ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Δεν είμαι συνδρομητής - ούτε και πρόκειται να γίνω - λόγω της πολύ υψηλής μηνιαίας χρέωσης. Κι εφόσον τα πράγματα σχετικά με την εικόνα είναι όπως τα λέτε, συνυπογράφω με όλη μου την καρδιά!

Είμαι συνδρομητής περίπου ένα χρόνο και συμφωνώ απόλυτα σε όλα τα σημεία του αρχικού πόστ. Παρακολουθούμε 3-4 άτομα στο σπίτι.

Η ποίοτητα σήματος είναι απαράδεκτη και η μηνιαία συνδρομή εξαιρετικά υψηλή.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή και εύχομαι να έχουμε αποτελέσματα.

Δεν είμαι συνδρομητής παρόλο που έχω δορυφορική, ενω με ενδιαφέρουν πολλά κανάλια. Ο λόγος είναι όλα αυτά που περιγράφονται στο αρχικό ποστ.
ΘΑ παρακολουθούσαμε 2 (+1 οταν μεγαλώσει λίγο :P ) άτομα.

Είμαι συνδρομητής 8 μήνες περίπου και το αρχικό Post με καλύπτει 100%. Συνυπογράφω και εγώ και εύχομαι η κίνηση αυτή να έχει κάποιο αποτέλεσμα...

Συγχαρητήρια για την ιδέα.:afro:

Είμαι συνδρομητής ανελλιπώς εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια - από την εποχή του Filmnet. (τα στοιχεία της συνδρομής μπορώ να διαθέσω εφόσον ζητηθούν ).

Η θέαση της NOVA πραγματοποιείται από τετραμελή οικογένεια.

Συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση αυτή και το περιεχόμενο της επιστολής.

Κάποτε έπρεπε να γίνει μιά αρχή. Μακάρι να υπάρχει κάποια συνέχεια.

Last edited:

επειδή πρόσφατα πήρε το αυτί μου κάτι για πρόθεση της μαμάς εταιρίας να πουλήσει το "κατάστημα" της Ελλάδας, δεν πολυπιστεύω πως θα ακούσουν τις φωνές μας (πολυέξοδη, μπελαλίδικη και άνευ αντικειμένου η εξέλιξη, γαρ).
παρόλα αυτά, είμαι και εγώ μέσα, συμφωνώντας τόσο στο θέμα της ποιότητας του σήματος, όσο και στην τιμολογιακή πολιτική της νόβα.
βλέπω σε 40αρα lcd και καταλαβαίνετε...

Μέσα και εγώ και τα υπόλοιπα 7 άτομα που ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ σπίτι μου εάν δεν την έκοβα.

Larry αν χρειαστείς βοήθεια να εντοπίσεις τα κατάλληλα άτομα στην NETMED, και λόγο επαγγελματικής σχέσεις μου μαζί τους, let me know.

Ps
Δεν δουλεύω εκεί.
Μην με βρίζετε όλοι μαζί.

Παιδιά καλημέρα.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την κίνηση σας και είμαι μέσα. Αλλά.... Δεν θα καταφέρουμε τίποτα.
Η μοναδική αντίδραση που πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να έχουμε, είναι η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ συνδρομών.
Μην ξεχνάτε ότι είναι παχύδερμα, "αμετακίνητοι στις απόψεις τους" σαν το βουνό.
Δεν θα κάνουμε τίποτα με την διαμαρτυρία. Το αφτί τους δεν θα ιδρώσει ποτέ.
10 χρόνια για να κάνουν υποπακέτα, και όταν έγιναν προτίμησαν τον δρόμο του εμπαιγμού με μόλις 7 euro μείωση στην συνδρομή τους.

Αν κοπούν ομαδικά συνδρομές, τότε και μόνο τότε θα αρχίσουν να έχουν κρύο ιδρώτα.
Τότε και μόνο τότε θα μας κάνουν τεμενάδες για να συνδεθούμε πάλι.

Είναι υπόθεση μόνο 4 μηνών. 4 μηνες νομίζω ότι μπορούμε να στερηθούμε το HALIA DEFINITION που έχουν.
Mπορούμε να τους κάνουμε να μας παρακαλάνε γονατιστοί για να μην βάλουν λουκέτο.
Ειναι στο χέρι μας, ειναι η δύναμη μας.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Κυριακος...ημουν συνδρομητης στα αναλογικα Filmnet και Supersport για 1 χρονο και πολυ εκατσα.

Συμφωνω με τη κινηση αυτη και εννοειται πως συμμετεχω!Βεβαια συμφωνω και με τον X-treme πως μονο με μαζικες διακοπες θα ιδρωσει το αυτακι τους.

Αντιγραφω απο Satleo...

Ενεργοι συνδρομητες Nova και Filmnet:

2005:302.590
2006:318.970
2007:331242

Οχι μονο δεν χασανε πελατες αλλα τους αυξησανε κιολας!Και σε μια χρονια που στα αθλητικα χασανε πολλες αποκλειστικοτητες οπως ΝΒΑ,Ολυμπιακο και Παναθηναικο στο ποδοσφαιρο και την Α1 στο μπασκετ!

Αν κοπούν ομαδικά συνδρομές, τότε και μόνο τότε θα αρχίσουν να έχουν κρύο ιδρώτα.
Τότε και μόνο τότε θα μας κάνουν τεμενάδες για να συνδεθούμε πάλι.

Είναι υπόθεση μόνο 4 μηνών. 4 μηνες νομίζω ότι μπορούμε να στερηθούμε το HALIA DEFINITION που έχουν.
Mπορούμε να τους κάνουμε να μας παρακαλάνε γονατιστοί για να μην βάλουν λουκέτο.
Ειναι στο χέρι μας, ειναι η δύναμη μας.

[/COLOR][/COLOR]

Εγκρίνω και επαυξάνω! Μόνο με τέτοιες κινήσεις καταλαβαίνουν τα κοπρόσκυλα...

Re: Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Αυτά τα νούμερα είναι η συνδρομητική βάση της ακατονόμαστης.
Δηλαδή πόσους εγγεγραμμένους πελάτες (ενεργούς και ανενεργούς έχουν).

Στα στοιχεία αυτά δεν λένε ΠΟΣΟΙ απο αυτούς είναι ενεργοί και ΠΟΣΟΙ τους έχουν δώσει το σιχτίρ πιλάφι (όπως εγώ πριν 3 χρόνια).
3 χρόνια έχω να τους πληρώσω. 3 χρόνια όποτε με παίρνουν τρώνε πόρτα.

Μεσα και εγω. Παλαιος συνδρομητης για 2 χρονια αλλα δεν αντεξα περισσοτερο.

Έχει καταντήσει αηδία.
Είμαι συνδρομητής κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, αλλά έκανα αίτηση διακοπής.
Ταινίες δεν βλέπω (έχω προβολέα και μου έρχεται εμετός όταν προβάλλω από νοβα) απαράδεκτο κάδρο και εικόνα.
Ντοκυμαντέρ και τέτοια δεν έχω χρόνο (που να αν´´αβεις και προβολέα για να δεις 10 λεπτά καρτούν πριν φύγεις για δουλειά. Άσε που έχουμε δει ΟΛΑ τα επεισόδια!!!).
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ βλέπω 2-3 αγώνες την εβδομάδα (όταν η Πανάθα παίζει εκτός και μόνο δηλαδή και λίγη Ισπανία. Εν ολίγοις, δίνω 60 ευρώ το μήνα (τόσα θα έδινα για να ΜΠΩ στα αντίστοιχα γήπεδα όλα μαζί.. ΕΛΕΟΣ)
Το σήμα απαράδεκτο, έτσι αποφάσισα να φύγω. Ελπίζω να γίνει κάτι...
Πάνος.

Τι να πεις είπσης για τα 8 ολόκληρα ευρώ του υποπακέτου. Ε ξεφτίλα ρε.... ξεφτίλα.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Αντιγραφω απο Satleo...

Ξέχασα να σας πω.
Στα παραπανω στοιχεία ΕΚΤΟΣ απο αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μου post

Αυτά τα νούμερα είναι η συνδρομητική βάση της ακατονόμαστης.
Δηλαδή πόσους εγγεγραμμένους πελάτες (ενεργούς και ανενεργούς έχουν).
να σας γνωστοποιήσω ότι στους αριθμούς αυτούς περιλαμβάνονται και οι κάρτες που έχουν προμηθευτεί τα κανάλια για την επίγεια αναμετάδοση τους και δουλεύουν για κάθε κανάλι ξεχωριστά στο R που βρίσκεται.

Δηλαδή για να καταλάβετε.

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ οτι στο R4 βρίσκεται ο ANT1.
Oi κάρτες που προμηθεύτηκε ο ANT1 παίζουν ΜΟΝΟ το R4
Του Mega οι κάρτες πάιζουν μόνο το κανάλι R που βρίσκεται το mega κλπ κλπ

Αυτές οι κάρτες λοιπόν προσμετρώνται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στον συνολικό αριθμό συνδρομητών. Δηλαδή στους 331.242
Αφαιρέστε λοιπόν αυτές τις κάρτες. Αφαιρέστε και το περίπου 1/3 των συνδρομητών που την έχουν κόψει... Μένει κάτω απο 260.000 συνδρομητές.

Να γιατί δεν κατέβασαν πολυ τις τιμές.

Αν κάνουμε και την ομαδική διακοπή.....
προβλέπω να πέφτουν εγεφαλικά και εμφράγματα απο τα δύσκολα που θα δούν... λόγω έλειψης ρευστότητας.

Τι λετε λοιπόν?? Αξίζει ή όχι να κάνουμε ομαδική διακοπή?

Μιχάλης και είμαι συνδρομητής 4 χρόνια......

Παρακολουθώ με άλλα 4 άτομα στον ίδιο χώρο.....

(Παίζει ρόλο που δεν είνει η συνδρομή στο όνομά μου??Είναι στο όνομα του πατέρα μου ακόμη..)

ΥΣ:Τα τελευταία 2 χρόνια και συγκεκριμένα το μήνα Σεπτέμβριο όπου και κάνουν τισ "νομιμες" αυξήσεις τους στη συνδρομή, τους τηλεφωνώ και κάνω παράπονα σχετικά με αυτό..(Αυξηση και μηδενικές υπηρεσίες..)

Last edited:

Πριν απο λίγο με πήραν τηλέφωνο απο Νοβα και μου προσφέρουν (σε περίπτωση επανασύνδεσης) στην τιμή του Value pack, όλα τα αθλητικά κανάλια Η τα κινηματογραφικά δωρεάν.
Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω λεπτομέρειες -αν χρειάζεται ετήσια συμβόλαια κτλπ- ...απλά είπα δεν ενδιαφέρομαι και το έκλεισα

Συμφωνω και εγω!!
Ημουν παλαιος συνδρομητης Filmnet και SS *2 ατομα) αλλα το εχω κοψει εδω και 3 χρονια....

μεχρι στιγμης 110 μελη μας ypografoyn την επιστολη Διαμαρτυριας-ενημερωσης του AVCLUB μας προς την ΝΟVA ευελπιστούμε οτι με τους ιδιους ρυθμούς θα φτάσουμε μέχρι το τέλος Δεκέμβριου τα 300 μελη

1080p
Abarth
Afam
Alkar
Amnic
Angelheart
Aragorn
Aris464
A-sxizas
Babis71
BabisK
Betor25