ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Ειμαι συνδρομητης για 5 χρονια ειμαστε 4 μελη στην οικογενεια βλεπω nova ποδοσφαιρο μονο σε προβολη 100". εικονα τραγικη τα υπολοιπα τα βλεπω σε 27" tv.

Υπολογιστε κι εμενα !!

Ειναι δραματικη η διαφορα ποιοτητας σε σχεση με δορυφορικα καναλια του εξωτερικου !!!

Φτανει πια !!

Δεν ειμαι συνδρομητης λογω της κακιστης ποιοτητας του σηματος.
αν ειχα θα παροκολουθουσαμε 4 ατομα.

Συμφωνώ απολύτως και επικροτώ...:worshippy:

Βέβαια η μεγαλύτερη δύναμη του καταναλωτή είναι η αποχή απο την κατανάλωση. Αν δεν έβλεπαν δεκάρα απο κανέναν μας ξαφνικά θα βλέπατε πως συμμορφώνονται με υψηλότερα standards και ποιότητα. Παρόλα αυτά όμως, αυτή η προσπάθεια είναι μια καλή αρχή, παρότι είμαι ελαφρώς απαισιόδοξος (είναι και το μονοπώλιο στην μέση και δεν παρατηρώ και μείωση των πωλήσεών τους με το καιρό....).

Θα ήταν πιο δραστικό να γίνουν μαζικές διακοπές συμβολαίων για ένα διάστημα και όλοι να στέλνουν την ίδια επιστολή διαμαρτυρίας κατά την διακοπή. Σε ένα εξάμηνο μπορεί να είχε λυθεί το θέμα...Αλλά φυσικά καταλαβαίνω οτι αυτό σημαίνει και μείωση ευημερίας για αρκετό κόσμο που έχει συνηθήσει στις εν λόγω υπηρεσίες και καλά κάνει απο τη μία. Το αξίζει με τόσα που πληρώνει...

Γεια σας παιδια. Αν και καινουργιος στο club , παλιος στις συνδρομες . Μεσα κι εγω

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Δημήτρης.Ήμουν για δύο χρόνια με 29 CRT. Ήρθε η LCD 42 και μετά από δυο μήνες την κόψαμε, λόγω ποιότητας και τιμής.Βλέπαμε 1+3.Θα ήθελα να ξαναβάλω, ειδικά τώρα που σκέφτομαι για καινούρια τιβί, αλλά σκέφτομαι ότι θα το μετανιώσω για τους προαναφερθέντες από όλους σας λόγους.Count me in...

Πήγα σε ένα φίλο με 37" LCD. Είδαμε NOVA (ποδόσφαιρο) και έπαιξα λίγο με τα κανάλια. Μόλις μου είπε πόσο πληρώνει για να βλέπει τέτοιας ποιότητας περιεχόμενο, έμεινα. Αφού υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για τέτοιες υπηρεσίες, τί να πώ? Γιατί να γίνει επιστολή διαμαρτυρίας? Αυτά προσφέρει, σε όποιον δεν αρέσει ας μην κάνει συνδρομή. Άντε μόλις έρθουν κανονικά συνδρομητικά κανάλια με HD περιεχόμενο, ας κάνουμε όλοι εκεί τη συνδρομή μας. Πάντως είμαι μέσα στην ενημέρωση για το "πότε/άν υπάρχει πρόβλεψη για HD από NOVA".

Ειχα 2 συνδρομες ΝΟΒΑ.
Τωρα εχω μια και συντομα καμια. Η ποιοτητα ειναι τραγικη. Εχουμε την τυχη να εχουμε SKY HD στο σπιτι και πραγματικα οταν βλεπεις την ΝΟΒΑ μετα απο το SKY σου ερχεται να πας να τους βαλεις μπουρλοτο... Κοροιδια σκετη...
Αναρωτιεμαι πως η UEFA επιτρεπει τετοιας ποιοτητας μεταδωσεις στο Champions League.

Προτεινω μαζικη διακοπη Συνδρομων.

Ολοι μαζυ σε μια προσυμφωνημενη μερα να διακοψουμε καμια 200ρια συνδρομες η και παραπανω να δουμε αν θα βαρεσει καποιο καμπανακι ...

Είναι αλήθεια πως η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ μέτρια και η τιμή που ζητούν είναι πολύ υψηλή.
Δεν έχω NOVA λόγω των παραπάνω λόγων (αν και παραλίγο να με τουμπάρουν με τα νέα πακέτα)

Δεν είμαι συνδρομητής, αλλά μάλλον θα γίνω σύντομα οπότε συμπαραστέκομαι και συνυπογράφω τα αιτήματά σας. Επειδή πρόσφατα μετακόμισα στην επαρχία η NOVA είναι σχεδόν απαραίτητη για να χαζέψεις λίγο τηλεόραση. Θα την παρακολουθώ σε 4:3 τηλεόραση οπότε πιστεύω να μην τόσο χάλια όσο διαβάζω (ελπίζω...)

Από το 1996 με διακοπές στο filmnet και από πέρυσι nova. Tα χρήματα είναι αρκετά για την ποιότητα εικόνας και ήχου, πάντως αν, μένεις σε δύσκολη περιοχή είναι μονόδρομος. Με μια συνδρομή μέχρι 30 για όλο το πακέτο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα πραγματικά, αλλά για 58 με αυτή την εικόνα θεωρώ ότι απλά δεν μας σέβονται. Βλέπω σε 16:9 HD READY μαζί με άλλα 3 άτομα καθώς και σε προβολέα που σύντομα θα γίνει FULL HD. Μπράβο για την πρωτοβουλία σας.

Ηλίας,
συνδρομητής του παλιού αποκωδικοποιητή με FILMNET και SSport1, ναι μην γελάτε και δινω και 40Ε. Περιμενω την καινουργια τηλεοραση για το καινουργιο σπίτι για να βάλω NOVA αλλα δεν το βλεπω με 59Ε και τέτοια ποιότητα. Αυτή τη στιγμή βλέπω αυτα τα δύο κανάλια με άλλα 3 άτομα.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
Εμπρός AVCLUB όλοι μαζί μπορούμε!!

Είμαι ο Φάνης ,και είμαι συνδρομητης εδω και 6-7 χρόνια στη ΝΟVA,και πλέον με το PVR.Πράγματι θα συμφωνησω σε ολες τις παρατηρησεις σας και ειδικοτερα στην ποιοτητα της εικονας αφου ισως εκανα τα στραβα ματια στην τιμη.Εδω και 2 μηνες περιπου εχω μονο το πακετο Value Pack και δεν προτιθεμαι να αλλαξω αφου τα αλλα 2 πακετα ειναι μια κοροιδια προς ολους τους συνδρομητες.

Γιώργος, στο πατρικό μου είμαστε συνδρομητές nova από τότε που άνοιξε το μπουκέτο. Παρακολουθούμε σε μια 42άρα plasma και η εικόνα είναι απαράδεκτη!
Συμφωνώ με όλες τις παρατηρήσεις σας.:twoguns:

Ειμαι συνδρομητης εδω και 6 χρονια στο NOVA αλλα 2 στο FILMNET.
Συμφωνώ με όλες τις παρατηρήσεις σας. Είμαι και εγώ μέσα.
Μπράβο για την πρωτοβουλία σας.

μαζι σας.απλα απαραδεκτοι

και εγω πανω απο 6 χρονια συνδρομητης με κακο σημα ακριβη συνδρομη κλπ κλπ αλλα ελα που μενουμε γλυφαδα με αποτελεσμα να μην εχουμε σημα για τα αναλογικα καναλια ? Δεν το συζητω θα την ειχα κοψει. τωρα? λεω να παω για pvr... ποτε θα ολοκληρωθει η μεταβιβαση της εταιρειας μπας και δουμε ασπρη μερα?

Δεν έχω γίνει ακόμα Συνδρομητής για τους λόγους που αναφέρεται.
Θα γίνω αν αλλάξει κάτι.
Μέχρι τώρα και να θές να δείς .....δεν μπορείς.