Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Re: Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Και τότε αυτό εδώ πως ξεκλείδωσε;
Αν όντως ξεκλείδωσε, ξεκλείδωσε γιατί δεν είχε το ίδιο ισχυρό κλείδωμα με τα άλλα που αναφέρονται στο τμήμα που σχολιάζεις.

Απλά περιμένω αν πράγματι ξεκελείδωσε να μας πει κάποιος που ξέρει με ποιο τρόπο, γιατί το "γιατί δεν είχε το ίδιο ισχυρό κλείδωμα" δεν με καλύπτει

Απλά περιμένω αν πράγματι ξεκελείδωσε να μας πει κάποιος που ξέρει με ποιο τρόπο, γιατί το "γιατί δεν είχε το ίδιο ισχυρό κλείδωμα" δεν με καλύπτει

Αυτό βέβαια το καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι εδω μέσα ΔΕΝ πρόκειται να το διαβάσεις...

Αλλά να το πώ ακόμα μιά φορά : ΟΠΟΙΟΣ δημοσιεύσει τέτοια πληροφορία, θα φύγει μαζί με τη δημοσίευσή του για πολύ πολύ καιρό ...

Αν πράγματι ξεκλείδωσε, φυσικά κανείς δε θα σου πει με ποιο τρόπο. Καλώς ή κακώς η τεχνογνωσία για τέτοια πράγματα μένει σε πολύ λίγους.

Αυτό βέβαια το καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι εδω μέσα ΔΕΝ πρόκειται να το διαβάσεις...

Αλλά να το πώ ακόμα μιά φορά : ΟΠΟΙΟΣ δημοσιεύσει τέτοια πληροφορία, θα φύγει μαζί με τη δημοσίευσή του για πολύ πολύ καιρό ...

Μάλλον με παρεξήγησες.
Πριν λίγα ποστ ο malakudi μας έλεγε για κλειδιά κρυπρογράφησης κλπ, που όπως έλεγε ήταν αδύνατο να ξεκλειδωθεί.
Και δεν πέρασε ούτε 1 μήνας και ξαφνικά λέει κάποιος ότι ανοιξαν και πάλι. Απλά ρωτάω απο το malakudi ή όποιον άλλον ξέρει τεχνικά πως έγινε.
Γιατί αν έσπασε αυτό που δεν σπάει έπρεπε να το διαβάζουμε και σε securitys site πράγμα που ΔΕΝ έχει γίνει. Αρα κάτι άλλον συμβαίνει. Και όπως βγήκε εδώ ο malakudi και σχεδόν "πανηγύριζε" για την αποκλειστικότητα αυτή, τώρα έχει πέσει ησυχία. Αυτό μου κάνει εντύπωση

Μάλλον με παρεξήγησες.
Πριν λίγα ποστ ο malakudi μας έλεγε για κλειδιά κρυπρογράφησης κλπ, που όπως έλεγε ήταν αδύνατο να ξεκλειδωθεί.
Και δεν πέρασε ούτε 1 μήνας και ξαφνικά λέει κάποιος ότι ανοιξαν και πάλι. Απλά ρωτάω απο το malakudi ή όποιον άλλον ξέρει τεχνικά πως έγινε.
Γιατί αν έσπασε αυτό που δεν σπάει έπρεπε να το διαβάζουμε και σε securitys site πράγμα που ΔΕΝ έχει γίνει. Αρα κάτι άλλον συμβαίνει. Και όπως βγήκε εδώ ο malakudi και σχεδόν "πανηγύριζε" για την αποκλειστικότητα αυτή, τώρα έχει πέσει ησυχία. Αυτό μου κάνει εντύπωση

Δεν κατάλαβες τι έγραψα εγώ. Εγώ επιχειρηματολογούσα κατά της λογικής "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει". Ποτέ δεν αναφέρθηκα ειδικά στο κλείδωμα των HD υπηρεσιών. Μάλιστα, αν δεις στα ποστ 212 - 213 - 214, λέμε ξεκάθαρα πως αν πρόκειται για απλό DES θα σπάσει σύντομα.

Τι DES & 3DES;

Από τη στιγμή που μπορεί άνθρωπος και διαβάζει το λειτουργικό της κάρτας, μπορεί να βρει τα πάντα.

Οπότε όλα πάντα είναι θέμα χρόνου.

Δείτε λίγο το παρακάτω video & θα καταλάβετε αρκετά πράγματα

http://www.youtube.com/watch?v=tnY7UVyaFiQ

-bye-

Τι DES & 3DES;

Από τη στιγμή που μπορεί άνθρωπος και διαβάζει το λειτουργικό της κάρτας, μπορεί να βρει τα πάντα.

Οπότε όλα πάντα είναι θέμα χρόνου.

Δείτε λίγο το παρακάτω video & θα καταλάβετε αρκετά πράγματα

http://www.youtube.com/watch?v=tnY7UVyaFiQ

-bye-

Ναι ... μια φορά κι ένα καιρό ...

Οι σύγχρονες κάρτες θέλουν μικροσκόπια που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ έχουν και συστήματα αυτοκαταστροφής αν ανιχνεύσουν ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας.

και ποιος μου λέει εμένα ότι τώρα ο συγκεκριμένος (ή κάποιος) άλλος κύριος δεν έχουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό;

και ποιος μου λέει εμένα ότι τώρα ο συγκεκριμένος (ή κάποιος) άλλος κύριος δεν έχουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό;

Ηλεκτρονικά μικροσκόπια αυτής της ισχύος έχουν 2-3 πανεπιστημιακά εργαστήρια στον κόσμο και 2-3 εταιρείες. Σίγουρα δε τα έχει κανείς στο υπόγειο του σπιτιού του.

Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε πως τα σημερινά συστήματα προστασίας, είτε πρόκειται για smartcards είτε για δέκτες, δεν έχουν καμία σχέση με ότι υπήρχε πριν 4-5 χρόνια;

Ποια σύγχρονη κάρτα έχει αντιγραφεί όπως δείχνει το video; ΚΑΜΜΙΑ! Τελευταία card hacks ήταν σε nagra2, irdeto2, seca2 κτλ. Μιλάμε δηλαδή για κάρτες τεχνολογίας 6-7 χρόνια πριν.

Με έχετε κουράσει με την ημιμάθειά σας, συνεχίστε να πιστεύετε πως τα πάντα ξεκλειδώνουν από τον John Average Doe στο υπόγειο του σπιτιού του ...

Last edited:
εγώ έχω μια απορία η NOVA που για αυτή μιλάμε στην προκειμένη, τι κωδικοποίηση έχει; IRDERTO80 ? IRDETO2 δεν έχει;

η αν το είχε σπάσει, θα στο διαφήμιζε νομίζεις.....

Το δίνουν σε αυτούς που πληρώνουν για να γίνει το σπάσιμο και αυτοί αποφασίζουν το πότε θα πέσει στην αγορά για τον σκοπό που το θέλουν.

Το ότι ένας κάτοχος πακέτου δορυφορικών προμοδοτεί κάποιον για να σπάει το πακέτο του άλλου, ώστε να πέσει η τιμή του και να τον εξαγοράσει σε μικρή τιμή, είναι στη σφαίρα της φαντασίας ε...

Λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι κλειδώνει - ξεκλειδώνει...
Το ίδιο γίνεται με την πόρτα του σπιτιού μας ή τον συναγερμό του αυτοκινήτου μας...:a0210:
Το όλο θέμα είναι η δυσκολία για τον κλέφτη...Δυσκολεύεται με την πόρτα...την παρατάει κ' πάει αλλού...:award:
Δυσκολεύεται με τον συναγερμό...τα παρατάει κ' πάει παρακάτω...:music-smiley-005:
Αυτό έπρεπε να κάνει κ' η γ0βα...άν είχε το full pack στα 30€ ποιός θα ασχολούταν για να το έχει τσαμπέ?
(βέβαια, πάντα θα υπάρχουν κ' αυτοί...:a0210:)
(κ' σαν έλληνες που είμαστε, πάλι θα παραπονοιώμασταν :singer:, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα-bye-)

...
Με έχετε κουράσει με την ημιμάθειά σας,...

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη ΜΕΓΑ και παντογνώστη.

ΥΓ. Αν σε έφερα σε δύσκολή θέση και πάλι σου ζητώ συγνώμη ΜΕΓΑ και παντογνώστη πάλι.

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη ΜΕΓΑ και παντογνώστη.

ΥΓ. Αν σε έφερα σε δύσκολή θέση και πάλι σου ζητώ συγνώμη ΜΕΓΑ και παντογνώστη πάλι.

δεν καταλαβαινω φιλε μου το ειρωνικο υφος προς το malakudi...
για να επιμενει και να υποστηριζει συγκεκριμενα πραγματα-με ντοκουμεντα-κατι παραπανω θα ξερει.
εαν κανεις μια αναδρομη των μηνυματων του,θα δεις οτι δεν ειπε σε καμια περιπτωση,οτι το συγκεκριμενο συστημα κρυπτ/σης της νοβα ειναι απαραβιαστο.
μιλησε για αλλα συστηματα που εχουν ακριβοπληρωσει αλλοι Provider και μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν εχουν παραβιαστει.
επισης ανεξαιρετως εαν θα ανοιξουν ή εχουν ανοιξει τα hd,για να βγαλεις τελικο συμπερασμα,καλο θα ειναι να περιμενεις να δεις που θα καταληξει η αποτελεσματικοτητα της κρυπ/σης της νοβα,οταν θα σταματησουν να υπαρχουν ελευθερες καρτες και ολοι οι συνδρομητες θα ειναι με pace και παντρεμενη καρτα.
τωρα με σχολιασμους τυπου "παντογνωστη" και ειρωνικες συγνωμες,δεν νομιζω οτι υπαρχει αντιλογος με επιχειρηματα και τα λεμε για να τα λεμε...

δεν καταλαβαινω φιλε μου το ειρωνικο υφος προς το malakudi...
για να επιμενει και να υποστηριζει συγκεκριμενα πραγματα-με ντοκουμεντα-κατι παραπανω θα ξερει.
εαν κανεις μια αναδρομη των μηνυματων του,θα δεις οτι δεν ειπε σε καμια περιπτωση,οτι το συγκεκριμενο συστημα κρυπτ/σης της νοβα ειναι απαραβιαστο.
μιλησε για αλλα συστηματα που εχουν ακριβοπληρωσει αλλοι Provider και μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν εχουν παραβιαστει.
επισης ανεξαιρετως εαν θα ανοιξουν ή εχουν ανοιξει τα hd,για να βγαλεις τελικο συμπερασμα,καλο θα ειναι να περιμενεις να δεις που θα καταληξει η αποτελεσματικοτητα της κρυπ/σης της νοβα,οταν θα σταματησουν να υπαρχουν ελευθερες καρτες και ολοι οι συνδρομητες θα ειναι με pace και παντρεμενη καρτα.
τωρα με σχολιασμους τυπου "παντογνωστη" και ειρωνικες συγνωμες,δεν νομιζω οτι υπαρχει αντιλογος με επιχειρηματα και τα λεμε για να τα λεμε...

Φίλε μου δεν έχω κανα πρόβλημα αλλά ο όρος του "Με έχετε κουράσει με την ημιμάθειά σας" πιστεύω είναι υποκριτικός. Νομίζει επειδή τα ξέρει όλα κάποιος είναι. Και οι υπόλοιποι με τις ερωτήσεις τον κουράζουν

Αυτό έπρεπε να κάνει κ' η γ0βα...άν είχε το full pack στα 30 ποιός θα ασχολούταν για να το έχει τσαμπέ?

Ποιος σου ειπε οτι ειναι "τσαμπε" , υπαρχουν πολλοι επιτηδιοι που βγαζουν λεφτα απο την ιστορια αυτη.

Απλως ειχαν πεσει αναδουλειες τελευταια με τα κλειδωματα.

Φίλε μου δεν έχω κανα πρόβλημα αλλά ο όρος του "Με έχετε κουράσει με την ημιμάθειά σας" πιστεύω είναι υποκριτικός. Νομίζει επειδή τα ξέρει όλα κάποιος είναι. Και οι υπόλοιποι με τις ερωτήσεις τον κουράζουν

οταν ενας ανθρωπος ο οποιος εχει γνωσεις πανω στο θεμα,
μας δινει τεχνικα τεκμηριωμενες απαντησεις και στον αντιποδα περνει συνεχεια απαντησεις κουκουρουκου,καποια στιγμη βγαινει απο τα ρουχα του.
μπορει να ακουγεται λιγο βαρυς ως χαρακτηρισμος η "ημιμαθεια",
αλλα καποιες φορες οι ωμες απαντησεις εχουν νοημα...

Με ολο το σεβασμο για το μελος malakudi που οντως ειναι γνωστης απο τους λιγους στο φορουμ το "ημιμαθης" ειναι λιγο βαρυ εστω και αν ειναι αληθεια για την πλεοψηφια (στους οποιους ανηκω και εγω).

οταν ενας ανθρωπος ο οποιος εχει γνωσεις πανω στο θεμα,
μας δινει τεχνικα τεκμηριωμενες απαντησεις και στον αντιποδα περνει συνεχεια απαντησεις κουκουρουκου,καποια στιγμη βγαινει απο τα ρουχα του.
μπορει να ακουγεται λιγο βαρυς ως χαρακτηρισμος η "ημιμαθεια",
αλλα καποιες φορες οι ωμες απαντησεις εχουν νοημα...

Δηλαδή αυτό που πόσταρα εγώ ήταν κουκουρούκου, το οποίο είχε και βίντεο για το πως γίνεται;

Ok πάσο !

Ενώ η γενικευμένη και ειρωνική απάντηση που πήρα ήταν μια χαρά.

Ενώ μιλάμε για το κλείδωμα της NOVA που είναι το IRDETO2 το οποίο μια χαρά ξεκλειδώνει με το βίντεο που παραθέτω (άλλωστε έτσι πιθανών βγήκε το ηρωϊκό λειτουργικό γραμμένο σε C#), αντιθέτως παίρνω απάντηση για άλλα κλειδώματα νεότερα που στο φινάλε δε μας απασχολούν στην προκειμένη.

Επίσης το να παίρνετε από τα μούτρα τον χρήστη evagelo το θεωρώ πολύ φθηνό, διότι απλά εκφράζει ότι νιώθει όπως έκανε άλλωστε και ο φίλος makakudi.

Το ότι δεν είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο δε σημαίνει πως δε πρέπει να αναρωτιόμαστε, όποιου δε του αρέσει ας μην απαντάει, αλλιώς ας κάνει σεμινάρια να έρθουμε να μάθουμε ώστε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο για να μπορούμε να επικοινωνούμε χωρίς να κουραζόμαστε.

Υ.Γ. Μπορείτε να φτιάξετε και ένα thread για advanced users, ώστε να μη κουράζουμε τους υπόλοιπους junior χρήστες.