Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Τα πακέτα που αναφέρεις έχουν το "πρόβλημα" της πολύ μεγάλης εγκατεστημένης βάσης και των παλιών δεκτών με τους οποίους πρέπει να διατηρούν συμβατότητα. Αν αποφάσιζαν να επωμιστούν το κόστος αλλαγής εκατοντάδων χιλιάδων (ή και εκατομμυρίων) δεκτών, θα μαύριζαν αύριο κιόλας, αφού η NDS έχει έτοιμη λύση που δεν έχει παραβιαστεί.

AD Sports είναι άλλο πακέτο, με irdeto3 (και φυσικά απαραβίαστο).

Και αυτό που λεει ο Πανος για το NDS θα φανεί μόλις ξεκινήσει το πακέτο του ΟΤΕ που θα ειναι φυσικά στο πιο πρόσφατο NDS με πολύ ισχυρό γάμο κάρτας-δέκτη....

''Να πάρει τηλ να του το ανοίξουν.... Κάποιοι pace έχουν φάει κόλλημα και δεν τα ανοίγουν, κάποιοι άλλοι τα άνοιξαν από μόνοι τους.''

Απαραίτητη προυπόθεση να έχει η δέκτης φορτωμένη την τελευταία αναβάθμιση

Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

''Να πάρει τηλ να του το ανοίξουν.... Κάποιοι pace έχουν φάει κόλλημα και δεν τα ανοίγουν, κάποιοι άλλοι τα άνοιξαν από μόνοι τους.''

Απαραίτητη προυπόθεση να έχει η δέκτης φορτωμένη την τελευταία αναβάθμιση
Μετα απο 23 μερες το καταλαβες εσυ-bye- βρε για δες σε λιγο καιρο θα εχουμε και on-line servis nova:FSGSFGS4:

Βγαλε τον δεκτη απο το ρευμα να κανει επανεκινηση.

Αυτο εκανα εγω το πρωι γιατι ειχε κολλήσει ο δεκτης.

Έχουμε γίνει (σας έχει κάνει εννοώ) beta testers..!
SD και ξερό ψωμί!

Δεν αληθεύει. Τα HD κανάλια δουλεύουν κανονικά. Γνωστός μου δεν έχει πρόβλημα, πριν από λίγο εκεί ήμουν -επίσκεψη-, μάλιστα γράφει sporthd και βλέπει cinemahd με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο! Το σκέφτομαι κι εγώ, γιατί ο δέκτης τους είναι για τα μπάζα... αλλά φοβάμαι τα νομικά τερτίπια, αλλιώς θα είχα φύγει προ πολλού. Αντί να προσπαθούν με τεχνικά μέσα -που δεν θα πιάσουν-, ας αναβαθμίσουν τους δέκτες 831 και 865 που σύμφωνα με το βρετανικό sattelitemag κρίθηκαν ως οι χειρότεροι στην Ευρώπη!

Αντί να να κυνηγάνε τους λαθραίους που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πληρώσουν και πάντα στην παρανομία χωμένοι, ας βελτίωσουν τις υπηρεσίες στους νόμιμους και πιστούς συνδρομητές-χρηματοδότες τους, γιατί έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση... οι περισσότεροι έτοιμοι να πάρουν το nova in a box, αλλά να μην ανανεώνουν!

Last edited:
Τελικα αυτη η εταιρεια ειναι της πλακας.

Ουτε τα συμφεροντα τους δεν μπορουν να προστατεψουν και τους νομιμους καταναλωτες ταλαιπωρουν.

Αν ο ΟΤΕ δωσει καλυτερη εικονα εχω φυγει απευθειας.

Δεν ξέρω τα τεχνικά - είμαι σκράπας- είδα απλά ότι πιάνει τα ΠΑΝΤΑ με έναν μόνο δέκτη και μου έδειξε απλά πόσο όμορφα λειτουργεί το PVR πολλαπλών καναλιών πληρώνοντας μόνο το ρεύμα στην ΔΕΗ :). Που, τι, πως δεν ξέρω... είμαι σκράπας. Νομίζω κάπως με το internet, ιδέα δεν έχω. Και να δεις το μηχάνημα... το 1/4 του κουτιού της παντρεμένης χείρας.... Το βάζεις στην τσέπη σου -που λέει ο λόγος.

εγω επιμενω οτι και οι paces εχουν θεμα με τα hd το ειδα με τα ματια μου σημερα το μεσημερι!!! κατιε εχουν αλλαξει και δεν παιζει σε ολους τους συνδρομητες και εχουν παρει και τηλεφωνο την εταιρεια και ακομα ακρη δεν εχουν βγαλει!!!

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω. Αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν τα προβλήματα τους που κάθε βροχερή μέρα κόβετε το λινκ, αντί να προσφέρουν κάτι στους πιστούς τους πελάτες (πρέπει να διακόψω για να μου πούνε 30 το μήνα για ένα χρόνο?), αντί να καλυτερέψουν την ποιότητα, αντί να διορθώσουν τα μύρια προβλήματα των 2 άθλιων δεκτών τους, αντί , αντί , αντί..... Πάνε και κάνουνε επίθεση μπας και κόψουνε για λίγες μέρες την πειρατεία? Και ναι για λίγες μέρες θα είναι ότι και να λέτε. Μπορεί να μην είναι σωστό αλλά και ο τρόπος που πάνε να το καταπολεμήσουν δεν είναι σωστός. Κάθε φορά δημιουργούνε πρόβλημα στους κανονικούς συνδρομητές.
Αυτός που την παίρνει τζάμπα θα περιμένει να ξαναγίνει τζάμπα.
Και το ξέρουμε ότι εκτός εάν πάνε σε μια κωδικοποίηση που δεν σπάει, δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Βγες λοιπόν και κάνε προσφορά, πάρε τηλέφωνο τον αναλογικό και πες του, έλα φίλε και θα σου δώσω τον εξοπλισμό δωρεάν και την εγκατάσταση, αντί να βάζει τους αγώνες στο sports2 για να τους κάνει να αλλάξουν.
Πήγαινε και δώσε το full pack στα 40 (γιατί ούτε τόσο αξίζει αλλά...) αντί να μου χρεώνεις και την αύξηση του ΦΠΑ.
Και δεν με νοιάζει τι λέτε ότι το skyUK απευθύνετε σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Για αναρωτηθείτε τι κόστη έχει, μόνο η Premiership πάει κοντά στο 1.5 δις για 83 από τα 138 παιχνίδια κάθε χρονιά. Μόνο το κόστος για τα 30 και, HD κανάλια.
Άντε με τους Νοβάκηδες που δεν ξέρουν τα στοιχειώδη του μάρκετινγκ.

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω. Αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν τα προβλήματα τους που κάθε βροχερή μέρα κόβετε το λινκ, αντί να προσφέρουν κάτι στους πιστούς τους πελάτες (πρέπει να διακόψω για να μου πούνε 30 το μήνα για ένα χρόνο?), αντί να καλυτερέψουν την ποιότητα, αντί να διορθώσουν τα μύρια προβλήματα των 2 άθλιων δεκτών τους, αντί , αντί , αντί..... Πάνε και κάνουνε επίθεση μπας και κόψουνε για λίγες μέρες την πειρατεία? Και ναι για λίγες μέρες θα είναι ότι και να λέτε. Μπορεί να μην είναι σωστό αλλά και ο τρόπος που πάνε να το καταπολεμήσουν δεν είναι σωστός. Κάθε φορά δημιουργούνε πρόβλημα στους κανονικούς συνδρομητές.
Και το ξέρουμε ότι εκτός εάν πάνε σε μια κωδικοποίηση που δεν σπάει, δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Βγες λοιπόν και κάνε προσφορά, πάρε τηλέφωνο τον αναλογικό και πες του, έλα φίλε και θα σου δώσω τον εξοπλισμό δωρεάν και την εγκατάσταση, αντί να βάζει τους αγώνες στο sports2 για να τους κάνει να αλλάξουν.
Πήγαινε και δώσε το full pack στα 40 (γιατί ούτε τόσο αξίζει αλλά...) αντί να μου χρεώνεις και την αύξηση του ΦΠΑ.
Και δεν με νοιάζει τι λέτε ότι το skyUK απευθύνετε σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Για αναρωτηθείτε τι κόστη έχει, μόνο η Premiership πάει κοντά στο 1.5 δις για 83 από τα 138 παιχνίδια κάθε χρονιά. Μόνο το κόστος για τα 30 και, HD κανάλια.

πες τα χρυσόστομε, πες τα ! :SFGSFGSF:

Τςςςς.... Αν θες, έχω μιά καλή άκρη στην Νοβα για θέση στο marketing...
Σε ενδιαφέρει??
-bye-

ΥΓ Α και κάτι άλλο, χάθηκες τώρα τελευταία, δεν αχολείσαι πλέον με το ποδόσφαιρο ή δεν έχει ΠΛΕΟΝ κανένα ενδιαφέρον το πρωτάθλημα με τους -10??

ΥΓ Νο2 και πιο σημαντικό
Όσο κάποιος είναι μόνος σε μία αγορά, ΠΑΝΤΑ είναι αυτός που δημιουργεί τους κανόνες.
Και αυτό ισχύει παντού , είτε TV λέγεται αυτό, είτε κατάστημα, είτε ελαστικά, είτε εταιρείες παραγωγής. Μόνο και μόνο όταν επέλθει ο ανταγωνισμός, αρχίζουν να βλέπουν αλλοιώς τα πράγματα.

Last edited:
εγω επιμενω οτι και οι paces εχουν θεμα με τα hd το ειδα με τα ματια μου σημερα το μεσημερι!!! κατιε εχουν αλλαξει και δεν παιζει σε ολους τους συνδρομητες και εχουν παρει και τηλεφωνο την εταιρεια και ακομα ακρη δεν εχουν βγαλει!!!

Ηρεμία!
Πάντα έτσι γίνεται με τις beta εκδόσεις. Βέβαια, εσείς που τις πληρώνετε κιόλας, είστε οι προνομιούχοι (έχετε τη τιμή να μας λέτε τι τρέχει...)

Ηρεμία!
Πάντα έτσι γίνεται με τις beta εκδόσεις. Βέβαια, εσείς που τις πληρώνετε κιόλας, είστε οι προνομιούχοι (έχετε τη τιμή να μας λέτε τι τρέχει...)

Μόλις ξαναδιάβασα το post μου.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοώ τις HD υπηρεσίες. Γιατί τις SD, τις πληρώνω κι εγώ 61,92/μήνα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Τςςςς.... Αν θες, έχω μιά καλή άκρη στην Νοβα για θέση στο marketing...
Σε ενδιαφέρει??
-bye-

Χειρότερα από αυτά που κάνουν ούτε καθυστερημένος δεν κάνει. Άμα πληρώνει καλά, σου ανεβάζω εγώ τα κέρδη 50% σε 6 μήνες

ΥΓ Α και κάτι άλλο, χάθηκες τώρα τελευταία, δεν αχολείσαι πλέον με το ποδόσφαιρο ή δεν έχει ΠΛΕΟΝ κανένα ενδιαφέρον το πρωτάθλημα με τους -10??

Ποιο πρωτάθλημα? Αν μιλάμε για το κανονικό, τότε πάω για τίτλο. Αν μιλάμε για το Α´Πειραιά, χάρισμα τους.

ΥΓ Νο2 και πιο σημαντικό
Όσο κάποιος είναι μόνος σε μία αγορά, ΠΑΝΤΑ είναι αυτός που δημιουργεί τους κανόνες.
Και αυτό ισχύει παντού , είτε TV λέγεται αυτό, είτε κατάστημα, είτε ελαστικά, είτε εταιρείες παραγωγής. Μόνο και μόνο όταν επέλθει ο ανταγωνισμός, αρχίζουν να βλέπουν αλλοιώς τα πράγματα.

Να δούμε τι θα γίνει με τον ΠΟΤΕ

Πριν λιγο ημουνα σε φιλο ο οποιος βλεπει Nova με μη παντρεμενη καρτα σε Humax icord. Του τηλεφωνησε η εταιρια σπιτι λοιπον και του ειπε να αλλαξει την καρτα του διοτι θα παιζει μεχρι 10 Μαρτιου. Του ειπαν οτι θα εξακολουθησει να βλεπει στον δικο του δεκτη.
Απο τα παραπανω μπορουμε ασφαλως να συμπερανουμε οτι θα στειλουν παλι κατι για να ανακοψουν τη λαθροθεαση ττων SD πειρατων (μετα την επιθεση στους ΗD λαθροθεατες) Αν λοιπον σε μια μικρη εγκατεστημενη βαση HD εχουν σημερα προβληματα οι δικοι τους δεκτες φανταστειτε τι εχει να γινει με την μεγαλη εγκατεστημενη βαση των νομιμων SD πελατων,
Ελπιζω να το εχουν υποψη τους και να μην ταλαιπωρησοιυν παλι αδικα τους συνδρομητες τους,
Νικος

PS Κοντος ψαλμος αλληλουια!

Πριν λιγο ημουνα σε φιλο ο οποιος βλεπει Nova με μη παντρεμενη καρτα σε Humax icord. Του τηλεφωνησε η εταιρια σπιτι λοιπον και του ειπε να αλλαξει την καρτα του διοτι θα παιζει μεχρι 10 Μαρτιου. Του ειπαν οτι θα εξακολουθησει να βλεπει στον δικο του δεκτη.
Απο τα παραπανω μπορουμε ασφαλως να συμπερανουμε οτι θα στειλουν παλι κατι για να ανακοψουν τη λαθροθεαση ττων SD πειρατων (μετα την επιθεση στους ΗD λαθροθεατες) Αν λοιπον σε μια μικρη εγκατεστημενη βαση HD εχουν σημερα προβληματα οι δικοι τους δεκτες φανταστειτε τι εχει να γινει με την μεγαλη εγκατεστημενη βαση των νομιμων SD πελατων,
Ελπιζω να το εχουν υποψη τους και να μην ταλαιπωρησοιυν παλι αδικα τους συνδρομητες τους,
Νικος

PS Κοντος ψαλμος αλληλουια!

Αλλάζουν τις κάρτες epsilon και zeta ελπίζοντας να σταματήσουν τις κλωνοκάρτες Blue Dragon. Δεν έχει σχέση αυτή η αλλαγή με την αλλαγή στα HD. Στα HD μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα αφού το μόνο που χρειάζεται να υποστηρίζουν είναι τους Pace. Αντίθετα, στα SD πρέπει να υποστηρίζουν τουλάχιστο τα CI irdeto cam και τους δέκτες με ενσωματωμένο irdeto.

Αν δεν πανε σε νιτεντο3 τσαμπα χρηματα χαλανε. Και για να δουμε οταν θα ολοκληρωσουν της αλλαγες στης καρτες, ποιος τους λεει οτι δεν θα βαλουν χερι και της καπα!!! ετσι καναν και με της β2 και παπαλα, αντε να δουμε της οποιες εξελιξης θα υπαρχουν στο μελον. Μακαρι να βαλουν χερι μακαρι.

Last edited: