Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Μην κλεβεις τις ξενες ατακες.
Απο εντυποσιασμους βλεπω καλα τα πανε καποια μελη εδω μεσα. Εδω και 8 μερες παρακουλουθω τα γραφομενα σας, και εχω να πω ενα πραμα σε μερικους!! οτι απο σημερα θα απανταω οπου πρεπει και οταν πρεπει...

Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Αν κλεισει η NOVA θα ανοιξει ο OTE η καποιος αλλος.

Επισκεπτομαι τα "δορυφορικα" μια στο τοσο και διαβαζω συνεχεια απο μερικα μελη τα ιδια και τα ιδια (και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια κτλ κτλ).

Φανταζομαι ποσο κουρασμενοι θα νιωθουν αυτοι που μπαινουν εδω καθε μερα.

Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο στην πλεοψηφια. Αν καποια μερα κλεισει η ΝΟVA ισως να υπαρξει σωτηρια.
Απαντηστε μου κυριε στην ποιο πανω δημοσιευση σας, και θα σας απαντησω και εγω με την σειρα. Και κατι αλλο που πρεπει να επισημανουμε ολοι μας εδω μεσα, οταν επαναλαμβανουμε με τα γραφομενα μας τα ιδια πραματα ειναι κουραστικο. -bye-

Εγώ θα ήθελα να ξέρω. Από ότι κατάλαβα, μόνο τα HD της Νόβα δεν παίζουν πειρατικά. Πως τελείωσαν λοιπόν οι λαθροθεατές? Τα HD είναι η Νόβα?

αυτό το υποχρεωτικά θέλω να δω.

Τόσο καιρό γιατί δε το κάνει εφόσον βάσει νόμου μπορεί;

Εγώ πιστεύω πως δε μπορεί και αν πάνε να το κάνουν θα πέσει γέλιο, ειδικά με τη δική μου περίπτωση :flipout:

Σιγά, θα τους κάνεις τα μούτρα κρέας ...

@suzakias: Μη τρολάρεις ... Μπορείς καλύτερα.

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Εγώ θα ήθελα να ξέρω. Από ότι κατάλαβα, μόνο τα HD της Νόβα δεν παίζουν πειρατικά. Πως τελείωσαν λοιπόν οι λαθροθεατές? Τα HD είναι η Νόβα?

Ελα μου ντε,
Εδω το λεει και η διαφημιση,
Θελεις HD? Εχεις Nova?
Οι λαθροθεατες δεν θα τελειωσουν ποτε αν δεν αλλαξει η τιμολογιακη τους πολιτικη.

Νιικος

Ελα μου ντε,
Εδω το λεει και η διαφημιση,
Θελεις HD? Εχεις Nova?
Οι λαθροθεατες δεν θα τελειωσουν ποτε αν δεν αλλαξει η τιμολογιακη τους πολιτικη.

Νιικος
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Το "θέλεις HD? έχεις nova?" ξέρετε προφανώς τι υποννοούμενο αφήνει....
Τπάντων
Για να τα λέμε όλα έκαναν και μια καλή κίνηση για το συμφέρον τους αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται για τα ερωτικά κανάλια κατέβασαν την αστρονομική ημερήσια τιμή απ'τα 6 ευρώ περίπου στα 3 ευρώ
αλλά μην βιαστούμε να τους πούμε μπράβο...ισχύει μόνο μεχρι τις γιορτές!
http://www.nova.gr/el-gr/products/1810-.cmt?
Πάσχα με τσόντα...μωρέ μπράβο εμπνεύσεις που χουν...τι να πει κανείς?!

Θέλεις ΗD???
για αγγλικά πατήστε 28
για γερμανικά πατήστε 19
για πολωνικά πατήστε 13
για τουρκικα πατήστε 7 ή 42
για αλβανικά πατήστε 16! ελεϊνός πλέον δορυφόρος αλλά έχουν HD πριν από μας...και χωρίς ναναι ρατσιστικό δείτε ποιοι άλλοι είχαν από παλιότερα HD και υπολογίστε το μέγεθος των χωρών αγγλους, γάλλους κλπ με την αλβανία...για να μην πούμε και για ρουμάνους-βούλγαρους που ναι μεν είναι μεγάλες χώρες αλλά όχι καλά οικονομικά!
κι εμείς μόλις τώρα με 6 HD που μόλις πρόσφατα έγιναν DVB-S2 από NOVA
και άλλα τόσα ίσως?! από τον ΟΤΕ που θαααα βγει καααάποτε
το άλλο με τον τοτό.... χο χο χο

Last edited:

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Το "θέλεις HD? έχεις nova?" ξέρετε προφανώς τι υποννοούμενο αφήνει....
Τπάντων
Για να τα λέμε όλα έκαναν και μια καλή κίνηση για το συμφέρον τους αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται για τα ερωτικά κανάλια κατέβασαν την αστρονομική ημερήσια τιμή απ'τα 6 ευρώ περίπου στα 3 ευρώ
αλλά μην βιαστούμε να τους πούμε μπράβο...ισχύει μόνο μεχρι τις γιορτές!
http://www.nova.gr/el-gr/products/1810-.cmt?
Πάσχα με τσόντα...μωρέ μπράβο εμπνεύσεις που χουν...τι να πει κανείς?!

Θέλεις ΗD???
για αγγλικά πατήστε 28
για γερμανικά πατήστε 19
για πολωνικά πατήστε 13
για τουρκικα πατήστε 7 ή 42
για αλβανικά πατήστε 16! ελεϊνός πλέον δορυφόρος αλλά έχουν HD πριν από μας...και χωρίς ναναι ρατσιστικό δείτε ποιοι άλλοι είχαν από παλιότερα HD και υπολογίστε το μέγεθος των χωρών αγγλους, γάλλους κλπ με την αλβανία...για να μην πούμε και για ρουμάνους-βούλγαρους που ναι μεν είναι μεγάλες χώρες αλλά όχι καλά οικονομικά!
κι εμείς μόλις τώρα με 6 HD που μόλις πρόσφατα έγιναν DVB-S2 από NOVA
και άλλα τόσα ίσως?! από τον ΟΤΕ που θαααα βγει καααάποτε
το άλλο με τον τοτό.... χο χο χο

Υπαρχουν και τα ολλανδικα HD στο 23.5 που ειναι αρκετα αλλα με πολυ χαλια ποιοτητα για HD
Τα καλυτερα HD που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι στον Nilesat 7W ta JSC sport HD. το bitrate τους φτανει 19-20Mbit και εχουν και την αναλογη εικονα!!!

Σιγά, θα τους κάνεις τα μούτρα κρέας ...

@suzakias: Μη τρολάρεις ... Μπορείς καλύτερα.

Μωρέ τη δυσφήμιση που θα τρώνε κάθε μέρα από εμένα και μόνο φτάνει και αν νομίζουν μερικοί πως πλέον στις μέρες μας η δυσφήμιση είναι διαφήμιση, είναι παντελώς γελασμένοι. Πάνε αυτοί οι καιροί ! -bye-

Μωρέ τη δυσφήμιση που θα τρώνε κάθε μέρα από εμένα και μόνο φτάνει και αν νομίζουν μερικοί πως πλέον στις μέρες μας η δυσφήμιση είναι διαφήμιση, είναι παντελώς γελασμένοι. Πάνε αυτοί οι καιροί ! -bye-

Νομίζω ότι η Νόβα ήδη έχει αρχίσει και αγχώνεται φοβούμενη για το τι πλήγμα θα της καταφέρεις αν τολμήσει και σου παντρέψει την κάρτα...

Σε γνωστό περιοδικό υπάρχει η ειδηση ότι τα HD επεστρεψάν στους servers.

Κάποιοι εδώ μέσα γράφανε ότι ποτέ δεν θα γινόταν ξάνα αυτό ...

ναι και γω το διαβασα κ μαλλον πρεπει να χει μεγαλη δοση αληθειας, οπου υπαρχει καπνος...

Νομίζω ότι η Νόβα ήδη έχει αρχίσει και αγχώνεται φοβούμενη για το τι πλήγμα θα της καταφέρεις αν τολμήσει και σου παντρέψει την κάρτα...

Δε πειράζει ας είμαι εγώ ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα και έρχονται και άλλοι μετά.....

Κάποιοι εδώ μέσα γράφανε ότι ποτέ δεν θα γινόταν ξάνα αυτό ...

Δεν ειπώθηκε αυτό. Εγώ ανέφερα πως υπάρχουν συστήματα κρυπτογράφησης που δε σπάνε ούτε σε 100 χρόνια. Ποτέ δεν είπα πως το νέο σύστημα κρυπτογράφησης των HD υπηρεσιών της Nova είναι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Αυτό είναι ψευδής αντίληψη. Ξεκλειδώνει το OSN; Ξεκλειδώνει το AD Sports; Ξεκλειδώνει το Dolce HD;

Και τότε αυτό εδώ πως ξεκλείδωσε;