Nova EON TV / EON+

Νέα αναβάθμιση για τον δορυφορικό δέκτη εον σατ... version 01.01.00.86
L -134
Δεν είδα κάτι διαφορετικό... πιθανόν για irdeto κρυπτογράφηση ασφαλείας.
Όποιος δει κάτι καινούργιο ας το πει....

Νέα αναβάθμιση για τον δορυφορικό δέκτη εον σατ... version 01.01.00.86
L -134
Δεν είδα κάτι διαφορετικό... πιθανόν ενημέρωση για irdeto κρυπτογράφηση ασφαλείας.
Όποιος δει κάτι καινούργιο ας το πει....

Την κατεβαζουμε απο καπου την αναβαθμιση ή την τραβαει αυτοματα καπως? :confused:
Εγώ χειροκίνητα το έκανα κρατάει...3 λεπτά...θέλει προσοχή δε πατάμε τίποτα κ δε βγάζουμε ρεύμα.
Το αφήνουμε να τελειώσει μόνο τού.

Εγώ χειροκίνητα το έκανα κρατάει...3 λεπτά...θέλει προσοχή δε πατάμε τίποτα κ δε βγάζουμε ρεύμα.
Το αφήνουμε να τελειώσει μόνο τού.
Εχεις συνδεδεμενο τον δεκτη με το ιντερνετ;

Εχεις συνδεδεμενο τον δεκτη με το ιντερνετ;
Μιλάω για δορυφορικό δέκτη εον σατ...δε λέω για τον ιντερνετικό δέκτη.

Απλά πας μενού κ βρες αναβάθμιση δέκτη χειροκίνητα κ πάτα ναι.
3 λεπτά διαδικασία

Ναι τον eon sat εχω κι εγω. Το εκανα αυτο που ειπες αλλα δεν κατεβασε καποια αναβαθμιση. Μηπως πρεπει να ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ;

Για δες πια download version έχει ο δέκτης σου, αν λέει 134, τότε έχει γίνει ήδη η αναβάθμιση του δορυφορικού σου eon sat δέκτη.
Πατα help στο τηλεκοντρόλ για να το δεις

• Like
Reactions: Slayer38
Για δες πια download version έχει ο δέκτης σου, αν λέει 134, τότε έχει γίνει ήδη η αναβάθμιση του δορυφορικού σου eon sat δέκτη.
Πατα help στο τηλεκοντρόλ για να το δεις
Την 100 εχει. Και εκδοση λογισμικου λεει 01.01.00.64

Καλησπέρα,να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να βάλω δορυφορική NOVA, από θέμα εικόνας όλων των καναλιών και από θέμα menu δέκτη λειτουργίες κλπ, αξίζει?έχω μάθει ότι το menu είναι ποιο ανοιχτό σε σχέση με την Cosmote, δηλαδή μπορείς να φτιάξεις μπουκέτο δικό σου με δικιά σου ταξινόμηση τα κανάλια 123 κλπ,να βάλεις και ελεύθερα του δορυφόρου και επίγεια
Είχα παλιά Nova από το 2006 μέχρι το 2017 αλλά την διακόψαμε λόγω οικονομικών, αλλά τώρα βλέπω έχει πολύ καλή τιμή στο full πακέτο εν αντιθέσει με την Cosmote, αλλά επειδή είχα κάνει πριν 3 χρόνια δοκιμή με δορυφορική πάλι Nova η εικόνα τότε ήτανε απαράδεκτη, ειδικά στα ιδιωτικά τρεμοεπαιζε και θύμιζε το παλιό αναλογικό σήμα, τώρα από εικόνα και λειτουργίες έχει στρώσει η NOVA? επίσης αξίζει έναντι του δορυφορικού της Cosmote από θέμα εικόνας πάλι και από θέμα σήματος σε βροχές κλπ?

Επίσης και κάτι άλλο,αν μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει κάποιο βίντεο,ή να μου στείλει κάποια λίστα αναλυτικά με τα κανάλια και τις θέσεις όλων των καναλιών στο δορυφορικό πάντα

Καλησπέρα,να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να βάλω δορυφορική NOVA, από θέμα εικόνας όλων των καναλιών και από θέμα menu δέκτη λειτουργίες κλπ, αξίζει?έχω μάθει ότι το menu είναι ποιο ανοιχτό σε σχέση με την Cosmote, δηλαδή μπορείς να φτιάξεις μπουκέτο δικό σου με δικιά σου ταξινόμηση τα κανάλια 123 κλπ,να βάλεις και ελεύθερα του δορυφόρου και επίγεια
Είχα παλιά Nova από το 2006 μέχρι το 2017 αλλά την διακόψαμε λόγω οικονομικών, αλλά τώρα βλέπω έχει πολύ καλή τιμή στο full πακέτο εν αντιθέσει με την Cosmote, αλλά επειδή είχα κάνει πριν 3 χρόνια δοκιμή με δορυφορική πάλι Nova η εικόνα τότε ήτανε απαράδεκτη, ειδικά στα ιδιωτικά τρεμοεπαιζε και θύμιζε το παλιό αναλογικό σήμα, τώρα από εικόνα και λειτουργίες έχει στρώσει η NOVA? επίσης αξίζει έναντι του δορυφορικού της Cosmote από θέμα εικόνας πάλι και από θέμα σήματος σε βροχές κλπ?
Η διαφορά μεταξύ των δεκτών pace 831 με το νέο sat nova δέκτη έχει διάφορες στην εικόνα δεδομένου ο pace 831 δεν υποστηρίζει το HEVC 265 !!
Έχει παλιά τεχνολογία HEVC 264 .
Το HEVC265 στην πράξη στη συμπίεση εικόνας δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα από τον προηγούμενο προκάτοχό του.
Το μενού του παρα πολύ απλό... Και ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων με υπενθύμιση είναι καλός κ αξιόπιστος...φυσικά μπορείς να προσθέσεις κ άλλους δορυφόρους που θες...κ περισσότερα κανάλια...δεν υπάρχει φραγμός στον δέκτη..
Επίσης επειδή είπες εισουν κ συνδρομητής παλιά...θα σε αποσύρουν τον pace 831 κ θα σε δώσουν το νέο sat. υποχρεωτικά.... κ επιπλέον το πιάτο σου θα στο βγάλουν γιατί είναι 60αρι κ το LNB ξεπερασμένο κ θα σε βάλουν κ το καινούριο τους πιάτο 80αρι κ το πολύ καλό σύγχρονο LNB που στέκεται αξιοπρεπώς σε δυνατές καταιγίδες.
Προτιμότερο Νόβα..όλα δωρεάν με εγκατάσταση.... από cosmote έξοδα εγκατάστασης κ λόγω τιμής συνδρομή υψηλή κ καναλιών χαμηλής συμπίεσης με το ΚΑΟΝ δέκτη τους....μιλάμε για δορυφορικό έτσι.?!
Επιπλέον τον δέκτη Νόβα τον κρατάς αν τιμήσεις το συμβόλαιο σου... εκτός αν σπάσεις το συμβόλαιο σου πληρώνεις πέναλτι κ τον επιστρέφεις!!
Στον ΟΤΕ σε κάθε περίπτωση τον επιστρέφεις..με. ολοκλήρωση η κ με σπάσιμο συμβόλαιο πληρώνεις πολλά έξοδα!!
Συμπέρασμα το nova δορυφορικό υπερέχει σε σημεία κατά πολύ από τον ΟΤΕ.

Από θέμα εικόνας τα κανάλια πανελλαδικά και τα υπόλοιπα είναι σε full HD καλή ανάλυση? επίσης ποια κανάλια είναι στο δορυφορικό? διότι έχω παρατηρήσει πως άλλα κανάλια είναι στο δορυφορικό και άλλα είναι στο ip πακέτο

Από θέμα εικόνας τα κανάλια πανελλαδικά και τα υπόλοιπα είναι σε full HD καλή ανάλυση? επίσης ποια κανάλια είναι στο δορυφορικό? διότι έχω παρατηρήσει πως άλλα κανάλια είναι στο δορυφορικό και άλλα είναι στο ip πακέτο
Τα μεγάλα γνωστά ελληνικά κανάλια είναι σε καλή ανάλυση σε Full hd ...τα μικρά κανάλια τα τοπικά κ τα μουσικά είναι σε χαμηλο bit ratte ποιότητας.
Δε ξερω τί σε ενδιαφέρει...πάντως εμένα τα αθλητικά μου τα βλέπω σε πολύ καλή ανάλυση κ τα novacinema..
Να ξέρεις εκτός από δορυφορικό... δικαιουσε να βλέπεις κ από Σμαρτ τβ σου... εφαρμογή Νόβα και εκεί θα βλέπεις λίγο παραπάνω ελληνικά κανάλια έχεις εκεί..και επιπλέον κ η επιλογή on-demand.
Προσωπικά εκεί βλέπω τα on demand ταινίες σειρές χωρίς πρόβλημα πολύ καλή ποιότητα έχουν.
Κανάλια δεν μου αρέσουν μέσω ίντερνετ να τα βλέπω διότι στο δορυφορικό είναι άλλη ποιότητα εικόνας του.
Εμφανές οι διαφορές!!!