Enki
New member
- 30 May 2024
- 40
φιλε μου το μικρο σου δωσανε?εκανα μια νεα συνδεση eon + full pack μου δωσανε εναν μικρο δεκτη τετραγωνο τον τοποθετησα παιζει κανονικα , εντυπωσεις σε 55 ιντσων samsung παιζει μια χαρα .
φιλε μου το μικρο σου δωσανε?εκανα μια νεα συνδεση eon + full pack μου δωσανε εναν μικρο δεκτη τετραγωνο τον τοποθετησα παιζει κανονικα , εντυπωσεις σε 55 ιντσων samsung παιζει μια χαρα .
Δυστυχώς ισχύει.Ισχύει ακόμη ο περιορισμός της μιας ακόμη μεγάλης οθόνης εκτός από το box της ή μπορείς πλέον να έχεις σε πολλές συσκευές? Δεν μιλάω για ταυτόχρονη θέαση αλλά για την εφαρμογή σε πόσες tv ή box μπορεί να εγκατασταθεί
Το πιθανοτερο... εχει πιεστει καποιο πληκτρο και παραμενει πατημενο...Ξαφνικά, στη τηλεόραση του ξαδέρφου μου, που έχει Nova, αλλάζουν χωρίς λόγο από μόνα τους τα κανάλια (δηλαδή κάνει zapping μόνο του)... Πώς λύνεται, αυτό το ενοχλητικό πράγμα; Ευχαριστώ.
Ίσως...Το πιθανοτερο... εχει πιεστει καποιο πληκτρο και παραμενει πατημενο...
Δεν έχει πέσει, αλλά μπορεί να πιέστηκε κάποιο πλήκτρομηπως εχει πεσει κανα υγρο(καφες το συχνοτερο) στο τηλεχειριστηριο και κολλανε τα πληκτρα
Στο δορυφορικό πακέτο!!!.... δορυφορικό.δεκτης.... Σμαρττβ. app... υπολογιστής appΣε πιο πακέτο της Nova πρέπει να πάω για να έχω ταυτόχρονη θέαση 2 αθλητικών σε μεγάλη οθόνη; Βλέπω στη σελίδα επιλογές με box και χωρίς box και επίσης προσθήκη ΕΟΝ Multiroom χωρίς Smart Box.
Δεν ισχύει. Δεν μπορείς να δεις στον υπολογιστή. Βγάζει το μήνυμα της υπέρβασης συσκευών στο pc όταν βλέπεις αθλητικά.Στο δορυφορικό πακέτο!!!.... δορυφορικό.δεκτης.... Σμαρττβ. app... υπολογιστής app
3 αθλητικά ταυτόχρονα βλέπεις ακόμη κ τον ίδιο αγώνα χωρίς πρόβλημα.
Μια οφ τοπικ ερωτηση αργει γενικα το box της ΕΟΝ στις εναλλαγες των καναλιων με καλωδιο κεραιας η το δικο μου τα χει παιξει?Πολύ σωστή και σημαντική ερώτηση, που αγνοείται
ως προαπαιτούμενο επιλογής συσκευών,
είτε των συνδρομητικών υπηρεσιών, είτε δεκτών
ελεύθερης αγοράς!
Η καλύτερη λύση, είναι η τηλεόραση που διαθέτει
την δυνατότητα!
Για δέκτη, όσον αφορά τον "μερικώς" Adroid,
της "διαδικτυακής "EON TV (Nova), που διαθέτω,
ακόμη και στην επίγεια σύνδεση, πλην της ΕΡΤ-Flix,
που υπάρχει ως εφαρμογή, μέσα στην συνδρομή,
στην δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα!
Για το δορυφορικό, δεν γνωρίζω και πιθανόν
να σου απαντήσουν, οι αντίστοιχοι συνδρομητές της,
όπως και της Cosmote!
Όσον αφορά, στο διαδικτυακό δέκτη της Cosmote,
οι συνδρομητές της, που διαθέτουν,
τον Adroid δέκτη της, ίσως να έχουν
την άποψη που σ' ενδιαφέρει!
Από την άλλη, για δέκτη της ελεύθερης αγοράς,
επειδή διαθέτω Enigma 2 (Linux) δέκτη,
με εντελώς διαφορετική λογική, στην χρήση
του, από πλευράς λογισμικού, μόνο της ΕΡΤ,
υποστηρίζεται άψογα!
Στα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια, δυστυχώς,
μόνο κατά καιρούς, υπήρξε κάποια βελτίωση!
Και αναφέρομαι, μόνο στα Πανελλήνιας εμβέλειας!
Στο δικό μου που είναι και από τα πρώτα δεν κάνει πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα κάπου εκεί είναι και οι android/google tv, με μια υποσημείωση ότι αν δεν υπάρχει καλό σήμα μπορεί να αργεί παραπάνω.Μια οφ τοπικ ερωτηση αργει γενικα το box της ΕΟΝ στις εναλλαγες των καναλιων με καλωδιο κεραιας η το δικο μου τα χει παιξει?
Και το δικο μου το πρωτο box που διναν ειναι και κανει καμποσο παραπανω, αλλα δεν το ξερα οτι παιζει ρολο και το σημα.Στο δικό μου που είναι και από τα πρώτα δεν κάνει πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα κάπου εκεί είναι και οι android/google tv, με μια υποσημείωση ότι αν δεν υπάρχει καλό σήμα μπορεί να αργεί παραπάνω.
Δηλαδή σε 2 smart tv και μονο μεσω app , δεν μπορεις να δεις τον ιδιο αγωνα ;;;;Δεν ισχύει. Δεν μπορείς να δεις στον υπολογιστή. Βγάζει το μήνυμα της υπέρβασης συσκευών στο pc όταν βλέπεις αθλητικά.
Δεν έχω δει να το βγάζει όταν η smart TV βλέπει κάτι άλλο εκτός από αθλητικά.
Πριν μερικές μέρες που θέλαμε να δούμε αγώνα στο εξοχικο μέσω app στο pc και ο κουνιάδος μου τον έβλεπε στο app της TV στην Θεσσαλονίκη , σε εμάς πετούσε το σφαλμα της θέασης για 1 δευτερόλεπτο και μετά έπαιζε όμως κανονικά.Δηλαδή σε 2 smart tv και μονο μεσω app , δεν μπορεις να δεις τον ιδιο αγωνα ;;;;
Αυτο πρεπει να εγινε μετα τη συμφωνια με την Cosmote για να συμβαδιζουν. Παλιοτερα που ειχα και Nova δεν ειχε περιορισμο στην ταυτοχρονη θεαση αθλητικων απο δορυφορικο, smart tv και app δηλαδη τρειϛ πηγεϛ.Πριν μερικές μέρες που θέλαμε να δούμε αγώνα στο εξοχικο μέσω app στο pc και ο κουνιάδος μου τον έβλεπε στο app της TV στην Θεσσαλονίκη , σε εμάς πετούσε το σφαλμα της θέασης για 1 δευτερόλεπτο και μετά έπαιζε όμως κανονικά.
Δεν έπαιζε το δορυφορικό εκείνη τη στιγμή.
Πιστεύω ότι πάει κάπως έτσι σαν προτεραιότητες.
Δορυφορικό + smart TV = OK
Δορυφορικό + app = OK
Smart TV + app = OK αλλά με συνεχή έλεγχο
Δορυφορικό + smart TV + app = αποκλεισμός του app.
Μόνο σε μια παίζει το novaΈχω σε τάμπλετ το app της eon tv το κατεβάζω σε δεύτερο τάμπλετ βάζω κωδικούς σύνδεσης και πετάει μήνυμα έχετε υπερβεί το όριο!!!
Ενώ στo app της cosmote δεν συμβαίνει αυτό. ( Δέν μιλάω γιά ταυτόχρονη θέαση)
Αυτό είναι το μεγάλο μείον της Nova έναντι της Cosmote.Μόνο σε μια παίζει το nova
Μετά από 1 μήνα μπαίνεις εάν θες στο app κ αλλάζεις συσκευή παρακολούθησης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.