Όσο για το Αγγλικό δυστυχώς η Premier league θέλει να πολεμήσει την πειρατεία.
Όσο για το Αγγλικό δυστυχώς η Premier league θέλει να πολεμήσει την πειρατεία.
Δε νομίζω ότι δείχνουν όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες και τους 10 αγώνες. Oύτε το Sky Italia δείχνει παιχνίδια των 17:00 το Σάββατο, όμως δείχνει των 15:30 την Κυριακή και 22:00 τη Δευτέρα, τα οποία η Nova δεν δείχνει. Το μόνο πού δείχνει και τους 10 αγώνες είναι το Abu Dhabi Sports (δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι ειπώθηκε) Τουλάχιστον αυτήν την Κυριακή φαίνεται ότι θα δείξει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ!
Δε νομίζω ότι δείχνουν όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες και τους 10 αγώνες. Oύτε το Sky Italia δείχνει παιχνίδια των 17:00 το Σάββατο, όμως δείχνει των 15:30 την Κυριακή και 22:00 τη Δευτέρα, τα οποία η Nova δεν δείχνει. Το μόνο πού δείχνει και τους 10 αγώνες είναι το Abu Dhabi Sports (δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι ειπώθηκε) Τουλάχιστον αυτήν την Κυριακή φαίνεται ότι θα δείξει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ!
Ας πούμε πως οι περί της πειρατείας λόγοι-δικαιολογίες ευσταθούν άρα δεν είναι θέμα χρημάτων. Η Nova πλέρωσε αλλά η λίγκα μπλα μπλα μπλα. Γιατί τότε δεν δίνει παραχωρεί στην δημόσια τηλεόραση τα δικαιώματα για τα παιχνίδια υπο προστασία; Λέμε τώρα![]()
Προσωπικά απορώ που δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα επίσημα... Ή μήπως έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση και δεν την πήρα είδηση;
To θεμα δεν είναι της Nova, αλλά της premier έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αυτή έχει θέσει τους όρους σε όλες τις πλατφόρμες. Πάντως τα ντέρμπι τα έχει όλα απ'οσο έχω δει στο πρόγραμμα της.
Εγώ που είμαι κακορίζικος άνθρωπος μέχρι να βγάλει ανακοίνωση επίσημη η NOVA θα πιστεύωTo θεμα δεν είναι της Nova, αλλά της premier έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αυτή έχει θέσει τους όρους σε όλες τις πλατφόρμες. Πάντως τα ντέρμπι τα έχει όλα απ'οσο έχω δει στο πρόγραμμα της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.