ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Αντε μακαρι να τη παρει η Forthnet για να δουμε κανενα triple play σε ανταγωνιστικες τιμες οσοι ειμαστε ηδη συνδρομητες στο 2play!:flipout:

Σωτήρης.Είμαι συνδρομητής πάνω από 7 χρόνια, σχεδόν από την αρχή. Ξεκίνησα με το επίγειο Filmnet & Supersport και μετά πέρασα στην δορυφορική πλατφόρμα.

Κρατάω ακόμα την συνδρομή μου για 2 λόγους:

Ο πρώτος και σπουδαιότερος είναι ότι μπορώ να έχω τηλεόραση και στην επαρχία.

Ο δεύτερος είναι η παρακολούθηση των αθλητικών δρώμενων, μιας και ακόμα σοβαρά πακέτα τα κρατάει η NOVA στο συνδρομητικό μπουκέτο. Υπογράφω και επαυξάνω.

:offtopic:

NOVA <3
Πριν κανα μήνα κύλησα και επανασυνδέθηκα ...

Επασύνδεση NOVA: Kόστος 7,50
Μήνας Μάρτιος: Κόστος 57,00

Live Τεσσάρα στον ολυμπιακό .... κόστος Ανετκίμητο!!!
-bye-
-bye-
-bye-
-bye-

p.s. No offence από τους φίλους μου ολυμπιακούς!

για οσους βλεπετε τωρα το αρσεναλ - λιβερπουλ δεν νομιζετε οτι εχει πολυ κατωτερη εικονα απο το αντιστοιχο του τσαμπιονσ λιγκ στο ιδιο γηπεδο πριν 3 μερες

;
Μηπως η νοβα αλλαζει το bitrate σε συγκεκριμενα καναλια καμια φορα , αν προκειται για κατι σημαντικο´;

Re: Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

εχαμε βαλει στο σπιτι nova για αρχη ενα χρονο . καλα ασε που γινοταν χαμος οταν εβλεπε ο αντρας μου ποδοσφαιρο η κοβαταν η ειχε κακη εικονα .... και ακριβως 1 μερα αφου περασε ο χρονος χαλασε ο αποκωδικωποιητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . και το καλυτερο ηταν οτι θελανε τα διπλασια χρηματα να το φτιαξουν γιατι ειχε ληξει η εγγυηση................!!!!!!!μονο τα λεφτα θελουν να μας ρουφανε

(με καλαμακι......).......

για αυτό και εγώ δεν πήρα ποτέ τον nova αποκωδικοποιητή...........
το μόνο που χρειάζεται είναι για να ενεργοποιείς την κάρτα σου. :rifle:

Πρόσφατα έβαλα SKY και αμέσως αποφάσισα να κόψω τη NOVA (την έχω 6 χρόνια). Ο μόνος λόγος να την κρατήσει κανείς είναι εάν βλέπει α) επίγεια αναλογικά κανάλια που δεν μπορεί να πιάσει λόγω γεωγραφικής θέσης, β) ελληνικά πρωταθλήματα (τους ελάχιστους αγώνες που έχει αποκλειστικά) και γ) NBA.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλίσαντες !!!

εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει τον πανασατ με χρυσο σκαρτ για να δει αν βελτιωνεται η ποιοτητα της εικονας , εστω και λιγο;

Επ' ευκαιρίας της πιθανότητας οριστικής πώλησης της NOVA στη Forthnet μέσα στην εβδομάδα και με αφορμή τις δηλώσεις κάποιων περί αισχροκέρδιας, μελέτησα τους πρόσφατους ισολογισμούς της εταιρίας.

Μάλλον πρόκειται για οριακή ή προβληματική (παρότι μονοπώλιο) και αυτό πρέπει να προβληματίσει πολλούς για τη βιωσιμότητα ανεξάρτητων δορυφορικών καναλιών σε μικρές χώρες σαν την Ελλάδα.

Τέλος, γνωρίζοντας καλά τη κατάσταση μέσα στη Forthnet, θα σας συμβούλευα να μην περιμένετε πολλά (πλην ίσως τιμολογιακής πολιτικής σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες), ειδικά στη βελτίωση της εικόνας και των υπηρεσιών, εκτός εάν βέβαια οι νέοι μεγαλομέτοχοι της Forthnet εξ Αραβίας παίξουν σύντομα καταλυτικό ρόλο.

:afro:

Πως να πανε καλα τα οικονομικα οταν η πειρατεια (βλεπε αποκωδικοποιητες με extra δυνατοτητες και ο νοων νοειτω) πεφτει συνεφο?

Πολλοι σε ολοκληρες πολυκατοικιες κανουν σπλιτ το σημα και πληρωνουν μια συνδρομη...και ολα αυτα επειδη τα 57 ευρω το μηνα ειναι δυσβαστακτο ποσο για τον μεσο Ελληνα.

Αν αλλαζαν την συνδρομη σε πχ. 30 ευρω και ταυτοχρονα αλλαζαν κωδικοποιηση σε μια πιο ασφαλη πιστευω οτι θα πολλαπλασιαζοταν ο αριθμος των νομιμων συνδρομητων.

σε πολυκατοικία όσο χαμηλά και να πάει η συνδρομή τόσο καλύτερα για όλους. θα έχουν nova τζάμπα στο τέλος. πάντως δεν έχει και λίγους συνδρομητές η nova, πολλά έξοδα νομίζω πως έχει.

Πριν 2 βδομαδες με πήρε τήλ μια κυρια (απο ΝΟΒΑ) σε ύφος δημοσκοπικό και αφού με ευχαριστησε για την συνδρομη μου με ρωτουσε για τα παραπονα μου απ το συνδρομητικό καναλι ...Λέτε ??? Η απλα ονειρευομαι ??? :P:P:P:P:P

4 ΑΤΟΜΑ ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ) - CARTOONS -ΤΑΙΝΙΕΣ - ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) . ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

συμφωνω μαζι σας.εχω dreambox 7000 tv philips ambilight 47 και προτιμω να βλεπω ταινιες xvid που κατεβαζω που μερικες φορες παιζουν καλυτερα.προσυπογραφω.ειμαι κ συνδρομητης απο τοτε που ξεκινησε

Εγώ είμαι πρόσφατος συνδρομητής στο value pack. Θεωρώ πολλά τα 30 ευρώ για 4 κανάλια (NatGeo, Discovery, History, Animal Planet) + 2 παιδικά. Αν έδιναν τα 2 Eurospot, το Motors TV, το MGM και πρόσθεταν και το Discovery World, τότε μάλλον θα άξιζε τα χρήματα. Η ποιότητα εικόνας σε CRT 29" είναι καλή όταν τη συγκρίνω με τα επίγεια και ο ήχος αρκετά καλός. Αυτό που επίσης με χαλάει είναι το EPG (now-next) στο μη ιδιοκτησιακό δέκτη. Ο δε ιδιοκτησιακός δέκτης είναι άθλιος για οτιδήποτε άλλο εκτός nova. Εκτός των άλλων ενώ όλοι χαίρονται HD εμείς κοιτάμε να λύσουμε προβλήματα που οι άλλοι είχαν πριν 5 χρόνια. Άρα σε καμμιά 5-7 χρόνια μας βλέπω με NOVA HD στα 159,90 το μήνα με ιδιοκτησιακό δέκτη PATATASAT HD. Αν βέβαια θέλετε PVR τότε 189,90 το μήνα. Μας βλέπω να χαιρετάμε μαζικά -bye--bye--bye-