ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Παιδιά, αυτές τις μέρες δείτε ένα ματς του Copa Africa στο ΕuroSport, και αμέσως μετά γυρίστε το σε κάποια μετάδοση του SuperSport και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Αν και το σκεφτηκα πολλες φορες να γινω συνδρομητης η υπερογκη μηνιαια χρεωση και η απαραδεκτη ποιοτητα με απετρεψαν και συνεχιζουν αν με αποτρεπουν...αν αλλαξουν δραματικα τα πραγματα τοτε θα το ξανασκεφτω...μεχρι τοτε...μπαααααααααααααααα!

Συμφωνώ με όλους σας..είμαι συνδρομητής από την αρχή λειτουργίας με συχνές 'διακοπές'.Πάντα η εικόνα τους ήταν 'κάκιστη'.Επιδεινώθηκε περισσότερο με τις οθόνες LCD.Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

Άγγελος δεν είμαι συνδρομητής ΝΟΒΑ, γιατί οι χρεώσεις είναι απαράδεκτες και η εικόνα όπως χιλιοαναφέρθηκε κάκιστη. Παρακολουθώ τηλεόραση μαζί με άλλα 6 άτομα...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία...

Πάνος. Παλιός συνδρομητής, αλλα διέκοψα μόλις πήρα lcd τηλεόραση λόγο της κακής ποιότητας της εικόνας, και την απαράδεκτα ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα συνδρομή. Μένω μόνος, αλλα στο σπίτι έχω σίγουρα 5-6 φίλους που βλέπουμε τηλεόραση, και κυρίως αγώνες. Αν αλλάξει κάτι προς hd και πέσουν λίγο οι τιμές, θα γίνω συνδρομητής ξανά.

Αλεξανδρος.1 μισθος το χρονο για να βλεπεις ενα δορυφορικο μπουκετο,που τα μισα του καναλια ειναι αναμεταδοση των κλασικων ελληνικων καναλιων..Στο ονομα μου ουτε ειχα ουτε θα εχω βασει της παρουσης εικονας...
Φιλος αφηνει την 50αρα lcd και το φερνει σπιτι μου να δουμε μπαλα στην 29αρα crt...........λιγο lol αλλα αληθεια :P

Νίκος. Είναι καιρός να εκσυγχρονιστούμε. Δεν γίνεται να μένουμε πίσω, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, και να πληρώνουμε περισσότερα, λαμβάνοντας λιγότερα. Σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω συνδρομητής αλλά με αυτά που διάβασα δεν θα αγοράσω πακέτο μέχρι να καλυτερέψουν οι υπηρεσίες τους. Στη διάθεσή σας και εγώ.

μετα την κοπη και της πιτας μας στην Αθηνα θα συγκεντρωσω του συμμετεχοντες στην διαμαρτυρια θα ετοιμασουμε την επιστολη mazi με τον Alejandro Tρυφωνιδη στο πνευμα τοσο του 1ου ποστ οσο και καποιων παρατηρησεων δικων σας και θα την παραδωσω προσωπικα στην NOVA

Eιμαι συνδρομητης 9-10 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως λογω οτι εδω στην Συρο που κατοικω υπαρχει προβλημα με τα καναλια λογω αναμεταδοτων οποτε η λυση ειναι nova.Φυσικα η ποιοτητα εικονας ηχου ειναι 20 χρονια πισω αλλα απο το τιποτα...Ευτυχως για την τηλεοραση μου LCD 52'' και εμενα εαν θελω να την χαρω υπαρχουν τα γερμανικα τα ιταλικα τα γαλλικα καναλια...

εχαμε βαλει στο σπιτι nova για αρχη ενα χρονο . καλα ασε που γινοταν χαμος οταν εβλεπε ο αντρας μου ποδοσφαιρο η κοβαταν η ειχε κακη εικονα .... και ακριβως 1 μερα αφου περασε ο χρονος χαλασε ο αποκωδικωποιητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . και το καλυτερο ηταν οτι θελανε τα διπλασια χρηματα να το φτιαξουν γιατι ειχε ληξει η εγγυηση................!!!!!!!μονο τα λεφτα θελουν να μας ρουφανε

(με καλαμακι......).......

Ειμαι συνδρομιτης της ακατανομαστης,και με χαρα διαπιστωνω οτι ειμαστε πολλοι που ενδιαφερομαστε η τουλαχιστων προσπαθουμε να αλλαξουμε την κατασταση,ειμαι μεσα στην κηνηση,βλεπουμε 4 ατομα.
ΚΩΣΤΑΣ:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Θα ηθελα να σας ευχαριστησουμε ολους, οι φωνες πολλες ο αποδεκτης ενας
σημερα θα συγκεντρωσω στο παρον thread τα ονοματα με τους συμμετέχοντες ενω παραλληλα θα ετοιμασουμε και θα επισυναψουμε στην επιστολη μας και το thread που βλεπετε ΝΟΒΑ

με το 16 9 να κυριαρχει......

επισης μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον Διαχειριστη της κατηγοριας μας Αλεξανδρο Τρυφωνιδη θα μεταφερουμε τα παραπονα σας την οργη σας και την προσπαθεια σας να αλλαξει κατι σε μια επιστολη

μια επιστολη οχι με την μορφη της απολυτης διαμαρτυριας αλλα ταυτοχρονα θα καταθεσουμε και καποιες προτασεις που μπορουν να υλοποιηθουν, προτασεις που εσεις μεσα απο τα μηνυματα σας μας δωσατε και που επισης κατα καιρους και σε αλλα νηματα αυτου εδω του Φορουμ εχουν καταγραφει

σας ευχαριστούμε και πάλι

236 μελη

1080p
Abarth
Afam
Alexst
Alkar
Alxioa
Amnic
Angelheart
angelvasI92
Aragorn
arcteryx
Aris464
A-sxizas
AthensDion
B_Bil2
Babis71
BabisK
baruf
bellas
Betor25
Bill
birbilis
Blackjim
Blizard
Branakos
Bros400pgm
Chrisgalpha
Christian
christian
Costaas
Costamas
Dabrutal
Davinci
Daywalker
Dbokos
Deko
Dgeogr
Dimitris-
Dimitris Ioannou
dimitris_208
DimitrisKLM
DimitrisP
Dion99
Divxneil
djojo
DVDGR
Eagleone
eddie
emer77
epafos
erectus
Ev.Kaikas
Evanl
Exanl
exmanos
Fabiawrc
G Sakkas
gabkon
Gandalf
Gejerm
Geonx
george68
geovra
Gi0rg0s
giannisAmar
giorgo32
GiorgosAthina
GiorgosL
Gjohn
Glober
Gres
Hawkeye
Hellreiser
hismornas
Hlias7
Ilise
Ineofot
Izoumis
Jaws
Jdmarx
jim788e
Jimdamian
Jkontar
Jodigr
jomark911
Kaktus
Kardasis
Kharemis
Kifinas
Kosh
kotsisf
ksoulis
Laios23
Larry
lefterisS
Lil-Gusta
Lozd13
Maestro
Marios
mastrojohn
Mathias
Meletov
mermhgas
meteo
miked
Mindcircus
Mmk2222
mobo
Morfeas
Mouratos
mouse
mpasakas
Mpokeras
mr Rebelos
Nectar
Nemesis54
Nichtfall
NickD
nicks1974
Nickth13
Nobody
Noleman
Ntinos_
Nutsis
panosxgr
papi
Periklis Demos
Petesoulis
Petran
philipco
Pkvoun
Pontios
Progressive1908
Rivers
rockxk
Sakisxas
Sakkas George
Sapporo
Skiathos
Skunk93
Smithakos
Softice
soichiro
Soolkeeper
Sotris99
spiros 64
SpirosZ
sprsk
Spycon69
Spyridy
Spyrmak
StamatisD
Stank
stoum
Strax
Strider
Sv3glx
Swisstec
Takis
takisS3
teckie
Teddy
thanos1974
Thanos68
thefontas
Theodi
Theonas Cristos
Theotokatos konstantinos
thundergav
Trelolink
trin
Tromp1
Udt71
Ulv3v
Underdog
V Mantas
vaggt
Vasdar
Vasiliss
verbatin
vesouvios
vitsisgr
Voukefalas
Xrhistos
X-treme
YannisA
Ydrogios
Yiannis2002s
Zeb
zillakarpen
zpapacha
Αγγελος
Ανδρονιδης Α
Αρης
Βλασης Μανωλας
Βλασιδης
Δημητρης Αντωνογλου
ΔημητρηςΠ
Δημοκηδης
Διονυσης
ΗλιαςΚ
ΘανασηςΤ
ΘωμαςΧ
Καλεσιοτης Κοσμας
Kατσικης Ε
Κυριακαρακος Γ
Λαμπαδαριου Παν
Λουκας
Λουκας Δ
Μipetouris
Μανιατης Νασος
Μαρδογλου Τασος
Μελας Παναγιωτης
Μιχαλης Κ
Μπαζακας Βαγγελης
Μπελλος Ευαγγελος
Μπερουκας Αντωνης
ΜποτωνακηςΚ
Νικος Σχ
Οικονομου Τασος
Π Δημητρης
Παναγιωτιδης Δ
Παπαιωαννου Δ
Πατσο
Πενταρακης Φραγκ
Ποτακιδης Κωστας
Προδρομου Σπυρος
Σεραφειμ
Στεφανου Αγγ
Στεφανου Αγγ
Σωτηροπουλος Τ
Τρυφωνιδης
Τσαμης Παναγιωτης
Φωτακης Στεφανος
Χατζησαββας Λευτερης

Φίλοι μου,

Αν όντως η Ακατανόμαστη έχει 330.000 συνδρομητές που κάποιος φίλος έγραψε παραπάνω, τότε εμέις οι 238 ή 500 ή 1.000 μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας ούτε κατ' ελάχιστο. Δεν είναι δα και δημόσιος οργανισμός. Ελλείψη ανταγωνισμού τα κάνει αυτά...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην ξαναγίνουμε συνδρομητές της, όπως επίσης να πείσουμε ανθρώπους να διακόψουν τις ήδη υπάρχουσες συνδρομές τους.

Φιλικά

Υ.Γ. Αφήστε που ακούγεται ότι η Ακατανόμαστη χρησιμοποιήται για ξέπλυμα... Αν είναι έτσι τότε χεστήκανε αν διαμαρτυρηθούμε ή όχι...

:furious3::furious3::furious3::furious3: :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

λογω των εξελιξεων που λαμβανουν χωρα και με δεδομενο οτι η NOVA παει για πουλημα κρινουμε σκοπιμο να αναβαλλουμε την διαδικασια αποστολης της επιστολης μας
Ελπιζουμε η νεα διευθυνση να λαβει σοβαρα υποψιν της ραγδαιες εξελιξεις που συντελούνται στο Δορυφορικο στερεωμα και να προσπαθησει να της φτασει

θα ειμαστε στην διαθεση της

μικρότερη του αναμενόμενου ήταν η συμμετοχή ενδιαφερομένων για τη Nova. Το αυξημένο τίμημα το οποίο φάνηκε να διαμορφώνεται στο φίνις της διαδικασίας πώλησης της εταιρείας, φαίνεται ότι απέτρεψε πολλούς από τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ωστόσο η μικρή συμμετοχή, δεν σημαίνει ότι τα προσφερόμενα τιμήματα δεν είναι αρκούντως υψηλά.Μεταξύ των υποψηφίων που υπέβαλαν σίγουρα προσφορές είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet και η βρετανική επενδυτική εταιρεία, που ειδικεύεται σε επενδύσεις των media, Candover.

FORTHnet.gr - Αρχική Σελίδα* Δεν προσήλθε στον διαγωνισμό η Marfin Investment Group (ΜIG), ενώ ζητούμενο είναι τελικά αν υποβλήθηκαν προσφορές από τον Antenna και την επενδυτική εταιρεία Providence. Τέλος, δεν θεωρείται ότι συμμετείχε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και η επενδυτική εταιρεία Apax Partners, η οποία φερότανε ως μια από τις καλύτερες υποψηφιότητες.
* Παράγοντες της αγοράς χθες εκτιμούσαν ότι οι προσφορές για το 100% της Multichoice δεν ξεπερνούν τις τρεις ή τέσσερις, όταν λίγες ημέρες πριν από τη διαδικασία, υποστηρίζονταν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι τουλάχιστον 6 ή 7. Η υποβολή δεσμευτικών προσφορών έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και όπως όλα καταδεικνύουν, το τίμημα ήταν ο βασικός αποτρεπτικός παράγοντας για πολλούς παίκτες της αγοράς να συμμετάσχουν στην τελική φάση της πώλησης της εταιρείας.
* Ειδικότερα, όλοι πλέον εκτιμούν ότι το τίμημα θα κυμανθεί στα 600 εκατ. ευρώ, όταν κατά την εκκίνηση της διαδικασίας, πριν περίπου δύο μήνες, πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι το τίμημα θα μπορούσε να κυμανθεί στα 400-500 εκατ. ευρώ. Πάντως, η αποτίμηση που πραγματοποίησε η Citi για λογαριασμό της Nova, ανέρχονταν στο ύψος των 550 εκατ. ευρώ.

συντακτης Satleo

οποτε θα δωσει καποιος 600 εκ. ευρω για την εξαγορα και εμεις ζηταμε ψιχουλα (συγκριτικα με τα 600) για να μη συχτιριζουμε καθε φορα που ερχεται ο λογαριασμος (και μετα να τον πληρωνουμε ομως)