DARKShadow45
New member
- 18 June 2013
- 96
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το ξεχναω...Να ελπισω οτι με αυτες τις αλλαγες θα μου ξαναφτιαξουν
1. Τον 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας και
2. Το δεξι κουμπι του ασυρματου ποντικιου,
που μου χαλασαν μετα απο μια αναβαθμιση πριν περιπου 2 χρονια;
Μπορείς να εξάγεις το apk της εφαρμογής για να το δούμε και εμείς;Οποίος πάρει νέα box θα πάρει τα αναβαθμισμένα με το νέο eon 3.0 είναι πολύ μικρά μποξακια χωράνε σε τσέπη πολύ μεγαλύτερο χώρο πολύ πιο γρήγορα νέα σύγχρονα interface καθαρή εικόνα μεγαλύτερο μενού τα παίρνεις όπου θες πολύ καλή αναβάθμιση καμία σχέση με το τωρινό σε μποξ και ποιότητα
Όσον αφορά την γραμμή προσωπικά δεν είδα διαφορά ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά η τηλεόραση όμως, η ποιότητα και σταθερότητα της εικόνας αλλά και γενικότερα η λειτουργικότητα της εφαρμογής της cosmote είναι ανώτερη από αυτή της NOVA κατά την άποψη μου.Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από την Telekom στη Nova EON+. Ο λόγος είναι καθαρά η τιμή, καθώς στο τωρινό μου πακέτο πληρώνω 45,27€ τον μήνα για γραμμή 50 Mbps και ένα απλό πακέτο τηλεόρασης, ενώ με 40€ στη Nova θα έχω γραμμή 100 Mbps και EON+.
Το μόνο που με απασχολεί είναι η σταθερότητα της σύνδεσης, επειδή πρόκειται για επαγγελματικό χώρο. Από παλαιότερη εμπειρία, όχι προσωπική αλλά συγγενικού μου προσώπου, έχω ακούσει ότι η σταθερότητα της σύνδεσης ήταν πραγματικά κακή.
Έχω την εντύπωση ότι η εφαρμογή θα υπολείπεται σε Δευτέρολεπτα καθυστέρησης από το καινούργιο μποξακι.καισ ε αγώνες αυτο.μετραει ...εσύ μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές μέσα όπως stremio..kodi ??δοκίμασες να δεις αν είναι πιο γρήγορες σε σχέση με το παλιό??συγνωμη που κάνω τόσες ερωτήσεις αλλά μόλις γύρισα με το κουτί το παλιό και ενώ ρωτσγα για το καινούργιο μου το έβγαζε άχρηστο .Εμένα λόγω βλάβης του sdstb02 μου στείλανε το καινούριο αλλά δε νομίζω πως έχει να κάνει πια διότι όπως γράφουν τα sites η νέα εφαρμογή θέλει ας πούμε να αντικαταστήσει τα box ,θα κυκλοφορούνε βέβαια αλλά λένε πως η εφαρμογή θα κάνει την ίδια δουλειά με τα box
Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό με το νέο interface …Είναι πολύ πιο γρήγορο το καινούριο μεγαλύτερος χώρος 16gb νομίζω μεγαλύτερη ram αλλάζει κανάλια αστραπιαία όλα γενικά πιο γρήγορα ,kodi δεν έχω stremio το έχω κόψει καιρό ,αλλά είναι γενικά γρήγορο και νέο interface εφαρμογής ,μένει τώρα να κάνουμε τη νέα ενημέρωση σε tv,box και tablet κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.