NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

Σημερα περιμενω τον τεχνικο <κυκλαδες> να κανει εγκατασταση πιατου- lnb κτλπ ολα δωρεαν. Δεν θα παρω δεκτη καθως μου ειχαν πει οτι εχω δικαιωμα να τον μεταφερω και ευτυχως μου εκοψε και τον εφερα εδω. Ουτε καποια δεσμευση υπαρχει .. μου ειπαν θα υπηρχε εφοσον επαιρνα αλλον ενα δεκτη εδω <εξοχικο>. Οποτε ολα καλα πολυ καλη κινηση απο νοβα !

Απάντηση: Re: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

Και καλά έκανες. Δεν είναι και τόσο τραγικό η μεταφορά του δέκτη, και έχεις και κέρδος την εγκατάσταση.

Σημερα περιμενω τον τεχνικο <κυκλαδες> να κανει εγκατασταση πιατου- lnb κτλπ ολα δωρεαν. Δεν θα παρω δεκτη καθως μου ειχαν πει οτι εχω δικαιωμα να τον μεταφερω και ευτυχως μου εκοψε και τον εφερα εδω. Ουτε καποια δεσμευση υπαρχει .. μου ειπαν θα υπηρχε εφοσον επαιρνα αλλον ενα δεκτη εδω <εξοχικο>. Οποτε ολα καλα πολυ καλη κινηση απο νοβα !

αφού ουσιαστικά δίνει το δεύτερο σετ του εξοπλισμού δωρεάν είναι πολύ καλή κίνηση-προσφορά και χωρίς δέσμευση

Δεν το δίνει δωρεάν το δεύτερο σετ. Που το είδες αυτό; . Μόνο την εγκατάσταση προσφέρει. Αν πρέπει να πάρεις δέκτη θα πρέπει να τον αγοράσεις.

Αν τελικά κάνεις χρήση της υπηρεσίας ΕΞΟΧΙΚΟ δεσμεύεσαι με νέο συμβόλαιο (νέο 12μηνο π.χ.) ή η συνδρομή παραμένει ως έχει;

Δεν αλλάζει το συμβόλαιο σου.

Last edited by a moderator:
Δηλαδη μπορεις απλα να το παρεις και να αναβαθμησεια το 65 αρι πιατο σε 80αρι

Tα μειον ειναι το τηλεφωνο που πρεπει να κανεις αφου ολοι ξερουμε την αναμονη και το οριο 2 φορες το μηνα.

Εγω το χειμωνα παω καθε ΠΣΚ στο χωριο για αγροτικες δουλειες αρα περιπου 4 φορες το μηνα θα μου το αλλαζει τις 2 μονο ;

ναι θα σου το αλλαζει τις 2 , τις αλλες 2 θα περνεις τον δεκτη της αθηνας μαζι σου

Re: Απάντηση: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

Tα μειον ειναι το τηλεφωνο που πρεπει να κανεις αφου ολοι ξερουμε την αναμονη και το οριο 2 φορες το μηνα.

Εγω το χειμωνα παω καθε ΠΣΚ στο χωριο για αγροτικες δουλειες αρα περιπου 4 φορες το μηνα θα μου το αλλαζει τις 2 μονο ;
Για ποια αναμονη μιλατε; Αυτοματοποιημενο θα ειναι. Μαλιστα αν απομνημονευσεις την σειρα των μενου δεν θα χρειαζεται να ακους και τα ηχογραφημενα μηνυματα. Οπως οταν εχεις τεχνικο προβλημα με το σημα που ειναι ολα αυτοματοποιημενα.

Τελικά αυτή η υπηρεσία θα είναι μόνο για όσους έχουν 3play, σωστά;

σε άρθρο ειχα διαβασει πως.αν έχεις multiview θα έχεις την δυνατότητα να βλεπεις ταυτοχρονα και στο σπιτι και στο εξοχικό. τους πήρα τηλ. να ρωτήσω ενας ειπε οτι ειναι ετσι αλλος ειπε πως ειναι μονο σε μια διεύθυνση. η λογική λέει να βλέπεις μονο σε μια διεύθυνση αλλά αλλα έλεγε το άρθρο. .. ειναι κανειςπου να το εχει δοκιμάσει μπας και.

σε άρθρο ειχα διαβασει πως.αν έχεις multiview θα έχεις την δυνατότητα να βλεπεις ταυτοχρονα και στο σπιτι και στο εξοχικό. τους πήρα τηλ. να ρωτήσω ενας ειπε οτι ειναι ετσι αλλος ειπε πως ειναι μονο σε μια διεύθυνση. η λογική λέει να βλέπεις μονο σε μια διεύθυνση αλλά αλλα έλεγε το άρθρο. .. ειναι κανειςπου να το εχει δοκιμάσει μπας και.

Αυτό που είχες διαβάσει, είναι ότι αν έχεις multiview υπηρεσία στο σπίτι, μπορείς να έχεις multiview και στο εξοχικό.

καλημέρα,εγώ το έχω ενεργοποιήσει από την προηγούμενη τρίτη και παίζει και στο σπίτι και στο εξοχικό

Εννοεις πως δουλευει με μεταφορα της κάρτας και τηλεφωνημα στην φορθνετ;

νομιζω γινεται με μεταφορα του αποκωδικοποιητη.. κανω λαθος;

αν αναφέρεστε στο δικό μου post,εννοώ ότι δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δυό αποκωδικοποιητές...ήμουν στο εξοχικό και έκανα τη σύνδεση και με το που το έβαλε ο τεχνικός άρχισε να παίζει χωρίς να κάνω κάποιο τηλέφωνο για αλλαγή(φαντάστικα ότι θα γίνετια αυτόματα τηνβ πρω´τη φορά για να δει αν δουλεύει) και μετά από 4-5 μέρες πήγα από το σπίτι για μία δουλειά και είδα ότι συνέχιζε να παίζει και εκεί κανονικά....αφού το σκέφτηκα 2-3 μέρες πήρα ένα τηλέφωνο στη νοβα μην έχει γίνει κανένα λάθος και μου βάλουν διπλή χρέωση και μου είπαν ότι κανονικά πρέπει να παίζει το ένα από τα δύο,έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το σήμαδεν μπορούν να το κόψουν αυτοί και κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίζει ο ένας από τους δύο

Επίσης, οι συνδρομητές που έχουν την υπηρεσία Multiview στην κύρια κατοικία τους, έχουν την δυνατότητα να την απολαμβάνουν και στο εξοχικό τους, δωρεάν.

δηλ αυτό δεν ενωει να παίζουν ταυτόχρονα ε? απλά μέχρι στιγμής 2 πωλητές ειπανε γίνεται και δυο δεν γίνεται.....

Δεν παίζουν ταυτόχρονα. Ούτε τα multiview παίζουν ταυτόχρονα. Αν ήταν έτσι θα ήταν δύο συνδρομές σε μια τιμή....
Το εξοχικό έχει την έννοια, δύο σετ σε μια συνδρομή αλλά μια μόνο ενεργή.

Από σημερα η υπηρεσία NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ ειναι διαθέσιμη για ΟΛΟΥΣ!!!