Nova EON TV / EON+

Εαν κάνω την αντικατάσταση θα πρέπει αλλάξω κωδικούς στο box που έχω στην κρεβατοκάμαρα (mecool)..
Όπως και στο τηλ μου;

Εαν κάνω την αντικατάσταση θα πρέπει αλλάξω κωδικούς στο box που έχω στην κρεβατοκάμαρα (mecool)..
Όπως και στο τηλ μου;
Οχι φιλε μου, μενουν οπως ειναι οι κωδικοι, απλα αλλαζεις τον δορυφορικο αποκωδικοποιητη.

• Like
Reactions: Sopranos
Ξέρεις κανείς εάν θα είναι υποβάθμιση εάν πάω στον δέκτη EON SAT – CHSAT01 Από τον NovaBox HD 3001..;;
Σας ευχαριστώ
Υποχρεωτικά θα πάρεις τον εon sat.... καταργούνται όλοι οι novabox...εγώ είχα τον 831...ήθελα αυτό κρατήσω... αλλά...
Τουλάχιστον έχει το HEVC 265 eon sat... περαιτέρω βελτίωση του 1080... κάτι παραπάνω.

Στο μποξάκι τους μετά από λίγο ζάπινγκ στα αθλητικά (και μόνο σε 50 fps περιεχόμενο) αρχίζει και χάνει καρέ και θέλει κλείσιμο (stand by)/ άνοιγμα για να στρώσει. Δεν είναι άμεσα ορατό το πρόβλημα, αλλά αν βλέπει κάποιος ματς, φαίνεται εύκολα. Δοκίμασα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια.

Στο Android TV app της Sony, κανένα πρόβλημα. Και δεν επιτρέπουν να διαγραφεί το μποξάκι τους ρε γαμώτο για να δουλέψω το app της τηλεόρασης και στην δεύτερη τηλεόραση.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπερα και συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον.

Εχω ΕΟΝ και το setup είναι ως εξης.το ΤV BOX συνδεδεμενο στην TV και με το application της ΕΟΝ σε δευτερη TV.Στο μενου της nova που γινεται η διαχειριση του λογαριασμου,επιτρεπει μονο μια TV και λογίζεται ως τετοια αυτη με το App.Ολα καλα μεχρι εδω,υπαρχει τροπος να βάλω και άλλη ΤV καπως?με ενα TV BOX με android TV φανταζομαι οτι θα το αντιλαμβάνεται ως τετοιο και δεν θα μου επιτρέπει να την περασω απο interface.Στην Cosmote δεν ειχα αυτο το προβλημα,ειχα 2 τηλεοράσεις με το Αpp και μια με τον αποκωδικοποιητη.Δεν με ενδιαφερει η παραλληλη προβολη και στις 3 TV προφανως.Απλως οταν αλλαζω δωματιο αναγκαζομαι να παιρνω μαζι και το boxακι.

Ίσως με chromecast /airplay από το κινητό αλλιώς με αγορά τoυ multiview, σου δίνουν έναν ακόμα αποκωδικοποιητή με +5€/μηνα

Καλησπερα και συγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον.

Εχω ΕΟΝ και το setup είναι ως εξης.το ΤV BOX συνδεδεμενο στην TV και με το application της ΕΟΝ σε δευτερη TV.Στο μενου της nova που γινεται η διαχειριση του λογαριασμου,επιτρεπει μονο μια TV και λογίζεται ως τετοια αυτη με το App.Ολα καλα μεχρι εδω,υπαρχει τροπος να βάλω και άλλη ΤV καπως?με ενα TV BOX με android TV φανταζομαι οτι θα το αντιλαμβάνεται ως τετοιο και δεν θα μου επιτρέπει να την περασω απο interface.Στην Cosmote δεν ειχα αυτο το προβλημα,ειχα 2 τηλεοράσεις με το Αpp και μια με τον αποκωδικοποιητη.Δεν με ενδιαφερει η παραλληλη προβολη και στις 3 TV προφανως.Απλως οταν αλλαζω δωματιο αναγκαζομαι να παιρνω μαζι και το boxακι.
Μπορείς κ με το λάπτοπ...σαν 3 συσκευή και ένα καλώδιο σύνδεσης HDMI Με την τηλεόραση σου.

Ίσως με chromecast /airplay από το κινητό αλλιώς με αγορά τoυ multiview, σου δίνουν έναν ακόμα αποκωδικοποιητή με +5€/μηνα
Σωστή παρατήρηση αλλα το έχουν κλειδωμένο και παίζει μόνο ο ήχος.

Καλησπέρα!
Σε ενα ταμπλετ Chuwi Hi9Air με Android 8.0.0, που δεν εχει ρυθμιση να προβαλω την εον τι βι μεσω firestick (OS 6.7.1.1) home version,
σε παλια τηλεοραση, που την εχω κι εγω στο δωματιο και για να μην ξεσυνδεω το box της εον απο το σαλονι,
ποια εφαρμογη προτεινετε να του εγκαταστήσω?

Άθλια εικόνα που κάνει stuttering αυτήν την ώρα στην εφαρμογή ΕΟΝ στο Cosmotesports1 στο ματς ΟΣΦΠ Λεβαδειακός.Δεν βλέπεται.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άθλια εικόνα που κάνει stuttering αυτήν την ώρα στην εφαρμογή ΕΟΝ στο Cosmotesports1 στο ματς ΟΣΦΠ Λεβαδειακός.Δεν βλέπεται.
Όντως χάλια! Περνάνε τα χρόνια αλλά στη Νόβα ακόμα τρίβουν!

• Haha
Reactions: kostthem
Δορυφορικά δεν ισχύει αυτό που λέες... Μια χαρά είδα το ματς.!!
Όμως τελευταία έχω κ εγώ παράπονα παράδειγμα nonacinema 3 αργά το βράδυ Παρασκευές χειροτερα κ Σάββατο... είναι άθλια κακή συμπίεση bit RATE τετραγωνάκια. Κ σκατακια σε σκοτεινές ταινίες....
Επίσης δορυφορικά είναι καλύτερα σε δορυφορική μετάδοση.. σε αθλητικά ματς Ελλάδος...κ μερικα σε σπέσιαλ εξωτερικά παιχνίδια....
Τελευταία τα κάνει σκατα βλέπω η Νόβα... Και αναπολώ τον panasat 700 με 720 ανάλυση έπαιζε τέλεια σε sony τηλεόραση μοντέλο του 2000 που τον έχω ακόμη!!!

Και σήμερα έχω 4 k τηλεόραση...κ στραβωνω σε πολλά κανάλια Νόβα δορυφορικά εννοώ.....σε κάθε περίπτωση έβαλα δορυφορικό για αθλητικά μου να βλέπω!!!

Ίντερνετ ταινίες σειρές αξίζει μόνο το νεφτλιξ!!!!
ΤΈΛΟΣ

Όμως τελευταία έχω κ εγώ παράπονα παράδειγμα nonacinema 3 αργά το βράδυ Παρασκευές χειροτερα κ Σάββατο... είναι άθλια κακή συμπίεση bit RATE τετραγωνάκια. Κ σκατακια σε σκοτεινές ταινίες....
Επίσης δορυφορικά είναι καλύτερα σε δορυφορική μετάδοση.. σε αθλητικά ματς Ελλάδος...κ μερικα σε σπέσιαλ εξωτερικά παιχνίδια....
Τελευταία τα κάνει σκατα βλέπω η Νόβα... Και αναπολώ τον panasat 700 με 720 ανάλυση έπαιζε τέλεια σε sony τηλεόραση μοντέλο του 2000 που τον έχω ακόμη!!!

Και σήμερα έχω 4 k τηλεόραση...κ στραβωνω σε πολλά κανάλια Νόβα δορυφορικά εννοώ.....σε κάθε περίπτωση έβαλα δορυφορικό για αθλητικά μου να βλέπω!!!

ΤΈΛΟΣ
Από το εφαρμογή ΕΟΝ TV που έγραψα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει διευκρίνιση;Στο δορυφόρο το γύρισα και γω για να δω την αρμάδα του Κομποτη.

ΤΈΛΟΣ
Σωστός

Όταν αρχίζουν τα χαμένα frames στην EON, αφορούν μόνο στην ιντερνετική διανομή. Σε μένα το έκανε χθες στο κανάλι Premier, στο ματς της Λίβερπουλ.

Ρε παιδιά εγώ λέω το απλό. Περνάνε τα χρόνια και φτάσαμε να έχουμε συνδέσεις 300αρες και 500αρες ενώ η εικόνα παραμένει το ίδιο φτωχή και χωρίς καμία προσπάθεια βελτίωσης. Ποσο πρόβλημα είναι δηλαδή να δώσουν σωστό 1080 με υψηλό bitrate για όσους το αντέχει η σύνδεση τους;

Ρε παιδιά εγώ λέω το απλό. Περνάνε τα χρόνια και φτάσαμε να έχουμε συνδέσεις 300αρες και 500αρες ενώ η εικόνα παραμένει το ίδιο φτωχή και χωρίς καμία προσπάθεια βελτίωσης. Ποσο πρόβλημα είναι δηλαδή να δώσουν σωστό 1080 με υψηλό bitrate για όσους το αντέχει η σύνδεση τους;
Δεν ασχολούνται γιατί το 99% των συνδρομητών τους δεν το ψάχνει καθόλου και απλά βλέπει ό,τι του σερβίρουν.

Σε μερικές περιπτώσεις δε, απλά δεν ασχολούνται. Βλάβη την οποία θα μπορούσαν να τσεκάρουν από οποιαδήποτε συσκευή (ακόμα και από το κινητό τους), δεν την τσεκάρουν. By the book και φεεεέταααααα. Αυτό συμβαίνει συχνά με Nova και λιγότερο συχνά (αλλά συμβαίνει) με Κοσμοτέ.

Απλές λύσεις, υπάρχουν. Όλες οι τηλεοράσεις και τα μποξάκια που υποστηρίζουν το app τους, υποστηρίζουν και native h265. Δώσε h265 ακριβώς στο ίδιο bitrate (σε περίπτωση που τσιγκουνεύονται το bandwidth) να ανοίξει το μάτι μας!

Δεν είναι πρόβλημα σύνδεσης, το 1080p/50fps/6-7mbps που δίνουν παίζει και σε 50αρα VDSL όπως παίζει άνετα και το netflix/amazon κτλ με πολύ μεγαλύτερο bitrate, το πρόβλημα είναι η εφαρμογή και το δικό τους bandwidth