα καναλια mega και mega news μεσο εφαρμογης στον υπολογιστη , αλλαξα brower και παιζει ειχα firefox εβαλα google crome και παιζουν .

• Like