Ο γνωστός που σας έλεγα τις προάλλες (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας) έχει Dringbox (??) 8000, κάπως έτσι... είπε ότι του κόστισε 700 μόνο ο δέκτης (wtf!!!) αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μου πει πως λειτουργεί η τεχνική δεν το έπιασα και δεν έχει και σημασία, γιατί γίνεται αντιληπτό πως η πειρατεία δεν καταπολεμήθηκε με την αντικατάσταση καρτών. Μου είπε μάλιστα ότι εγκατέστησε ένα λειτουργικό (??) και μπορεί και βλέπει novascope και τα παιχνίδια, υπηρεσίες που είναι μπλακ για τους συνδρομητές HD ενώ πιάνει και τα ALFA και LTV που πάντα απορούσα τι κανάλια ήταν. Τελικά είναι κυπριακά... ό, τι του φανεί του Λολοστεφανή.
Και πάνω σε αυτό σου λέω απλά ότι ο γνωστός μου βλέπει Novacinema HD και Novasports HD χωρίς να έχει συνδρομή στην εταιρία + γράφει HD και βλέπει άλλο HD. Και δεν το λέει ο ίδιος για να πω "καλά κρασιά, σε πίστεψα!", το είδα με τις ματάρες μου.
Δεν είμαι της σπυριάρας μπάλας οπότε δεν με απασχολεί !!!!:BDGBGDB55:
Θα μπορούσες να πεις εναλλακτικά: ''ούτε του αθλήματος που παίζεται με το χέρι''...
Το ίδιο είναι...
Και το βόλεϋ με το χέρι παίζεται !!!!![]()
Και πάνω σε αυτό σου λέω απλά ότι ο γνωστός μου βλέπει Novacinema HD και Novasports HD χωρίς να έχει συνδρομή στην εταιρία + γράφει HD και βλέπει άλλο HD. Και δεν το λέει ο ίδιος για να πω "καλά κρασιά, σε πίστεψα!", το είδα με τις ματάρες μου.
άσε να του φαίνεται του Λολοστεφανή.....
δεν μας απασχολεί το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και καλό θα είναι να μην το αναφέρουμε εδώ μέσα...:antlers:
Το ίδιο και εγώ αν δεν το κατάλαβες... που μάλλον δεν το κατάλαβες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.