Εγώ χειροκίνητα το έκανα κρατάει...3 λεπτά...θέλει προσοχή δε πατάμε τίποτα κ δε βγάζουμε ρεύμα.Την κατεβαζουμε απο καπου την αναβαθμιση ή την τραβαει αυτοματα καπως?![]()
Εχεις συνδεδεμενο τον δεκτη με το ιντερνετ;Εγώ χειροκίνητα το έκανα κρατάει...3 λεπτά...θέλει προσοχή δε πατάμε τίποτα κ δε βγάζουμε ρεύμα.
Το αφήνουμε να τελειώσει μόνο τού.
Μιλάω για δορυφορικό δέκτη εον σατ...δε λέω για τον ιντερνετικό δέκτη.Εχεις συνδεδεμενο τον δεκτη με το ιντερνετ;
Την 100 εχει. Και εκδοση λογισμικου λεει 01.01.00.64Για δες πια download version έχει ο δέκτης σου, αν λέει 134, τότε έχει γίνει ήδη η αναβάθμιση του δορυφορικού σου eon sat δέκτη.
Πατα help στο τηλεκοντρόλ για να το δεις
Η διαφορά μεταξύ των δεκτών pace 831 με το νέο sat nova δέκτη έχει διάφορες στην εικόνα δεδομένου ο pace 831 δεν υποστηρίζει το HEVC 265 !!Καλησπέρα,να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να βάλω δορυφορική NOVA, από θέμα εικόνας όλων των καναλιών και από θέμα menu δέκτη λειτουργίες κλπ, αξίζει?έχω μάθει ότι το menu είναι ποιο ανοιχτό σε σχέση με την Cosmote, δηλαδή μπορείς να φτιάξεις μπουκέτο δικό σου με δικιά σου ταξινόμηση τα κανάλια 123 κλπ,να βάλεις και ελεύθερα του δορυφόρου και επίγεια
Είχα παλιά Nova από το 2006 μέχρι το 2017 αλλά την διακόψαμε λόγω οικονομικών, αλλά τώρα βλέπω έχει πολύ καλή τιμή στο full πακέτο εν αντιθέσει με την Cosmote, αλλά επειδή είχα κάνει πριν 3 χρόνια δοκιμή με δορυφορική πάλι Nova η εικόνα τότε ήτανε απαράδεκτη, ειδικά στα ιδιωτικά τρεμοεπαιζε και θύμιζε το παλιό αναλογικό σήμα, τώρα από εικόνα και λειτουργίες έχει στρώσει η NOVA? επίσης αξίζει έναντι του δορυφορικού της Cosmote από θέμα εικόνας πάλι και από θέμα σήματος σε βροχές κλπ?
Τα μεγάλα γνωστά ελληνικά κανάλια είναι σε καλή ανάλυση σε Full hd ...τα μικρά κανάλια τα τοπικά κ τα μουσικά είναι σε χαμηλο bit ratte ποιότητας.Από θέμα εικόνας τα κανάλια πανελλαδικά και τα υπόλοιπα είναι σε full HD καλή ανάλυση? επίσης ποια κανάλια είναι στο δορυφορικό? διότι έχω παρατηρήσει πως άλλα κανάλια είναι στο δορυφορικό και άλλα είναι στο ip πακέτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.