χαντε on το ειδα με τα ματια μου.
Όχι δεν μπορείς.Έχω μία απορία. Στην απόφαση της ΕΕΤΤ για τη nova (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α3Υ639-6)
αναφέρεται μεταξύ άλλων:
2) Ως προς την προστασία των υφιστάμενων συνδρομητών της εταιρείας,αποκωδικοποιητή.
επιβάλλεται:
α) να μεριμνήσει η εταιρεία για τη λήψη μέτρων που θα εξασφαλίζουν
τους υφιστάμενους συνδρομητές της με ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου,
ώστε να μην υποχρεωθούν αυτοί σε αναγκαστική αγορά νέου
Εγώ όντας ενεργός "ανύπαντρος" συνδρομητής, μπορώ σύμφωνα με τα παραπάνω να ζητήσω την υπηρεσία nova HD χωρίς να πάρω pace HD δέκτη;
Λεει "αναγκαστικη αγορα" , οποτε αν αρχισουν να δινουν δωρεαν τον δεκτη προφανως δεν υπαρχει προβλημα.
Όχι δεν μπορείς.
Όταν υπέγραψες το συμβόλαιό σου (όπως κι εγώ), υποθέτω υπήρξε και μιά λίστα καναλιών τα οποία θα έβλεπες, σύμφωνα με το συμβόλαιο αυτό.
Δεν μπορείς να δείς τα HD, όπως οι συνδρομητές των μειωμένων πακέτων, δεν βλέπουν όλα τα κανάλια.
Τουλάχιστον βλέπεις αυτά του συμβολαίου σου, απ' το δέκτη της αρεσκείας σου και είναι σημαντικό αυτό.
Δεν το εχει καταφερει κανεις αυτο απο οτι ξερω.
Γενικα ειναι θεμα χρονου απο οτι φαινεται λογω της συνεχιζομενης πειρατειας να παμε σε κλειδωμενη καρτα-δεκτη για ολους.
Δεν είναι μόνο αυτό: αν επιτέλους απαλλαγούμε από τους παλιούς πανασατ, ίσως απαλλαγούμε και από το mpeg2, που νομίζω χρησιμοποιείται σε πολλά κανάλια (όλα τα sd; )...
Καλά, μιλάς για ορίζοντα τουλάχιστο πενταετίας! Ιδίως αυτοί οι λίγοι που έχουν τους PVR 3001 (όπως εγώ) δεν πρόκειται να τους αλλάξουν με τίποτα!
Καλά, μιλάς για ορίζοντα τουλάχιστο πενταετίας! Ιδίως αυτοί οι λίγοι που έχουν τους PVR 3001 (όπως εγώ) δεν πρόκειται να τους αλλάξουν με τίποτα!
Δεν το εχει καταφερει κανεις αυτο απο οτι ξερω.
Γενικα ειναι θεμα χρονου απο οτι φαινεται λογω της συνεχιζομενης πειρατειας να παμε σε κλειδωμενη καρτα-δεκτη για ολους.
Γιατί; Τι κερδίζεις μένοντας σε κάτι τόσο παλιό, που δεν σε αφήνει να δεις υψηλή ευκρίνεια;
Ο δεκτης αυτος ομως δεν κυκλοφορει πλεον οποτε αν χαλασει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.