ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Δημήτρης : Ημουν συνδρομητής από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Nova για 5 χρόνια
Σταμάτησα να είμαι λόγω κακής ποιότητας εικόνας και απαράδεκτης τιμής. Η "προσφορά" του PVR, οι διαφορές στην τιμή των πακέτων σε σχέση με την Κύπρο και το ότι έπρεπε να πληρώνω το περιοδικό με έβγαλαν κυριολεκτικά από τα ρούχα μου.
Με αυτές τις συνθήκες αποκλείεται να ξαναγίνω συνδρομητής.

Last edited:
Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Ούτε εγώ είμαι συνδρομητής και ο λόγος είναι ακριβός αυτός που συζητάμε εδώ μέσα . Αν υπήρχε ποιοτική μετάδοση εικόνας και ήχου και αν η συνδρομή ήταν χαμηλότερη θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ακόμα και στην περίπτωση μου που έχω video club και όλες τις ταινίες στα πόδια μου.
+1 λοιπόν στην διαμαρτυρία

Ήμουν συνδρομητής NOVA για 2 χρόνια.

Έφυγα για τους εξής λόγους:
Η τιμή τους ήταν απαράδεκτη. Η ποιότητα της υπηρεσίας δεν αξίζει ούτε
για 15 το μήνα αναλογικά με το κορυφαίο SkyBox και γερμανικές
εταιρείες. Αν και εφόσων βελτιωθούν αυτά που λέτε (ποιότητα εικόνας, HD
σήμα κτλ...) δεν τους δίνω παραπάνω απο 30 .

Το σύστημα marketing τους ήταν μεγάλη κοροϊδία.
π.χ. Είχε λήξει η συνδρομή μου και με πέρνουν 27 Ιουλίου τηλέφωνο
λέγοντας μου ότι για ενεργοποίηση της συνδρομής μου για 1 χρόνο θα μου
δώσουν δωρεάν τον Ιούλιο (!!! χαχαχα ο οποίος σε 3 μέρες τέλειωνε !!!).

Μιχάλης: Είμουν συνδρομητής τους για 3 χρόνια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λόγω κακής λήψης των επίγειων καναλιών στην περιοχή που μένω.
Διέκοψα μόλις πήρα τηλεόραση 32 ιντζών CRT λόγω της κάκιστης εικόνας, και της ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗΣ τιμής του πακέτου σε σχέση με τα μπουκέτα του εξωτερικού....

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με την τιμολογιακή πολιτική και το πρόγραμμα της όλης πλατφόρμας και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τις παρατηρήσεις του LARRY στο πρώτο post!!! :ernaehrung004:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ και εμείς σαν χώρα, να αποκτήσουμε ένα δορυφορικό μπουκέτο ισάξιο με αυτά της υπόλοιπης Ευρώπης και ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ που έχουμε τώρα, και λέγεται NOBA!!! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Η ποιότητα πιστεύω είναι καλή για CRT, αλλά λίγη για τις νέες μεγάλες TV. Θεωρώ δεδομένο ότι και στη Nova το "δουλεύουν" το θέμα, ψυθιρίζονται αρκετά για γύρισμα σε 16/9 και αναβάθμιση των bitrate από τις αρχές του 2008 σταδιακά σε κανάλια του μπουκέτου. Πάντως η ποιότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (π.χ. τι πηγή λαμβάνει από τα κανάλια, αν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth στο δορυφόρο κλπ.).

Μακάρι γιατί είμαι έτοιμος για αγορά "τέρατος"...

Η ποιότητα πιστεύω είναι καλή για CRT, αλλά λίγη για τις νέες μεγάλες TV.

Εμενα και στην 29αρα και στην 32αρα CRT που ειχα παλι κακη μου φαινονταν η εικονα. Βεβαια οι CRT εχουν και το γυαλι που κρυβει καπως τις ατελειες και φαινονται λιγοτερο.

Γιώργος, είμαι συνδρομητής τα τελευταία 4 χρόνια, και παρακολουθώ μαζί με άλλους τρείς. Συμφωνώ στις παρατηρήσεις.

Βασίλης, συνδρομητής εδώ και 1+ χρόνο.
Αν δε βελτιώσουν το value for money τους σταματάω σύντομα.

Μέσα και εγώ.
Είμαι συνδρομητής λόγω Ζακύνθου και μπάλας και είμαστε 3 άτομα

Συμφωνώ με τους προηγούμενους και συνυπογράφω την επιστολή.
Σεραφείμ

(στη διάθεσή σας τα στοιχεία μου, εαν τα χρειάζεστε)

Όλα αυτά τα χρόνια από τους πρώτους με Filmnet και εν συνεχεία από τους πρώτους με Nova...

Καλή εξυπηρέτηση, αλλά κακό σήμα και κάκιστη οικονομική πολιτική...!

Σ Υ Ν Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Ω ... !!!
Γεώργιος Κ.

Γιαννης, χρονια συνδρομητης, λογω κακης ληψης των επιγειων καναλιων στην περιοχη που μενω.
Μολις εκαναν υποπακετα κατεβηκα αμεσως στο value.
Η ποιοτητα εικονας της nova ειναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!!! :bigcry:
Αν ειχε 10-12 τοτε ok, ελα ομως που ειναι στα 57 :rifle: κι εχεις απαιτησεις για ποιοτητα εφαμιλλη αλλων ευρωπαϊκων μπουκετων.
Παιδες μονη λυση μια μαζικη διακοπη συνδρομων, οσο ουτοπικο κι αν φαινεται θα τους ταρακουνησει :FSGSFGS4:

Με τετοιες προσφορες...που κανουν και τετοια μαγευτικη...εικονα ολοι μεσα ειμαστε!!! ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ:rifle::twoguns:

Κωστας , ημουν συνδρομητης αλλα σταματησα γιατι η υψηλη τιμη σε συνδυασμο με την απαραδεκτη εικονα δεν μου προσεφερε τιποτα σε σχεση με την ελευθερη τηλεοραση και το DVD/BR.

Ήμουν συνδρομητής στο filmnet και το διέκοψα για την κακή ποιότητα εικόνας και για τις ανεπαρκείς υπηρεσίες που προσφέρουν. Δεν έγινα συνδρομητής nova για τους ιδιους λόγους. Παρακολουθούμε tv 2 ατομα..
Απαράδεκτη η πολιτική των τιμών. Με τεχνάσματα κάνουν συνεχώς αυξήσεις και θέλουν να την περνάνε σαν μείωση λες και τρώμε κουτόχορτο
ειμαι μέσα και εγω

Last edited:

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία!!! :aktion033::aktion033::aktion033:Συμφωνώ με τους προηγούμενους και συνυπογράφω την επιστολή. Παιδες μονη λυση μια μαζικη διακοπη συνδρομων!!! Να την ακούσουν .... λιγο!!!:beee::beee::beee:

Χρηστος συνδρομιτης 2 χρονια αυμφωνω απολυτα σε ολα.

Μιλτος: Ημουν συνδρομητής για 1 χρονια και σταμάτησα γιατι παρακολουθώ δοριφορική απο ο PC με (TFT οθόνη ) και η ανάλυση ιδιως στις ταινίες ήταν απαράδεκτη!!! με παρόμοια επιστολή διαμαρτυρίας που είχα στείλει με πείραν τηλ. και μου δικαιολογηθήκαν λέγοντας ότι σε κάθε συχνότητα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος (για αποστολή δεδομένων) και το μεγαλύτερο μέρος του το κρατάν για το ποδόσφαιρο. Λες και δεν έχουν ελεύθερες συχνότητες τις οποίες δεν χρησιμοποιούν!!!!!!