Nova EON TV / EON+

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Να ελπισω οτι με αυτες τις αλλαγες θα μου ξαναφτιαξουν
1. Τον 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας και
2. Το δεξι κουμπι του ασυρματου ποντικιου,
που μου χαλασαν μετα απο μια αναβαθμιση πριν περιπου 2 χρονια;
Το ξεχναω...
Το νεο box δεν εχει ουτε καν θυρες spdf...

Και ‘‘γώ περιμένω να έρθει Ελλάδα η νέα εφαρμογή ,δε μπορείς να μπεις στο νέο με vpn θέλει κωδικούς και δεν είναι ενταγμένη η nova ακόμα σε αυτό,λογικά Δεκέμβρη υπολογίζω

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Οποίος πάρει νέα box θα πάρει τα αναβαθμισμένα με το νέο eon 3.0 είναι πολύ μικρά μποξακια χωράνε σε τσέπη πολύ μεγαλύτερο χώρο πολύ πιο γρήγορα νέα σύγχρονα interface καθαρή εικόνα μεγαλύτερο μενού τα παίρνεις όπου θες πολύ καλή αναβάθμιση καμία σχέση με το τωρινό σε μποξ και ποιότητα
Μπορείς να εξάγεις το apk της εφαρμογής για να το δούμε και εμείς;

Η United Group σχεδίασε την EON 3.0 έχοντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες τη βελτίωση της ποιότητας ροής (streaming).
  • Νέοι αλγόριθμοι AI συμπίεσης: Η νέα πλατφόρμα χρησιμοποιεί πιο σύγχρονα συστήματα κωδικοποίησης (codecs). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να στείλει πολύ περισσότερη πληροφορία εικόνας και μεγαλύτερο bitrate, χωρίς να επιβαρύνει τη γραμμή σας.

• Λόγω των νέων servers, το "Adaptive Bitrate" (που ρίχνει την ποιότητα όταν εντοπίζει αυξομειώσεις) θα λειτουργεί πολύ πιο ομαλά, κρατώντας την εικόνα «καρφωμένη» στην υψηλή ανάλυση . Η EON 3.0 είναι μια προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, κυρίως επειδή ο ανταγωνισμός από τις ξένες streaming πλατφόρμες (που έχουν ελαφρώς καλύτερο bitrate, όπως το Apple TV+ ή το Disney+) τους πιέζει. Το αν θα δούμε πραγματική, κρυστάλλινη διαφορά στην οθόνη σας ή αν θα είναι απλώς ένα «πασάλειμμα» με AI φίλτρα για να κρύψουν τη φτώχεια του σήματος, θα φανεί στην πράξη τους επόμενους μήνες.
  • Λειτουργία AI

Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από την Telekom στη Nova EON+. Ο λόγος είναι καθαρά η τιμή, καθώς στο τωρινό μου πακέτο πληρώνω 45,27€ τον μήνα για γραμμή 50 Mbps και ένα απλό πακέτο τηλεόρασης, ενώ με 40€ στη Nova θα έχω γραμμή 100 Mbps και EON+.

Το μόνο που με απασχολεί είναι η σταθερότητα της σύνδεσης, επειδή πρόκειται για επαγγελματικό χώρο. Από παλαιότερη εμπειρία, όχι προσωπική αλλά συγγενικού μου προσώπου, έχω ακούσει ότι η σταθερότητα της σύνδεσης ήταν πραγματικά κακή.

Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από την Telekom στη Nova EON+. Ο λόγος είναι καθαρά η τιμή, καθώς στο τωρινό μου πακέτο πληρώνω 45,27€ τον μήνα για γραμμή 50 Mbps και ένα απλό πακέτο τηλεόρασης, ενώ με 40€ στη Nova θα έχω γραμμή 100 Mbps και EON+.

Το μόνο που με απασχολεί είναι η σταθερότητα της σύνδεσης, επειδή πρόκειται για επαγγελματικό χώρο. Από παλαιότερη εμπειρία, όχι προσωπική αλλά συγγενικού μου προσώπου, έχω ακούσει ότι η σταθερότητα της σύνδεσης ήταν πραγματικά κακή.
Όσον αφορά την γραμμή προσωπικά δεν είδα διαφορά ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά η τηλεόραση όμως, η ποιότητα και σταθερότητα της εικόνας αλλά και γενικότερα η λειτουργικότητα της εφαρμογής της cosmote είναι ανώτερη από αυτή της NOVA κατά την άποψη μου.

Παιδιά να κάνω και γω μια ερώτηση...το καινούριο box είναι android?σήμερα έκανα αλλαγή από vodafoen και μου δώσανε το παλιό SDSTB02...

Εμένα λόγω βλάβης του sdstb02 μου στείλανε το καινούριο αλλά δε νομίζω πως έχει να κάνει πια διότι όπως γράφουν τα sites η νέα εφαρμογή θέλει ας πούμε να αντικαταστήσει τα box ,θα κυκλοφορούνε βέβαια αλλά λένε πως η εφαρμογή θα κάνει την ίδια δουλειά με τα box

• Like
Εμένα λόγω βλάβης του sdstb02 μου στείλανε το καινούριο αλλά δε νομίζω πως έχει να κάνει πια διότι όπως γράφουν τα sites η νέα εφαρμογή θέλει ας πούμε να αντικαταστήσει τα box ,θα κυκλοφορούνε βέβαια αλλά λένε πως η εφαρμογή θα κάνει την ίδια δουλειά με τα box
Έχω την εντύπωση ότι η εφαρμογή θα υπολείπεται σε Δευτέρολεπτα καθυστέρησης από το καινούργιο μποξακι.καισ ε αγώνες αυτο.μετραει ...εσύ μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές μέσα όπως stremio..kodi ??δοκίμασες να δεις αν είναι πιο γρήγορες σε σχέση με το παλιό??συγνωμη που κάνω τόσες ερωτήσεις αλλά μόλις γύρισα με το κουτί το παλιό και ενώ ρωτσγα για το καινούργιο μου το έβγαζε άχρηστο .

Last edited by a moderator:
  • Like
Είναι πολύ πιο γρήγορο το καινούριο μεγαλύτερος χώρος 16gb νομίζω μεγαλύτερη ram αλλάζει κανάλια αστραπιαία όλα γενικά πιο γρήγορα ,kodi δεν έχω stremio το έχω κόψει καιρό ,αλλά είναι γενικά γρήγορο και νέο interface εφαρμογής ,μένει τώρα να κάνουμε τη νέα ενημέρωση σε tv,box και tablet κλπ

Είναι πολύ πιο γρήγορο το καινούριο μεγαλύτερος χώρος 16gb νομίζω μεγαλύτερη ram αλλάζει κανάλια αστραπιαία όλα γενικά πιο γρήγορα ,kodi δεν έχω stremio το έχω κόψει καιρό ,αλλά είναι γενικά γρήγορο και νέο interface εφαρμογής ,μένει τώρα να κάνουμε τη νέα ενημέρωση σε tv,box και tablet κλπ
Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό με το νέο interface …