NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

καλο νεο αλλα επι πληρωμη εγκαταστασης και δεκτη(50+49) ο απλος η (62+149) ο plus

Απάντηση: Re: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

tsarm επειδη ειχα και εγω μηνυμα απο την nova μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? μας δινουν δωρο το πιατο και πρεπει ν αγορασουμε το δεκτη σωστα? μετα τι γινετε? μεταφερουμε απλα την καρτα και τελος? η πρεπει να περνουμες τηλεφωνο για ενεργοποιηση κλπ κλπ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλο νεο αλλα επι πληρωμη εγκαταστασης και δεκτη(50+49) ο απλος η (62+149) ο plus

εμεις που μπορουμε να κανουμε την εγκατασταση μονοι μας τι γινετε?

Δεν μεταφέρεις τίποτα, έχεις εγκαταστήσει και στα 2 σπίτια και δηλώνεις τηλεφωνικά, ποια κάρτα θα σου ανοίξουν.

Εγώ είχα ήδη έτοιμη εγκατάσταση και έτοιμο ανενεργό δεύτερο δεκτή από παλιότερη συνδρομή που είχα καταργήσει.
Πήρα τηλέφωνο κσι δήλωσα τον αποκωδικοποιητή και την παντρεμένη ΚΑΡΤΑ.
Έτσι κάθε φορά που θα πηγαίνω στο ΕΞΟΧΙΚΟ θα στέλνω ένα SMS (0,25 +ΦΠΑ) και δεν θα κουβαλάω τίποτα.
Περισσότερα στο www.nova.gr/eksoxiko

οκ ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες

απλά μην αφηνετε την αλλαγη για τελευταια στιγμή....εγώ πριν κανα μήνα που πήγα εξοχικό και έστειλα μήνυμα πήρε 4-5 ώρες να γινει η ενεργοποίηση και αφού μιλησα και 2 φορές μαζί τους και μου ελεγαν απλα να περιμενω δεν μπορουν να κανουν κατι...τελικα εστειλα μηνυμα στο support εδω στο forum και μετα απο δεκα λεπτά με καλέσανε και μου το φτιάξανε επιτόπου

φίλος θα μου δώσει δώρο τον ανενεργό δέκτη 831 και την κάρτα του. Μπορώ τον δηλώσω άμεσα για το πατρικό μου που είναι πια το εξοχικό μου ή πρέπει πρώτα να κάνουμε μεταφορά σε κατάστημα forthnet; και γίνεται; δυστυχώς δεν είμαστε συγγενείς 1ου βαθμού.

Αγοραστής - πωλητής σε ένα κατάστημα Forthnet να περάσει ο δέκτης στο δικό σου όνομα.
Μην ξεχνάς η ενεργοποίηση κάρτας στο εξοχικό η αντίστροφα γίνετε με sms. Θα πρέπει να είναι στο δικό σου όνομα.
Δεν έχει σημασία ο βαθμός συγγένειας.

Last edited:
Ευχαριστώ bykrie :grinning-smiley-043 νόμιζα ότι ίσχυε ακόμα ο βαθμός συγγένειας. Θα πάμε σε κατάστημα forthnet να το αλλάξουμε.

υγ. άσχετο!! από το Χιλιομόδι είναι η Ειρήνη Παππά ή κάνω λάθος;

Ναι είναι και γειτόνισσά μου. Είχα την τύχη μικρός βέβαια περί τα (16) να δω από κοντά σπουδαίες προσωπικότητες που την επισκέφτηκαν. Από ηθοποιούς έως και εν ενεργεία πρωθυπουργό.
Τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε..

Συγνώμη για το Offtopic.

απλά μην αφηνετε την αλλαγη για τελευταια στιγμή....εγώ πριν κανα μήνα που πήγα εξοχικό και έστειλα μήνυμα πήρε 4-5 ώρες να γινει η ενεργοποίηση και αφού μιλησα και 2 φορές μαζί τους και μου ελεγαν απλα να περιμενω δεν μπορουν να κανουν κατι...τελικα εστειλα μηνυμα στο support εδω στο forum και μετα απο δεκα λεπτά με καλέσανε και μου το φτιάξανε επιτόπου

Και το περίμενα αυτό.Είναι ο λόγος που δεν το έβαλα.Για να πάω στο χωριό θέλω 1 ώρα.Ιντερνετ και σταθερό δεν έχω αν είναι να αρχίσω τα τηλέφωνα απο το κινητό να μου λείπει.

Όταν λέμε οτι θα στείλεις SMS θα πρέπει τουλάχιστον σε 30 λεπτά να το φτιάξουν.

Re: Απάντηση: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

ας γραψω και κατι καλο για την νοβα που βεβαια οσοι χρησιμοποιουν την υπηρεσια
το γνωριζουν ηδη
ειναι φοβερη ικανοποιηση να φτανεις στο εξοχικο μετα απο ωρες οδηγησης
να ανοιγεις την τηλεοραση και τον δεκτη και στελνωντας ενα απλο μηνυμα με το
κινητο σου να βλεπεις μετα απο 3λεπτα την κενη οθονη της τηλεορασης να γεμιζει με
ενα καναλι της νοβα
τερμα η μεταφορα της καρτας παλιοτερα και του δεκτη την σημερον ημερα
ευγε νοβα

Μια απορία.Εγώ όταν φέυγω απο το χωριό κλείνω το πολύπριζο.Αν έχω τον δεύτερο δέκτη εκεί θα μπορεί να πάρει την εντολή που στέλνουν για ενεργοποίηση της κάρτας ;

Δηλαδή αν εχουμε τον. Pace εκτος ρεύματος στο εξοχικό και στείλω μήνυμα μόλις τον βαλω στην πρίζα θα δουλεύει ;

Re: Απάντηση: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

νομιζω οτι πρεπει ναναι ανοικτος ο δεκτης για την υπηρεσια
αλλα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα να ανοιξεις
το πολυμπριζο και τελικα τον δεκτη μολις φτασεις σπιτι
και να στειλεις τοτε το μηνυμα
σε 3 μολις λεπτα εισαι ο.κ