Οχι φιλε μου, μενουν οπως ειναι οι κωδικοι, απλα αλλαζεις τον δορυφορικο αποκωδικοποιητη.Εαν κάνω την αντικατάσταση θα πρέπει αλλάξω κωδικούς στο box που έχω στην κρεβατοκάμαρα (mecool)..
Όπως και στο τηλ μου;
Υποχρεωτικά θα πάρεις τον εon sat.... καταργούνται όλοι οι novabox...εγώ είχα τον 831...ήθελα αυτό κρατήσω... αλλά...Ξέρεις κανείς εάν θα είναι υποβάθμιση εάν πάω στον δέκτη EON SAT – CHSAT01 Από τον NovaBox HD 3001..;;
Σας ευχαριστώ
Μπορείς κ με το λάπτοπ...σαν 3 συσκευή και ένα καλώδιο σύνδεσης HDMI Με την τηλεόραση σου.Καλησπερα και συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον.
Εχω ΕΟΝ και το setup είναι ως εξης.το ΤV BOX συνδεδεμενο στην TV και με το application της ΕΟΝ σε δευτερη TV.Στο μενου της nova που γινεται η διαχειριση του λογαριασμου,επιτρεπει μονο μια TV και λογίζεται ως τετοια αυτη με το App.Ολα καλα μεχρι εδω,υπαρχει τροπος να βάλω και άλλη ΤV καπως?με ενα TV BOX με android TV φανταζομαι οτι θα το αντιλαμβάνεται ως τετοιο και δεν θα μου επιτρέπει να την περασω απο interface.Στην Cosmote δεν ειχα αυτο το προβλημα,ειχα 2 τηλεοράσεις με το Αpp και μια με τον αποκωδικοποιητη.Δεν με ενδιαφερει η παραλληλη προβολη και στις 3 TV προφανως.Απλως οταν αλλαζω δωματιο αναγκαζομαι να παιρνω μαζι και το boxακι.
Σωστή παρατήρηση αλλα το έχουν κλειδωμένο και παίζει μόνο ο ήχος.Ίσως με chromecast /airplay από το κινητό αλλιώς με αγορά τoυ multiview, σου δίνουν έναν ακόμα αποκωδικοποιητή με +5€/μηνα
Επιβεβαιώνω, μέσω AirPlay και cast παίζει κανονικά (και με πολύ καλή εικόνα).Δοκίμασα τώρα και με airplay και chromecast και είδα μια χαρα nova sport prime
Όντως χάλια! Περνάνε τα χρόνια αλλά στη Νόβα ακόμα τρίβουν!Άθλια εικόνα που κάνει stuttering αυτήν την ώρα στην εφαρμογή ΕΟΝ στο Cosmotesports1 στο ματς ΟΣΦΠ Λεβαδειακός.Δεν βλέπεται.
Δορυφορικά δεν ισχύει αυτό που λέες... Μια χαρά είδα το ματς.!!Άθλια εικόνα που κάνει stuttering αυτήν την ώρα στην εφαρμογή ΕΟΝ στο Cosmotesports1 στο ματς ΟΣΦΠ Λεβαδειακός.Δεν βλέπεται.
Από το εφαρμογή ΕΟΝ TV που έγραψα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει διευκρίνιση;Στο δορυφόρο το γύρισα και γω για να δω την αρμάδα του Κομποτη.Δορυφορικά δεν ισχύει αυτό που λέες... Μια χαρά είδα το ματς.!!
Όμως τελευταία έχω κ εγώ παράπονα παράδειγμα nonacinema 3 αργά το βράδυ Παρασκευές χειροτερα κ Σάββατο... είναι άθλια κακή συμπίεση bit RATE τετραγωνάκια. Κ σκατακια σε σκοτεινές ταινίες....
Επίσης δορυφορικά είναι καλύτερα σε δορυφορική μετάδοση.. σε αθλητικά ματς Ελλάδος...κ μερικα σε σπέσιαλ εξωτερικά παιχνίδια....
Τελευταία τα κάνει σκατα βλέπω η Νόβα... Και αναπολώ τον panasat 700 με 720 ανάλυση έπαιζε τέλεια σε sony τηλεόραση μοντέλο του 2000 που τον έχω ακόμη!!!
Και σήμερα έχω 4 k τηλεόραση...κ στραβωνω σε πολλά κανάλια Νόβα δορυφορικά εννοώ.....σε κάθε περίπτωση έβαλα δορυφορικό για αθλητικά μου να βλέπω!!!
Ίντερνετ ταινίες σειρές αξίζει μόνο το νεφτλιξ!!!!
ΤΈΛΟΣ
ΣωστόςΔορυφορικά δεν ισχύει αυτό που λέες... Μια χαρά είδα το ματς.!!
Όμως τελευταία έχω κ εγώ παράπονα παράδειγμα nonacinema 3 αργά το βράδυ Παρασκευές χειροτερα κ Σάββατο... είναι άθλια κακή συμπίεση bit RATE τετραγωνάκια. Κ σκατακια σε σκοτεινές ταινίες....
Επίσης δορυφορικά είναι καλύτερα σε δορυφορική μετάδοση.. σε αθλητικά ματς Ελλάδος...κ μερικα σε σπέσιαλ εξωτερικά παιχνίδια....
Τελευταία τα κάνει σκατα βλέπω η Νόβα... Και αναπολώ τον panasat 700 με 720 ανάλυση έπαιζε τέλεια σε sony τηλεόραση μοντέλο του 2000 που τον έχω ακόμη!!!
Και σήμερα έχω 4 k τηλεόραση...κ στραβωνω σε πολλά κανάλια Νόβα δορυφορικά εννοώ.....σε κάθε περίπτωση έβαλα δορυφορικό για αθλητικά μου να βλέπω!!!
Ίντερνετ ταινίες σειρές αξίζει μόνο το νεφτλιξ!!!!
ΤΈΛΟΣ
Δεν ασχολούνται γιατί το 99% των συνδρομητών τους δεν το ψάχνει καθόλου και απλά βλέπει ό,τι του σερβίρουν.Ρε παιδιά εγώ λέω το απλό. Περνάνε τα χρόνια και φτάσαμε να έχουμε συνδέσεις 300αρες και 500αρες ενώ η εικόνα παραμένει το ίδιο φτωχή και χωρίς καμία προσπάθεια βελτίωσης. Ποσο πρόβλημα είναι δηλαδή να δώσουν σωστό 1080 με υψηλό bitrate για όσους το αντέχει η σύνδεση τους;
Δεν είναι πρόβλημα σύνδεσης, το 1080p/50fps/6-7mbps που δίνουν παίζει και σε 50αρα VDSL όπως παίζει άνετα και το netflix/amazon κτλ με πολύ μεγαλύτερο bitrate, το πρόβλημα είναι η εφαρμογή και το δικό τους bandwidthΡε παιδιά εγώ λέω το απλό. Περνάνε τα χρόνια και φτάσαμε να έχουμε συνδέσεις 300αρες και 500αρες ενώ η εικόνα παραμένει το ίδιο φτωχή και χωρίς καμία προσπάθεια βελτίωσης. Ποσο πρόβλημα είναι δηλαδή να δώσουν σωστό 1080 με υψηλό bitrate για όσους το αντέχει η σύνδεση τους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.