Nova EON TV / EON+

Γενικά έχουν βελτιώσει πολύ την εικόνα τους στο app. Το έχω γράψει και σε άλλα post ,αν και έχω δορυφορικό , πολλές φορές βλέπω από εκεί και όχι από το δορυφόρο . Γενικά βλέπω από όπου έχω πιο καθαρή εικόνα . Και το απροσδόκητο : πήγα να κόψω τη nova και να προσθέσω τα αθλητικά στην cosmote και όταν είδα την εικόνα της cosmote έκανα υπαναχώρηση και γύρισα στη nova . (Ίσως έφταιξε που συνέπεσε με βλάβη σε κάποια κανάλια cosmote sport αλλά και με τα υπόλοιπα που δεν είχαν βλάβη δεν ήμουν ικανοποιημένος ) . Θυμάμαι που πριν από χρόνια πολλοί από εδώ (και εγώ μέσα σ' αυτούς) διαμαρτυρομασταν για την εικόνα της eon και απορώ : πώς αντιστράφηκαν οι ρόλοι ; Σημ. Το app της eon το έχω περάσει στο box της cosmote με ενσύρματη σύνδεση. Πολύ ικανοποιημένος
Δηλαδή με τη συνδρομή σε δορυφορικό, σου δίνει πρόσβαση:
(1) στον αποκωδικοποιητή τον δορυφορικό
(2) σε μια smart tv ή αντίστοιχο (πχ box) μέσω της ιντερνετικής ΕΟΝ
(3) σε 3 φορητές συσκευές;

Ή κάτι άλλο;

Δηλαδή με τη συνδρομή σε δορυφορικό, σου δίνει πρόσβαση:
(1) στον αποκωδικοποιητή τον δορυφορικό
(2) σε μια smart tv ή αντίστοιχο (πχ box) μέσω της ιντερνετικής ΕΟΝ
(3) σε 3 φορητές συσκευές;

Ή κάτι άλλο;
Έτσι ακριβώς.

• Like
Reactions: Mountain
Συσκευή για το Eon app εσένα σου επιτρέπει να αλλάξεις από την εφαρμογή Nova ή έστω τηλεφωνικά; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Ναι. Στο δορυφορικό πρόγραμμα ο αποκωδικοποιητής είναι η κλειδωμένη συσκευή (αυτή που δεν αλλάζει ). Από εκεί και μετά μέσω του account μπορείς να προσθέσεις τη μεγάλη οθόνη (δηλ το app) σε όποια συσκευή επιθυμείς (tv box, smart tv ). Έχεις δικαίωμα να διαγράφεις τη συσκευή αυτή και να την αλλάζεις με κάποια άλλη μια φορά το μήνα . Και μετά υπάρχουν και οι τρεις φορητές συσκευές . Σε αυτές απλώς συνδέεται στη εφαρμογή τους δηλ στο app χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς που έχεις για το account . Ελπίζω να σε κάλυψα

Ναι. Στο δορυφορικό πρόγραμμα ο αποκωδικοποιητής είναι η κλειδωμένη συσκευή (αυτή που δεν αλλάζει ). Από εκεί και μετά μέσω του account μπορείς να προσθέσεις τη μεγάλη οθόνη (δηλ το app) σε όποια συσκευή επιθυμείς (tv box, smart tv ). Έχεις δικαίωμα να διαγράφεις τη συσκευή αυτή και να την αλλάζεις με κάποια άλλη μια φορά το μήνα . Και μετά υπάρχουν και οι τρεις φορητές συσκευές . Σε αυτές απλώς συνδέεται στη εφαρμογή τους δηλ στο app χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς που έχεις για το account . Ελπίζω να σε κάλυψα
Τελικά σου δούλεψε το my account για ενεργοποίηση του Eon σε μεγάλη οθόνη και δε χρειάστηκε να στο κάνουν τηλεφωνικά όπως σου είχαν πει στο chat ότι μπορεί να γίνει?

Ναι όλα καλά . Δεν χρειάστηκε τηλεφωνικη επικοινωνία. Μόνο όταν πήγα να συνδέσω τη φορητή συσκευή μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος . Δοκίμασα όμως με νέο username και ευτυχώς λειτούργησε . Όλα οκ

Καλημέρα στην παρέα. Αν προσθέσω στην σύνδεση σταθερού και internet του σπιτιού και ΕΟΝ TV θα μπορώ να βλέπω αθλητικά στο tablet Μου μέσω EON app αν το συνδέσω σε δίκτυο WiFi σε άλλο σπίτι; Π.Χ σε ένα φιλικό σπίτι. Η με χρήση data όταν είμαι εκτός σπιτιού.

Καλημέρα στην παρέα. Αν προσθέσω στην σύνδεση σταθερού και internet του σπιτιού και ΕΟΝ TV θα μπορώ να βλέπω αθλητικά στο tablet Μου μέσω EON app αν το συνδέσω σε δίκτυο WiFi σε άλλο σπίτι; Π.Χ σε ένα φιλικό σπίτι. Η με χρήση data όταν είμαι εκτός σπιτιού.
Καλημέρα, ναι, κανονικά.
Επίσης όταν είσαι σε άλλο σπίτι θα μπορείς από τη φορητή συσκευή να "στέλνεις" μέσω cast/AirPlay σε μεγάλη οθόνη.

Ναι εγώ βλέπω στο εξοχικό από το κινητό (με τα απεριόριστα data που προσφέρουν οι πάροχοι σε γιορτές ,ΣΚ, καλοκαίρια κ.λπ) . Και όπως έγραψε και ο φίλος μέσω cast μπορείς να το προβάλλεις και σε smart tv η κάποιo box κ.λπ. Αν έχεις και καλό σήμα παίζει αρκετά καλά

Στον αγώνα της Αγγλίας τώρα στο κανάλι Premier χάνονται frames στο box τους και σε Sony TV app. Δεν ξέρω αν είναι από το σήμα που λαμβάνουν (σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στον δορυφόρο) ή αν επανήλθε ένα παλιό πρόβλημα που εμφανιζόταν σποραδικά.

• Like
Reactions: Scorpio15
Αν εχουν συνδεθει 2 χρηστες ταυτοχρονα στο box και σε αλλο android box
και προσπαθησει να μπει και τριτος πχ απο λαπτοπ τι γινεται ?

Στον αγώνα της Αγγλίας τώρα στο κανάλι Premier χάνονται frames στο box τους και σε Sony TV app. Δεν ξέρω αν είναι από το σήμα που λαμβάνουν (σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στον δορυφόρο) ή αν επανήλθε ένα παλιό πρόβλημα που εμφανιζόταν σποραδικά.
Εγω παρατήρησα κάτι τέτοιο στο basket Γερμανία Πορτογαλία πιο πριν . Αλλά επειδή έβλεπα μέσω cast στην δεύτερη tv θεώρησα ότι θα ήταν θέμα του cast. Αλλά μάλλον είναι κάτι άλλο. Πάντως τώρα που βλέπω την Αγγλία σαν να τρεμοπαιζει ελαφρώς στην κίνηση . Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια

• Like
Reactions: kostthem
Όταν το ανέφερα στο τεχνικό τους τμήμα για να το κοιτάξουν και ενώ τους τόνισα πως το κάνει και στο μποξάκι τους και στο Sony TV app με γραμμή 1Gbps πήγε χωρίς να με ρωτήσει και κατέβασε την ποιότητα στο EON app στο box τους σε "μέτρια".

ΑΝ ακούσατε κάποιον έξαλλο να τσιρίζει, εγώ ήμουν 🤬

A.ok . Μια χαρά λοιπόν. Το λέω γιατί θέλω να βλέπω αθλητικά στο εξοχικό όταν πηγενω. Εκεί έχει σύνδεση 100 mbps. Ελπίζω να διχνει καλά χωρίς κολλήματα και με καλή ποιότητα εικόνας. Αν και το tablet μου έχει 11 όνυχες οθόνη οπότε πόσο να χάνει σε ποιότητα;

Γενικά έχουν βελτιώσει πολύ την εικόνα τους στο app. Το έχω γράψει και σε άλλα post ,αν και έχω δορυφορικό , πολλές φορές βλέπω από εκεί και όχι από το δορυφόρο . Γενικά βλέπω από όπου έχω πιο καθαρή εικόνα . Και το απροσδόκητο : πήγα να κόψω τη nova και να προσθέσω τα αθλητικά στην cosmote και όταν είδα την εικόνα της cosmote έκανα υπαναχώρηση και γύρισα στη nova . (Ίσως έφταιξε που συνέπεσε με βλάβη σε κάποια κανάλια cosmote sport αλλά και με τα υπόλοιπα που δεν είχαν βλάβη δεν ήμουν ικανοποιημένος ) . Θυμάμαι που πριν από χρόνια πολλοί από εδώ (και εγώ μέσα σ' αυτούς) διαμαρτυρομασταν για την εικόνα της eon και απορώ : πώς αντιστράφηκαν οι ρόλοι ; Σημ. Το app της eon το έχω περάσει στο box της cosmote με ενσύρματη σύνδεση. Πολύ ικανοποιημένος
Ρε φίλε δεν μας λεες κ τι τηλεόραση έχεις...,..αν έχεις μικρή βέβαια app....αν έχεις μεγάλη θες δορυφορικό.!!
Εκεί δεις διάφορες τεράστιες στο μέγεθος τηλεόραση σε live αθλητικά.!!

Ρε φίλε δεν μας λεες κ τι τηλεόραση έχεις...,..αν έχεις μικρή βέβαια app....αν έχεις μεγάλη θες δορυφορικό.!!
Εκεί δεις διάφορες τεράστιες στο μέγεθος τηλεόραση σε live αθλητικά.!!
55αρα lg του 2018 . Απλά βλέπω η από δορυφόρο η από το app που το έχω περάσει στο box της cosmote . Η σύνδεση ενσύρματη , η ταχύτητα 100mbps (περίπου 80 με 85 mpbs πιάνει στην πράξη ) και ρύθμιση σε cbr. Και ναι, υπάρχουν φορές που η εικόνα είναι πιο καθαρή από το app στην κίνηση καθώς θαμπώνει λιγότερο και από το στιγμιαίο θάμπωμα του δορυφόρου . Υπάρχουν και φορές βέβαια όπως σήμερα που η κίνηση στο app φαίνεται κάπως ... Χάνει frames και δεν είναι ομαλή ... Τότε το γυρίζω στο δορυφόρο

55αρα lg του 2018 . Απλά βλέπω η από δορυφόρο η από το app που το έχω περάσει στο box της cosmote . Η σύνδεση ενσύρματη , η ταχύτητα 100mbps (περίπου 80 με 85 mpbs πιάνει στην πράξη ) και ρύθμιση σε cbr. Και ναι, υπάρχουν φορές που η εικόνα είναι πιο καθαρή από το app στην κίνηση καθώς θαμπώνει λιγότερο και από το στιγμιαίο θάμπωμα του δορυφόρου . Υπάρχουν και φορές βέβαια όπως σήμερα που η κίνηση στο app φαίνεται κάπως ... Χάνει frames και δεν είναι ομαλή ... Τότε το γυρίζω στο δορυφόρο
Να ξέρεις κάτι έχεις του 2018 φαντάσου ούτε HDR, ..Dolby vision..
Και τα λοιπά φίλτρα σε μια σημερινή κ τουλάχιστον 3 χρόνων.!!
Για μένα έχεις πολύ πίσω σε τεχνολογία τηλεόραση..
Οπότε σε full HD είσαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.!!

HDR έχει και HDR 10, dolby vision δεν έχει . Αλλά ρε φίλε εσύ δηλ έχεις αυτά τα φίλτρα στα αθλητικά μέσω δορυφόρου ; Αφού δεν τα υποστηρίζει . Το eon sat ως πηγή μέχρι 1080 p φτάνει .