NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Reading-Tottenham σε SD... και το υπερθέαμα Πλατανιάς-Ατρόμητος σε HD...

..τα λόγια είναι περιττά

Όσο για το Αγγλικό δυστυχώς η Premier league θέλει να πολεμήσει την πειρατεία.

Ναι θελει να πολεμησει την πειρατεια μονο στην ελλαδα...Στις αλλες χωρες δεν εχει πειρατεια γι αυτο βλεπουνε ολα τα ματς..

Last edited by a moderator:
Re: News

Όσο για το Αγγλικό δυστυχώς η Premier league θέλει να πολεμήσει την πειρατεία.

Ρε φίλε.έλεος!Και υπάλληλος τη ΝΟΒΑ ακόμα θα δίσταζε να γράψει τέτοιο σχόλιο.Αμάν πια αυτό το παραμύθι με την πειρατεία.Βρες κάτι άλλο.Πάλιωσε αυτό.

Δε νομίζω ότι δείχνουν όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες και τους 10 αγώνες. Oύτε το Sky Italia δείχνει παιχνίδια των 17:00 το Σάββατο, όμως δείχνει των 15:30 την Κυριακή και 22:00 τη Δευτέρα, τα οποία η Nova δεν δείχνει. Το μόνο πού δείχνει και τους 10 αγώνες είναι το Abu Dhabi Sports (δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι ειπώθηκε) Τουλάχιστον αυτήν την Κυριακή φαίνεται ότι θα δείξει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ!

και το ltv κυπρου έχει όλο το πακέτο του αγγλικου πρωταθλήματος με σύνολο 10 αγώνες κάθε αγωνιστική (άλλα δεν είναι δορυφορικό κανάλι )νομίζω αυτό το έχω ξανά αναφέρει.

χτες παντως ειναι ξεφτιλα να μην δειχνει το παιχνιδι της δευτερας,
παλι καλα που τo ειχε το skysport uk (αυτο δεν μοιραζεται)...............

Δε νομίζω ότι δείχνουν όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες και τους 10 αγώνες. Oύτε το Sky Italia δείχνει παιχνίδια των 17:00 το Σάββατο, όμως δείχνει των 15:30 την Κυριακή και 22:00 τη Δευτέρα, τα οποία η Nova δεν δείχνει. Το μόνο πού δείχνει και τους 10 αγώνες είναι το Abu Dhabi Sports (δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι ειπώθηκε) Τουλάχιστον αυτήν την Κυριακή φαίνεται ότι θα δείξει Λίβερπουλ - Μάντσεστερ!

Το Abu Dhabi Sports δείχνει και τους 10 αγώνες κάθε εβδομάδα σε HD. Είναι ο 2ος χρόνος που το έχω και το ξέρω απο πρώτο χέρι!

Δεν είναι έτσι.Το ιταλικό Σκάι δείχνει το Σάββατο Τσέλσυ-Στόουκ.Και φυσικά πολλά άλλα κανάλια δείχνουν το συγκεκριμένο ματς.Εκτός βέβαια από τη ΝΟΒΑ,για λόγους πειρατείας βεβαίως,για να μην ξεχνιόμαστε(εδώ βέβαια γελάμε).

Ας πούμε πως οι περί της πειρατείας λόγοι-δικαιολογίες ευσταθούν άρα δεν είναι θέμα χρημάτων. Η Nova πλέρωσε αλλά η λίγκα μπλα μπλα μπλα. Γιατί τότε δεν δίνει παραχωρεί στην δημόσια τηλεόραση τα δικαιώματα για τα παιχνίδια υπο προστασία; Λέμε τώρα :)

Προσωπικά απορώ που δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα επίσημα... Ή μήπως έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση και δεν την πήρα είδηση;

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Ας πούμε πως οι περί της πειρατείας λόγοι-δικαιολογίες ευσταθούν άρα δεν είναι θέμα χρημάτων. Η Nova πλέρωσε αλλά η λίγκα μπλα μπλα μπλα. Γιατί τότε δεν δίνει παραχωρεί στην δημόσια τηλεόραση τα δικαιώματα για τα παιχνίδια υπο προστασία; Λέμε τώρα :)

την ιδια περιπου δικαιολογια λεει και το TRING ομως με μια διαφορα στο επιγειο του μπουκετο τα δειχνει ολα .
θα μπορουσε και η νοβα να επαιζε στο επιγειο καναλι μονο μερικα απο τα ματς και τα υπολοιπα που της επιτρεπεται στα δορυφορικα καναλια

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό πού λέει ο Αγγελος. Όμως αυτό προυποθέτει να έχεις επίγεια συνδρομή κι επίσης το πρόγραμμα του Novasports1 επίγειου να διαφοροποιείται από το αντίστοιχο του δορυφορικού.. Φυσικά αν υπάρχει διάθεση και ρευστό λύσεις μπορούν να υπάρξουν. Θα μπορούσαν να φτιάξουν το πρόγραμμα του επίγειου NS1 ανεξάρτητο και να δίνουν στους δορυφορικούς συνδρομητές σε προσφορά το στικάκι για να βλέπουν και τα επίγεια κανάλια και με την ίδια κάρτα να βλέπουμε και τα δορυφορικά και τα επίγεια..

Re: Απάντηση: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Προσωπικά απορώ που δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα επίσημα... Ή μήπως έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση και δεν την πήρα είδηση;

Οχι, επίσημα δεν βγάλαν ανακοίνωση αλλά σε όσους από εμάς στείλαν email , είχαν απαντήσει το εξής
Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας,

Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με
υπόδειξη και εντολή της Premier League που σκοπό έχει να αντιμετωπίσει
φαινόμενα πειρατείας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Nova είναι υποχρεωμένη να
προβεί από τώρα και στο εξής σε αλλαγές, σχετικά με τις μεταδόσεις των
αγώνων της Premier League και συγκεκριμένα:

Nα αφαιρέσει το αγγλικό σχόλιο από τις ζωντανές μεταδόσεις και να μεταδίδει
ζωντανά λιγότερους αγώνες.

Η εντολή της Premier League, την οποία υποχρεούται η Nova να ακολουθεί,
βασίζεται σε αποφάσεις, που εξέδωσαν το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και
τα Βρετανικά Δικαστήρια.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση,
είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (
www.forthnetgroup.gr), είτε τηλεφωνικά στο
18345.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αλιπράντης Χρίστος
ForthnetGroup

Δηλαδη μια pub στο λιμανι την εμποδιζει κατι να δειχνει αγωνες χωρις ηχο εστω και καποια ματς;

To θεμα δεν είναι της Nova, αλλά της premier έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αυτή έχει θέσει τους όρους σε όλες τις πλατφόρμες. Πάντως τα ντέρμπι τα έχει όλα απ'οσο έχω δει στο πρόγραμμα της.

To θεμα δεν είναι της Nova, αλλά της premier έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αυτή έχει θέσει τους όρους σε όλες τις πλατφόρμες. Πάντως τα ντέρμπι τα έχει όλα απ'οσο έχω δει στο πρόγραμμα της.

Μα γράψαμε 100 φορές φίλε μου ότι οι άλλες πλατφόρμες τα δείχνουν τα παιχνίδια που ισχυρίζεται η νοβα ότι της της απαγορεύεται....για άλλες 100 φορές γράψαμε πως ότι πληρώσεις παίρνεις!

Εγώ που είμαι κακορίζικος άνθρωπος μέχρι να βγάλει ανακοίνωση επίσημη η NOVA θα πιστεύω
την χειρότερη εκδοχή ή με άλλα λόγια πως μας θεωρούν ηλίθιους.
Λάθος θυμάμαι πως η pubουχος θεία ενίκησε στα δικαστήρια; Τι πειρατεία;