Nova EON TV / EON+

Ναι, μπορεις!

Εκ πειρας...
Καλημερα φιλε και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ξερεις μηπως και αν μπορω να μεινω στον παροχο που εχω το σταθερο+ ιντερνετ ( cosmote οπτική 500αρα) και να παω σε eon tv.Δεσμευομαι με συμβολαιο και επισης η nova ειναι τραγικη στην περιοχη μου απο αποψης σταθερου- ιντερνετ.

Καλημερα φιλε και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ξερεις μηπως και αν μπορω να μεινω στον παροχο που εχω το σταθερο+ ιντερνετ ( cosmote οπτική 500αρα) και να παω σε eon tv.Δεσμευομαι με συμβολαιο και επισης η nova ειναι τραγικη στην περιοχη μου απο αποψης σταθερου- ιντερνετ.
Φυσικά μπορείς σε πάροχο οποιοδήποτε ίντερνετ και τηλ.να έχεις.

Και βάζεις δορυφορικό σύστημα Νόβα... φουλ πακέτο στα 25 ευρώ κ θα έχεις επιπλέον 3 συσκευές σε ίντερνετ σου..., τάμπλετ.. Σμαρτ τβ κ υπολογιστή η λάπτοπ σού.

• Like
Reactions: tsigpan_
Ενδιαφερον το EON sat θα ελεγα απο την αποψη οτι μπορεις να το διαμοιραζεσαι με αλλον, ενας να βλεπει απο τον δορυφορικο δεκτη και ο αλλος απο την smart tv, box ταυτοχρονα πχ τα αθλητικα.
Ο εξοπλισμος και η εγκατασταση χρεωνεται ή ειναι δωρεάν;

Ενδιαφερον το EON sat θα ελεγα απο την αποψη οτι μπορεις να το διαμοιραζεσαι με αλλον, ενας να βλεπει απο τον δορυφορικο δεκτη και ο αλλος απο την smart tv, box ταυτοχρονα πχ τα αθλητικα.
Ο εξοπλισμος και η εγκατασταση χρεωνεται ή ειναι δωρεάν;
Σωστά...ακόμη κ το ίδιο ματς βλέπεις. Δεν υπάρχει προβλημα.

Όσον αφορά εγκατάσταση είναι όλα δωρεάν από Νόβα...σε λήξης σύμβασης μένει ο δορυφορικός δέκτης σου...μόνο αν σπάσεις το συμβόλαιο σου... επιστρέφεις μόνο δέκτη κ φυσικά πέναλτι αποζημίωση ανάλογα τους υπόλοιπους μήνες.

Μόνο η κόσμοτε χρεώνει εγκατάσταση με 50% επιβάρυνση!!! Κ σε περίπτωση διακοπής σπάσιμο συμβόλαιο ή λήξης σύμβασης επιστρέφεις τον δορυφορικό δέκτη!!! ..Είναι πιο ακριβός από Νόβα στη συνδρομή του.

Μόνο Νόβα δορυφορικά σε συμφέρει σε τιμή κ εξοπλισμός όλος σε μένει.

Για οσους βλεπουν αυτη τη στιγμη ζωντανα το αρσεναλ-σαντερλαντ σε δορυφορικη eon, σας κανει κολληματα-σπασιματα ο αγωνας αυτος?

Για οσους βλεπουν αυτη τη στιγμη ζωντανα το αρσεναλ-σαντερλαντ σε δορυφορικη eon, σας κανει κολληματα-σπασιματα ο αγωνας αυτος?
Δεν ξέρω ποιον δέκτη έχεις...πάντως εγώ έχω το εον σατ..δεν υπάρχει αυτό το χοντρό πρόβλημα που λεες...κάτι κλικ μικρά είναι ..αυτονόητα είναι οι κωδικοί irdeto πού αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα κλειδακια ανά 5 δευτερόλεπτα..κ.λ.π.για ευνόητους λόγους κατά της πειρατείας στο ίντερνετ που κλέβουν σήμα με αποτέλεσμα να κολλάνε την εικόνα των πειρατικών σάιτ.
Πάρε το χειριστήριο σου κ πάτα το κουμπί help... μετά πάτα το κόκκινο κουμπί για επανακινηση. Θα σε λυθεί το πρόβλημα σου.

Σε κάθε περίπτωση όλοι nova box...είναι για αντικατάσταση με τον εon sat.
Αλλαγή.

Δεν ξέρω ποιον δέκτη έχεις...πάντως εγώ έχω το εον σατ..δεν υπάρχει αυτό το χοντρό πρόβλημα που λεες...κάτι κλικ μικρά είναι ..αυτονόητα είναι οι κωδικοί irdeto πού αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα κλειδακια ανά 5 δευτερόλεπτα..κ.λ.π.για ευνόητους λόγους κατά της πειρατείας στο ίντερνετ που κλέβουν σήμα με αποτέλεσμα να κολλάνε την εικόνα των πειρατικών σάιτ.
Πάρε το χειριστήριο σου κ πάτα το κουμπί help... μετά πάτα το κόκκινο κουμπί για επανακινηση. Θα σε λυθεί το πρόβλημα σου.

Σε κάθε περίπτωση όλοι nova box...είναι για αντικατάσταση με τον εon sat.
Αλλαγή.
Eon sat ειναι κι εμενα. Του εκανα και επανεκκινηση. Δεν μιλαω για χοντρο προβλημα. Απλα ανα 20-30 δευτερολεπτα εκανε κατι σαν αργη κινηση της εικονας για 1-1,5 δευτερολεπτα και εφτιαχνε παλι. Το παρατηρησα στην αρσεναλ και ελαχιστα στην τσελσι. Σε κανεναν αλλο αγωνα. Τσεκαρα και τις μπαρες, και ειναι και οι δυο στο 100%.

• Like
Reactions: Slayer38