Enki
New member
- 30 May 2024
- 40
φιλε μου το μικρο σου δωσανε?εκανα μια νεα συνδεση eon + full pack μου δωσανε εναν μικρο δεκτη τετραγωνο τον τοποθετησα παιζει κανονικα , εντυπωσεις σε 55 ιντσων samsung παιζει μια χαρα .
φιλε μου το μικρο σου δωσανε?εκανα μια νεα συνδεση eon + full pack μου δωσανε εναν μικρο δεκτη τετραγωνο τον τοποθετησα παιζει κανονικα , εντυπωσεις σε 55 ιντσων samsung παιζει μια χαρα .
Δυστυχώς ισχύει.Ισχύει ακόμη ο περιορισμός της μιας ακόμη μεγάλης οθόνης εκτός από το box της ή μπορείς πλέον να έχεις σε πολλές συσκευές? Δεν μιλάω για ταυτόχρονη θέαση αλλά για την εφαρμογή σε πόσες tv ή box μπορεί να εγκατασταθεί
Το πιθανοτερο... εχει πιεστει καποιο πληκτρο και παραμενει πατημενο...Ξαφνικά, στη τηλεόραση του ξαδέρφου μου, που έχει Nova, αλλάζουν χωρίς λόγο από μόνα τους τα κανάλια (δηλαδή κάνει zapping μόνο του)... Πώς λύνεται, αυτό το ενοχλητικό πράγμα; Ευχαριστώ.
Ίσως...Το πιθανοτερο... εχει πιεστει καποιο πληκτρο και παραμενει πατημενο...
Δεν έχει πέσει, αλλά μπορεί να πιέστηκε κάποιο πλήκτρομηπως εχει πεσει κανα υγρο(καφες το συχνοτερο) στο τηλεχειριστηριο και κολλανε τα πληκτρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.