ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

έχω 2 συνδρομές, και είμαι και εγώ ένας δυσαρεστημένος πελάτης όπως και εσείς.
συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο ποστ σε αυτό το τοπικ, και ειδικά με το θέμα κόστους, το θεωρώ πολύ ακριβό βάση των παροχών.:rifle:

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Μέσα κι εγώ. 4 άτομα στο χώρο
Τηλεόραση 40" LCD Full HD

Δεν είμαι συνδρομητής και δεν πρόκειται να γίνω με τις υψηλές μηνιαίες χρεώσεις που έχουν. Συμφωνώ απόλυτα

Βέβαια η μεγαλύτερη δύναμη του καταναλωτή είναι η αποχή απο την κατανάλωση. Αν δεν έβλεπαν δεκάρα απο κανέναν μας ξαφνικά θα βλέπατε πως συμμορφώνονται με υψηλότερα standards και ποιότητα (......)

Θα ήταν πιο δραστικό να γίνουν μαζικές διακοπές συμβολαίων για ένα διάστημα και όλοι να στέλνουν την ίδια επιστολή διαμαρτυρίας κατά την διακοπή. Σε ένα εξάμηνο μπορεί να είχε λυθεί το θέμα...

Συμφωνω απολυτα.

H λύση της επιστολής μου φαίνεται απλό χαδάκι στα αυτιά τους. Ο μηνιαιος τζιρος τους παραμενει ο ιδιος, οποτε το πολυ πολυ να μας απαντησουν με μια επιστολη "συμπαραστασης" του τυπου "ναι ναι η ποιοτητα βελτιωνεται καθημερινα και θα προσαπαθησουμε για το καλυτερο". Το πιθανοτερο ειναι το θεμα να μη φτασει καν στο επομενο meeting της εταιριας.

Μια ειναι η λυση. Κοφτε το ΟΛΟΙ το ρημαδι. Σιγα στο κατω κατω οπως εχουν τα πραγματα, το μοναδικο πλεονεκτημα σε σχεση με τα διαφορα ευρωπαικα μπουκετα ειναι το ελληνικο πρωταθλημα... και σιγα το πρωταθλημα:damnyou:

Ο μονος λογος να αλλαξει ροτα μια εταιρια ειναι μια μειωση των κερδων της ή της πελατειακης της βασης. Τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να λαβει μετρα. Σε καθε αλλη περιπτωση, το ζητημα παραμενει φιλολογικο.

Για την ιστορια, ουδεποτε ειχα Nova ακριβως επειδη δε γουσταρω κανεις να πλουτιζει στηριζομενος στην αγνοια μου.

Last edited:

:argue:Για όλα αυτά που αναφέρατε έχω κόψει την συνδρομή εδώ και χρόνια:argue:

Προσωπικα ειχα νοβα ( πλεον οχι )
και εχω στειλει τον εξοπλισμο στους γονεις μου
οι οποιοι δεν ενδιαφερονται για την ποιοτητα, ουτος η αλλος!
Συμφωνω με ολα τα παραπανω ειδικα με το θεμα κοστους- ποιοτητας
και ευχομαι να πιασει τοπο η προσπαθεια μας.!

είχα,έχω και όσο έχει μπάλα θα έχω.Απο ποιότητα αστα να πάνε.
Σε full hd TV είναι απαράδεκτη. Μέσα στην διαμαρτυρία.

Είναι απαράδεκτη σαν εταιρία!! βρήκαν και τα κάνουν..

Και καλά βγάλανε υποπακέτα, σκέτη απάτη, παίζουν με την νοημοσύνη μας.

Όυτε 20 /μήνα δεν αξίζει αυτό το πακέτο!!

Ας είναι καλά το Card sharing... :ernaehrung004:

Δεν θα πω κάτι παραπάνω..

Μπράβο σε αυτή την μεγάλη κίνηση..!!

Συμφωνώ με όλους σας.
Ήμουν συνδρομητής για ένα χρόνο γιατί είχα αγοράσει καινούρια LCD TV 32'', ελπίζοντας να έχω καλή ποιότητα εικόνας.
Εδώ και 6 μήνες έχω διακόψει τη συνδρομή μου και συνεπικουρούμενος και από την υψηλή συνδρομή δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου.

παμε γερα θα προσπαθησουμε τα καλυτερα

μακάρι γιατί μάλλον δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα !

Και εγω παιδια βλέπω μονο οταν εχει Ελληνικο Πρωταθλημα.
Μολις σταματαει το διακοπτω. Αν δεν ηταν αυτο δεν θα βλέπαμε τιποτε !!!
Δεν αξιζει φραγκο η ποιοτητα τους !!!

Είδατε ποια είναι η κακή εφαρμογή του μονοπώλιου
αυτοί παντός θέλουν :rifle:

Κι εγώ μαζί σας παιδιά!
Δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής της ΝΟΒΑ (λόγω οικονομικού κυρίως) και αν δεν αλλάξει κάτι δεν πρόκειται να γίνω.
Τέσσερα άτομα στο σπίτι.

Δεν είμαι συνδομητής τους.... και Δεν θα γίνω ποτέ !
Γιατί πολύ απλά το μηνιαίο κόστος της Nova είναι απαγορευτικό για την τσέπη οποιουδήποτε ο μισθός είναι λίγο παραπανω από τον βασικό, πόσο μάλλον αν κάνουμε και σύγκριση απόδοσης - τιμής... Άντε γειΆ !!!
Εννοείται βέβαια οτι συμφωνώ απόλυτα και με τις παραπάνω παρατηρήσεις που αναφέρατε... οι οποίες βάζουν το κερασάκι σ'αυτή τη "κακοφτιαγμένη τούρτα". Με τις υγείες μας.

Εγω να προτείνω κατι, που υπονόησα και παραπάνω. Για να αποκτησει η κινηση αυτη ουσιαστικό κι όχι φιλολογικό ενδιαφέρον:

Πόσοι απο την παρεα μας προτιθενται μαζι με την υπογραφη στην επιστολη να κανουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (και να σημειωνεται αυτο στην επιστολη) αιτηση διακοπης των υπηρεσιων της ΝΟΒΑ. Θα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη κινηση ετσι!

Λεω εγω τωρα................................. Θα αντεξετε?:fahne90:

(Γιατι αν αντεξετε, η κινηση αυτη θα λαβει τρομακτικες διαστασεις, ΚΑΙ δημοσιοτητα, και θα φτασει και σε επιπεδο διευθυντων στη Nova. Τα πραγματα θα αλλαξουν αμεσα ετσι, ενω μ'αυτο που κανουμε τωρα, απλα φιλολογικη συζητηση ανοιγουμε...)

Εγω να προτείνω κατι, που υπονόησα και παραπάνω. Για να αποκτησει η κινηση αυτη ουσιαστικό κι όχι φιλολογικό ενδιαφέρον:

Πόσοι απο την παρεα μας προτιθενται μαζι με την υπογραφη στην επιστολη να κανουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (και να σημειωνεται αυτο στην επιστολη) αιτηση διακοπης των υπηρεσιων της ΝΟΒΑ. Θα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη κινηση ετσι!

Λεω εγω τωρα................................. Θα αντεξετε?:fahne90:

(Γιατι αν αντεξετε, η κινηση αυτη θα λαβει τρομακτικες διαστασεις, ΚΑΙ δημοσιοτητα, και θα φτασει και σε επιπεδο διευθυντων στη Nova. Τα πραγματα θα αλλαξουν αμεσα ετσι, ενω μ'αυτο που κανουμε τωρα, απλα φιλολογικη συζητηση ανοιγουμε...)

Και εγω συνδρομητης για 8 χρονια ειμαι και αφου κατι μπορει να ξεκινησει και αιτηση διακοπης θα κανω προκειμενου να διορθωθει ή εστω να βελτιωθει το κακο που εχει παραγινει.

Κι εγώ είμαι μέσα... Και δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα η επικοινωνία με μια από τις δραστήριες ενώσεις καταναλωτών, όπως η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Δεν είμαι συνδρομητής τους και μάλλον θα αργήσω να γίνω (το οικονομικό θέμα δεν επιτρέπει τέτοιες σκέψεις).
Στο σπίτι είμαστε 4 άτομα και η συσκευή είναι 32'' 16:9.
Αν μειωθεί δραματικά (και όταν λέμε δραματικά εννοούμε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ) η συνδρομή τότε ΝΑΙ θα επαναεξετάσω το ζήτημα NOVA.
Πάντως σε σπίτι φίλου με NOVA και 46'' 16:9 το θέαμα ήταν επιεικώς μετριότατο. Βλέπετε σε τέτοιες διαστάσεις η παραμικρή λεπτομέρεια, θετική ή αρνητική, αναδεικνύεται και αυτό αποτέλεσε μια επιπλέον τροχοπέδη για να σκεφτώ σοβαρά τη συνδρομή παρόλο που λόγω τοποθεσίας δεν έχω καθόλου καλή λήψη επίγειου αναλογικού Τ/Ο σήματος (για ψηφιακό ούτε λόγος) και η NOVA με το μπουκέτο της θα μου έλυνε αυτό το πρόβλημα.