suzakias
Banned
Διαβαζω συνεχεια απο μερικα μελη τα ιδια και τα ιδια (και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια κτλ κτλ). Φανταζομαι ποσο κουρασμενοι θα νιωθουν αυτοι που μπαινουν εδω καθε μερα.
Απο εντυποσιασμους βλεπω καλα τα πανε καποια μελη εδω μεσα. Εδω και 8 μερες παρακουλουθω τα γραφομενα σας, και εχω να πω ενα πραμα σε μερικους!! οτι απο σημερα θα απανταω οπου πρεπει και οταν πρεπει...Μην κλεβεις τις ξενες ατακες.
Αν κλεισει η NOVA θα ανοιξει ο OTE η καποιος αλλος.
Απαντηστε μου κυριε στην ποιο πανω δημοσιευση σας, και θα σας απαντησω και εγω με την σειρα. Και κατι αλλο που πρεπει να επισημανουμε ολοι μας εδω μεσα, οταν επαναλαμβανουμε με τα γραφομενα μας τα ιδια πραματα ειναι κουραστικο.Επισκεπτομαι τα "δορυφορικα" μια στο τοσο και διαβαζω συνεχεια απο μερικα μελη τα ιδια και τα ιδια (και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια κτλ κτλ).
Φανταζομαι ποσο κουρασμενοι θα νιωθουν αυτοι που μπαινουν εδω καθε μερα.
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο στην πλεοψηφια. Αν καποια μερα κλεισει η ΝΟVA ισως να υπαρξει σωτηρια.
αυτό το υποχρεωτικά θέλω να δω.
Τόσο καιρό γιατί δε το κάνει εφόσον βάσει νόμου μπορεί;
Εγώ πιστεύω πως δε μπορεί και αν πάνε να το κάνουν θα πέσει γέλιο, ειδικά με τη δική μου περίπτωση![]()
Εγώ θα ήθελα να ξέρω. Από ότι κατάλαβα, μόνο τα HD της Νόβα δεν παίζουν πειρατικά. Πως τελείωσαν λοιπόν οι λαθροθεατές? Τα HD είναι η Νόβα?
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Ελα μου ντε,
Εδω το λεει και η διαφημιση,
Θελεις HD? Εχεις Nova?
Οι λαθροθεατες δεν θα τελειωσουν ποτε αν δεν αλλαξει η τιμολογιακη τους πολιτικη.
Νιικος
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Το "θέλεις HD? έχεις nova?" ξέρετε προφανώς τι υποννοούμενο αφήνει....
Τπάντων
Για να τα λέμε όλα έκαναν και μια καλή κίνηση για το συμφέρον τους αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται για τα ερωτικά κανάλια κατέβασαν την αστρονομική ημερήσια τιμή απ'τα 6 ευρώ περίπου στα 3 ευρώ
αλλά μην βιαστούμε να τους πούμε μπράβο...ισχύει μόνο μεχρι τις γιορτές!
http://www.nova.gr/el-gr/products/1810-.cmt?
Πάσχα με τσόντα...μωρέ μπράβο εμπνεύσεις που χουν...τι να πει κανείς?!
Θέλεις ΗD???
για αγγλικά πατήστε 28
για γερμανικά πατήστε 19
για πολωνικά πατήστε 13
για τουρκικα πατήστε 7 ή 42
για αλβανικά πατήστε 16! ελεϊνός πλέον δορυφόρος αλλά έχουν HD πριν από μας...και χωρίς ναναι ρατσιστικό δείτε ποιοι άλλοι είχαν από παλιότερα HD και υπολογίστε το μέγεθος των χωρών αγγλους, γάλλους κλπ με την αλβανία...για να μην πούμε και για ρουμάνους-βούλγαρους που ναι μεν είναι μεγάλες χώρες αλλά όχι καλά οικονομικά!
κι εμείς μόλις τώρα με 6 HD που μόλις πρόσφατα έγιναν DVB-S2 από NOVA
και άλλα τόσα ίσως?! από τον ΟΤΕ που θαααα βγει καααάποτε
το άλλο με τον τοτό.... χο χο χο
Σιγά, θα τους κάνεις τα μούτρα κρέας ...
@suzakias: Μη τρολάρεις ... Μπορείς καλύτερα.
Μωρέ τη δυσφήμιση που θα τρώνε κάθε μέρα από εμένα και μόνο φτάνει και αν νομίζουν μερικοί πως πλέον στις μέρες μας η δυσφήμιση είναι διαφήμιση, είναι παντελώς γελασμένοι. Πάνε αυτοί οι καιροί !![]()
ναι και γω το διαβασα κ μαλλον πρεπει να χει μεγαλη δοση αληθειας, οπου υπαρχει καπνος...
Νομίζω ότι η Νόβα ήδη έχει αρχίσει και αγχώνεται φοβούμενη για το τι πλήγμα θα της καταφέρεις αν τολμήσει και σου παντρέψει την κάρτα...
Κάποιοι εδώ μέσα γράφανε ότι ποτέ δεν θα γινόταν ξάνα αυτό ...
Αυτό είναι ψευδής αντίληψη. Ξεκλειδώνει το OSN; Ξεκλειδώνει το AD Sports; Ξεκλειδώνει το Dolce HD;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.