Nova EON TV / EON+

Όσοι βλέπετε μέσω browser από PC και σας κανεί κολλήματα κτλ, υπάρχει στο store των Windows επίσημα η εφαρμογή της eon η οποία τρέχει άψογα πραγματικά. Πολύ smooth, αστραπιαία αλλαγή καναλιών και μηδέν κόλληματα σε σχέση με browser.

Καλημερα.
Στο eon tv-box εχει τωρα 2-3 μερες που αναβοσβηνει το ασπρο(γαλαζιο?) λαμπακι, διπλα απ το κοκκινο. Απ οσο ξερω αυτο το λαμπακι ειναι του internet(νομιζω). Το εχω με wifi. Απο τοτε που αρχισε να αναβοσβηνει εχω παρατηρησει κολληματα στο kodi.(δεν το λειτουργω σαν nova διοτι εχω δορυφορικη). Εχω τσεκαρει το ρουτερ και ειναι μια χαρα. Εκανα και restart. Επισης ολες οι συσκευες παιρνουν κανονικο και γρηγορο ιντερνετ(υπολογιστης,κινητα). Εχω κανει και επανεκκινηση στο tv-box, καθως επισης εκλεισα και ξανα-ανοιξα το wifi του, αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Τι μπορει να φταιει?
και σε εμένα αναβοσβήνει εδώ και λίγες μέρες και μου κάνει εντύπωση.Έχω wifi και όλα καλά απλά αναβοσβήνει.

Το μπλε φωτάκι όταν σου αναβοσβηνει είναι ότι δεν έχεις internet εκείνη τη στιγμή και αν συνεχιστεί(όπως γίνεται σε εμένα συνεχώς) θα σου παγώσει την εικόνα.Αμα γίνεται για λίγο δεν έχεις πρόβλημα! Αντίστοιχα δίπλα είναι άσπρο φωτάκι όσοι χρησιμοποιούν το wifi
Εδώ και 10 μέρες περίπου εμένα αυτά τα φωτάκια ανάλογα με τη σύνδεση αναβοσβήνουν συνεχώς. Ωστόσο το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά και η εικόνα σταθερά καλή χωρίς κανένα πρόβλημα. Έγινε κάποια αναβάθμιση ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα μη εμφανές;

Εδώ και 10 μέρες περίπου εμένα αυτά τα φωτάκια ανάλογα με τη σύνδεση αναβοσβήνουν συνεχώς. Ωστόσο το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά και η εικόνα σταθερά καλή χωρίς κανένα πρόβλημα. Έγινε κάποια αναβάθμιση ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα μη εμφανές;
Για και εγώ που ήμουν χτες στη nova
και το δικό τους τα ίδια έκανε

• Haha
Reactions: kostthem
Καλημέρα σας, θα μπορούσα παρακαλώ να κάνω δυο ερωτήσεις στους κατόχους EON Smart box;

1. Μπορώ να εγκαταστήσω Cosmote TV και Netflix στο smart box;
2. Υποστηρίζει HDMI-CEC;

Σκέφτομαι να έρθω ΕΟΝ από Cosmote αλλά αυτά τα δύο είναι σημαντικά για εμένα.

Ευχαριστώ,

Και σε εμένα αναβοσβήνει μόνο το μπλε λαμπάκι με ενσύρματη σύνδεση, και η ροή στα κανάλια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα σας, θα μπορούσα παρακαλώ να κάνω δυο ερωτήσεις στους κατόχους EON Smart box;

1. Μπορώ να εγκαταστήσω Cosmote TV και Netflix στο smart box;
2. Υποστηρίζει HDMI-CEC;

Σκέφτομαι να έρθω ΕΟΝ από Cosmote αλλά αυτά τα δύο είναι σημαντικά για εμένα.

Ευχαριστώ,
Netflix σιγουρα οχι.

Το SDSTB02 που δίνουν τωρα εχει κανονικα πιστοποίηση netflix ...το εχω εγω που έγινα συνδρομητής πριν λιγες μερες και παίζει κανονικα...Cosmote επίσης ναι...HDMI CEC αν και δεν τκ χρησιμοποιώ γιατι με βολευει αρκετα το τηλεκοντρολ του νομιζω εχει!

Last edited:
Όσοι βλέπετε μέσω browser από PC και σας κανεί κολλήματα κτλ, υπάρχει στο store των Windows επίσημα η εφαρμογή της eon η οποία τρέχει άψογα πραγματικά. Πολύ smooth, αστραπιαία αλλαγή καναλιών και μηδέν κόλληματα σε σχέση με browser.
εβαλα την εφαρμογη και ειναι πολυ χειροτερα. εκτος τα κοληματα καθε τρεις και λιγο πεφτει η αναλυση.Για εμενα δεν υπαρχει λυση απλα να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο και να αφησω μονο το otetv . Δεν μπορω να δω ματσ χωρις να μου σπασουν τα νευρα.

• Like
Reactions: billys13
εβαλα την εφαρμογη και ειναι πολυ χειροτερα. εκτος τα κοληματα καθε τρεις και λιγο πεφτει η αναλυση.Για εμενα δεν υπαρχει λυση απλα να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο και να αφησω μονο το otetv . Δεν μπορω να δω ματσ χωρις να μου σπασουν τα νευρα.
Μονο δορυφορικο φιλαρακι..

Υπομονη...

Τότε κάτι άλλο φταίει σίγουρα. Πες μου λίγο ποιον πάροxo internet έχεις και τι setup. Επειδή έχω συναντήσει πρόβληματα σε διάφορα setup και κατάφερα να τα επίλυσω μόνος μου.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μονο δορυφορικο φιλαρακι.
Αν και... κάτοχος, "διαδικτυακού" δέκτη της ΕΟΝ TV,
συμφωνώ κι επαυξάνω!
Παρότι, σε γενικές γραμμές και τηρουμένων των αναλογιών,
με 50άρα γραμμή, δεν είχα πρόβλημα,
εν τούτοις, την τελευταία εβδομάδα, είχα κάποια κολλήματα
και ειδικά χθες, στο ντέρμπι, κατά την διάρκεια,
είχα μικροκολλήματα!

Τότε κάτι άλλο φταίει σίγουρα. Πες μου λίγο ποιον πάροxo internet έχεις και τι setup. Επειδή έχω συναντήσει πρόβληματα σε διάφορα setup και κατάφερα να τα επίλυσω μόνος μου.

με browser εχθες στο ντερμπυ , εκτος απο κανα 10λεπτο στην αρχη μετα ηταν οκ.
γενικα τετοια προβληματα με το οτεtv δεν εχω συναντησει ποτε.
σευχαριστω παντως.

με browser εχθες στο ντερμπυ , εκτος απο κανα 10λεπτο στην αρχη μετα ηταν οκ.
γενικα τετοια προβληματα με το οτεtv δεν εχω συναντησει ποτε.
σευχαριστω παντως.
Καλημέρα. Με ΟΤΕ δεν υπάρχει ποτέ τέτοιο θέμα. 4 χρόνια που το έχω ζήτημα 2 φορές να είχε θέμα. Με EON ανάλογα με τη συσκευή, τον παροχο και τις διαφορετικές ρυθμίσεις του καθένα μας, πχ mtu size στο ρουτερ, hz της οθόνης ή ακόμη κάποιες φορές μπορεί να φταίει και το hdmi που δίνει με τον eon box. Θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα, εγώ πληρώνει και θέλω να παίζουν όλα σωστά και δίκιο θα έχεις. Όμως έτσι έχει η κατάσταση. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις βρήκα λύση μόνος μου με διαφορά πειράματα που έκανα.

Καλημέρα. Με ΟΤΕ δεν υπάρχει ποτέ τέτοιο θέμα. 4 χρόνια που το έχω ζήτημα 2 φορές να είχε θέμα. Με EON ανάλογα με τη συσκευή, τον παροχο και τις διαφορετικές ρυθμίσεις του καθένα μας, πχ mtu size στο ρουτερ, hz της οθόνης ή ακόμη κάποιες φορές μπορεί να φταίει και το hdmi που δίνει με τον eon box. Θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα, εγώ πληρώνει και θέλω να παίζουν όλα σωστά και δίκιο θα έχεις. Όμως έτσι έχει η κατάσταση. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις βρήκα λύση μόνος μου με διαφορά πειράματα που έκανα.

Καλησπέρα!
Τί είναι το "mtu size";
Πού το βλέπεις και σε ποιο μενού, το βλέπεις;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ