fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,486
Κανενα κολλήμα σε nvidia shield tv pro ο Παναθηναϊκός και σε pc ο Ολυμπιακός.ρε παιδιά είναι δυνατόν;; ο αγώνας του Ολυμπιακού μπάσκετ κολλάει τρελά πολύ εκνευριστικό ! αλλάξαμε σε cast απο το κινητό στο Nvidia shield και δείχνει τέλεια .όμως γίνεται αυτό;;
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Κανονικα πρεπει να βαλουν κ τον Ant1..
Αδιάφορο για εμένα δεδομένου υπάρχει στην digea κ πολύ καλύτερη εικόνα έχω.
IPTV είναι και παίζει παντού σε καλή ανάλυση και όχι όπως το site του mega, μπορεί να είσαι κάπου μακριά, να είσαι στο κρεβάτι να βαριέσαι να πας τηλεόραση, να μην έχεις καλή κεραία, 1002 σενάρια που είναι χρήσιμα τα πανελλήνια στην Cosmote/EONΑδιάφορο για εμένα δεδομένου υπάρχει στην digea κ πολύ καλύτερη εικόνα έχω.
Άχρηστο στο 99% των συνδρομητών. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για διαπλεκόμενα κανάλια ειδήσεων!!!!
.να κοιτάξουν να βάλουν ποιότητα κανάλια όπως το αδερφάκι του το history channel 2 !! Με πολύ ωραία θέματα μέσα . Αυτά θέλουμε να πληρώνουμε κ να αξίζει ο κόπος.
Και όχι αυτά που έχουμε στην digea....δεν έχει νόημα ....
Ο κυριότερος... Το Replay TV!!IPTV είναι και παίζει παντού σε καλή ανάλυση και όχι όπως το site του mega, μπορεί να είσαι κάπου μακριά, να είσαι στο κρεβάτι να βαριέσαι να πας τηλεόραση, να μην έχεις καλή κεραία, 1002 σενάρια που είναι χρήσιμα τα πανελλήνια στην Cosmote/EON
Δεν ισχυει αυτοΆχρηστο στο 99% των συνδρομητών.
Ναι. Εχει αγωνες απο διαφορα τμηματα του Ολυμπιακου... Και, Champions League Γυναικων!!Δείχνει κι αγώνες το megatv news??? Αυτήν την ώρα έχει ποδόσφαιρο γυναικών
Ευχαριστούμε. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με χαμένα καρέ στους live αγώνες μετά από ζάπινγκ.![]()
Νέο update για την ΕΟΝ TV στον ΕΟΝ Smart Box SDSTB02! - Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Νέα αναβάθμιση ξεκίνησε σταδιακά από σήμερα 8/10 να διατίθεται από την NOVΑ, για την ΕΟΝ TV ΟΤΤ, στους συνδρομητές που έχουν στην κατοχή τους τον δεκτή EONdigitaltvinfo.gr
Τέσσερα χρόνια μετά.... σ' ευχαριστώ!Προς το παρον η μόνη λυση που βλεπω.
Πας στις ρυθμίσεις του eon διαλέγεις γλωσσα πας γλωσσα πληκτρολογιου και επιλεγεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.