NOVA με κωδικούς..?

Απάντηση: Re: NOVA με κωδικούς..?

Τελικά με τα ταμπλετ υπάρχει θέμα. Συμφωνα με την σελίδα του novago το app υποστηρίζει μόνο iPad 1 / iPad 2 / iPad 3 / iPad 4 / iPad Air / iPad Mini / iPad Mini Retina
Galaxy Tab 3/ Google Nexus v1 / Google Nexus v2 / ZTE-Learning Pad, με iOS: 5.0 και άνω Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω, Rooted/Jailbroken devices are NOT supported
Αισθάνομαι ότι έχω πέσει θύμα απάτης. Η διαφήση έλεγε ξακάθαρα από το ταμπλετ σου, δεν μιλούσε για συσκευές που δεν είναι συμβατές,
Ποια απάτη; Δωρεάν είναι το κουπόνι. Είναι προστιθέμενη αξία σε όσους αγοράζουν την εφημερίδα. Διάβασε την εφημερίδα, δες το DVD και είσαι μια χαρά. Και την άλλη εβδομάδα μην αγοράσεις εφημερίδα.

Μου ήρθε το sms.
Μπαίνω από άλλο laptop με Windows 7.
Κατεβάζω το plugin,παω να δω live αλλά κάθε φορά μου ανοίγει παράθυρο ότι για να δω πρέπει να κατεβάσω το plugin.
Σημείωση.
Έχω επιτρέψει να μπει στα πρόσθετα του Chrome το plugin.
Χτικιό είναι τελικά.

Εγώ είμαι συνδρομητής στο 3play με start και HD για δύο μήνες ενεργοποίησα το πρωί την προσφορά και σε ένα λεπτό είχα εικόνα από το δέκτη ενώ ενεργοποιήθηκε και το novasports1 HD πολύ καλό αυτό για όσους έχουν τα HD κανάλια

Μπήκα τελικά.Άθλια εικόνα.
edit
Βιάστηκα να γράψω.
Έπαιξε 1 λεπτό και κόλλησε.
Φανταστείτε ότι κλειδώνω στα 15Μbps και δεν εχω τίποτε άλλο ανοιχτό.
edit 2
και τον Παναθηναικό τον δείχνουν στο Novasports2.Ας το βάλουν εκει που ξέρουν το κουπόνι.
Μιλάμε για πολύ μυαλά εκει στη Νοβα.
Αντι σήμερα πρώτη μερα για να γλυκάνουν τον κόσμο,να δειξουν τον βάζελο στο NS1,το δείχνουν στο 2.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NOVA με κωδικούς..?

Ποια απάτη; Δωρεάν είναι το κουπόνι. Είναι προστιθέμενη αξία σε όσους αγοράζουν την εφημερίδα. Διάβασε την εφημερίδα, δες το DVD και είσαι μια χαρά. Και την άλλη εβδομάδα μην αγοράσεις εφημερίδα.

Δωρεάν είναι για αυτόν που θα έπαιρνε έτσι κι αλλιώς την εφημερίδα. Οι άλλοι όπως κι εγώ, με το δίκιο μας αισθανόμαστε λίγο κορόιδα.

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν παίζει σε Win 8.1;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA με κωδικούς..?

@Kostas_Y: Κακώς αισθάνεστε κορόιδα. Υπάρχει τεράστιο νήμα για το Nova Go εδώ, να φροντίζατε να ενημερωθείτε τι είναι αυτό που πάτε να κάνετε, πως παίζει κτλ.

η εφημεριδα εδω και μια εβδομαδα, εχει εξηγησει με κατεβατα σελιδων,πως θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια,πως και τι μπορεις δεις.
επισης οι προυποθεσεις για το Novago,εχουν αναφερθει πολλες φορες μεσα απο το αντιστοιχο thread.
συγκεκριμενες συσκευες με συγκεκριμενα λειτουργικα.δεν αλλαζει κατι στην φορητη υπηρεσια επειδη δουλευει και με κωδικους.
οτι ισχυε πριν ισχυει και τωρα.

Με συγχωρείτε,αλλά δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.Ναι μεν η προσφορά είναι πρωτοποριακή και για όποιον έχει συμβατό εξοπλισμό τον βόλεψε.Όμως,αρκετός κόσμος έχει πρόβλημα με tablets που δεν μπορούν τελικά να "παίξουν" την υπηρεσία και όπως φαίνεται το κουπόνι πήγε τσάμπα γι αυτούς.Στο site του "θέματος" έγιναν ερωτήσεις γι αυτόν τον λόγο και οι απαντήσεις ήταν ότι "σε android 4.2 παίζει κανονικά".Ακόμα και για συγκεκριμένη μάρκα έγινε ερώτηση.Το ότι ξέρουμε εμείς εδώ μέσα με λεπτομέρειες το θέμα του nova go,δε σημαίνει ότι και όλος ο κόσμος που πήρε την εφημερίδα γι αυτόν τον λόγο,θα πρέπει να ενημερώνεται από εδώ για όλα τα μυστικά της υπηρεσίας.Ένας απλός κάτοχος tablet είδε μια προσφορά σε μια εφημερίδα,έκανε και τις ερωτήσεις του στο site της,πήρε την εφημερίδα εφόσον κατάλαβε ότι τον κάλυπτε και τελικά είδε ότι η υπηρεσία δεν παίζει.Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή?Όταν δίνουν κουπόνια super-market,θα πρέπει ο αναγνώστης να παίρνει πρώτα τηλέφωνο στο super-market να δει αν υπάρχουν πρώτα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να καλύπτονται για να ισχύει το κουπόνι?Αλλά ακόμα και από την εφημερίδα,γιατί δεν απαντούσαν στον κόσμο ότι κοιτάξτε να δείτε,έχετε αυτές τις 3 μάρκες tablet?Αν δεν τις έχετε,δεν θα παίζει η υπηρεσία σε σας.Όχι απαντήσεις τύπου "σε οποιοδήποτε tablet με android 4.2".Δικαιολογημένα λοιπόν,αρκετός κόσμος νιώθει ότι εξαπατήθηκε.

"επισης οι προυποθεσεις για το Novago,εχουν αναφερθει πολλες φορες μεσα απο το αντιστοιχο thread."

Το ζήτημα ειναι να ηταν εμφανείς αυτες οι προυποθεσεις στις ενημερώσεις της nova και του πρώτου θέματος κι όχι σε καθε 3ο site. Εγώ θέλω να βαλω τον κωδικό σε αλλη συμβατή συσκευη και μου λεει δεν γίνεται πρεπει να περιμενεις την αλλη εβδομαδα ή να παρεις κι αλλο κωδικό, αυτο δεν θα επρεπε να ειχε σημειωθει εξ αρχής για να προσεξω τις κινήσεις μου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA με κωδικούς..?

θα δειξει Παοκ μετα.αμαν ρε παιδια-και στο τσαμπα φωναζετε...!!??!!??
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το κάνουν επειδή μας αγάπησαν και μας το έδωσαν "τσάμπα" ή για να κερδίσσουν αναγνώστες και συνδρομητές;
Oι περισσότεροι το πήραν για να δουν την ομάδα τους και επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι ο Παναθηναικός έχει μάλλον περισσότερους αναγνώστες/συνδρομητές από αυτούς του Εργοτέλη.
Με αυτό το σκεπτικό,εσυ αν ήσουν manager,τι θα έδινες "τσάμπα";

@Kostas_Y: Κακώς αισθάνεστε κορόιδα. Υπάρχει τεράστιο νήμα για το Nova Go εδώ, να φροντίζατε να ενημερωθείτε τι είναι αυτό που πάτε να κάνετε, πως παίζει κτλ.
Ωπα,ώπα!!
Σου απάντησε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης.Δεν είναι όλοι οι αγοραστές,μέλη του avclub για να ψάξουν να βρουν τις "εξαιρέσεις" για το ποιοί μπορούν και ποιοί όχι τεχνικά να δουν το κανάλι.
Αλλά και τα μέλη του Avclub,διάβασαν αυτό
http://www.protothema.gr/sports/art...osfairo-kai-tainies-sto-novasports1-novalife/
και πήγαν και αγόρασαν την εφημερίδα.
Για ψάξε εσυ να μου βρεις στο παραπάνω κατεβατό,για αστεράκια και εξαιρέσεις σε Windows και tablets.
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της παραπλανητικής διαφήμισης,τέτοιο ποιό είναι;

Last edited:
οταν δεν εχεις δορυφορικο εξοπλισμο,μπαινεις εδω http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/
για να μαθεις τι σκατα ειναι αυτο το Novago και να δεις εαν μπορεις να το δουλεψεις.δεν χρειαζεται να μπεις στο avclub.
τωρα ρε συ Χαρη-τι ειναι αυτα που λες?να σου πει η εφημεριδα οτι παιζει με το huwai και δεν παιζει με το ZTE,ή παιζει με το Lg και δεν παιζει με το samsung..?
εδω εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με τοσες εκδοσεις και μαρκες tablet.που να βγαλεις ακρη..?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το κάνουν επειδή μας αγάπησαν και μας το έδωσαν "τσάμπα" ή για να κερδίσσουν αναγνώστες και συνδρομητές;
Oι περισσότεροι το πήραν για να δουν την ομάδα τους και επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι ο Παναθηναικός έχει μάλλον περισσότερους αναγνώστες/συνδρομητές από αυτούς του Εργοτέλη.
Με αυτό το σκεπτικό,εσυ αν ήσουν manager,τι θα έδινες "τσάμπα";

μα δεν αλλαξε κατι στο προγραμμα του το ns1.λεπτο-προς λεπτο δειχνει τετοια ωρα και ετσι παρεμεινε.
δεν σε κοροιδεψε κανεις για το τι θα μεταδοσει.το προγραμμα του Nova ειναι διαθεσιμο σε ολους http://www.forthnet.gr/iServices.aspx?a_id=5588
και θα μπορουσες να ριξεις μια ματια προτου αγορασεις την εφημεριδα.
γιατι κανετε την ζωη σας δυσκολη ρε παιδια..?

Ακριβώς Δημήτρη,το λες και μόνος σου.Έχουμε μπερδέψει και μεις εδώ τα μπούτια μας με το ποια tablets επιτρέπει η Nova να παίζουν την υπηρεσία.Γιατί να πρέπει να μπει στο site της Nova ένας απλός κάτοχος tablet για να δει αν είναι "εντάξει" το tablet του?Δηλαδή από την εφημερίδα δεν έπρεπε να τους το ξεκαθαρίσουν αρχικά ότι αν δεν έχετε τις 3 μάρκες που λέει η Nova,τότε πολύ απλά δεν θα δείτε?Γιατί απαντούσαν,ακόμα και σήμερα,ότι (ακόμα και για συγκεκριμένη μάρκα έγινε λόγος) αν έχει λογισμικό 4.2 θα παίζει οπωσδήποτε?Το οπωσδήποτε μου άρεσε.Στο κάτω-κάτω,όταν μια εφημερίδα κάνει μια προσφορά τι πιο έγκυρο να απευθυνθείς σε αυτή για τις απορίες σου?Μην τα βλέπεις όλα από την πλευρά τη δικιά μας που είμαστε (τρομάρα μας) ψαγμένοι.Κι εγώ πιστεύω ότι είναι εξαιρετική και πρωτοποριακή η προσφορά,αλλά για όσους έτυχε (χωρίς να το ξέρουν όπως αποδεικνύεται) να κατέχουν το κατάλληλο tablet.Οι υπόλοιποι (εν αγνοία τους) την πάτησαν.

Για εμένα το σημαντικό είναι τι θα κάνει η νοβα με την επιλογή των ματς σε βάθος χρόνου.Ας πούμε το ματς του Τσαμπιονς λιγκ του Ολυμπιακού πιστεύω θα το δείξει στο 2.Το ντέρμπι της άλλης εβδομάδας είναι προγραμματισμένο για το 1 και ελπίζω να μην αλλάξει αυτό.

@hbanca
μα γι`αυτο ακριβως,οταν εχεις να κανεις με κατι καινουργιο,ψαχνεσαι...
απο κει περα τωρα και για να ειμαστε και ρεαλιστες ,δεν εγινε και κατι τρομερο.
οσα παιδια πηραν την εφημεριδα μονο για το κουπονι του novago και επεσαν σε περιπτωσεις ασυμβατοτητας,ηταν ατυχοι.
οι υπολοιποι που την πηραν ή θα την επαιρναν ετσι κι`αλλιως,απλα εχασαν τον χρονο τους.
εχει αλλωστε αρκετα τζιτζιφλικια μεσα η εφημεριδα που καποιο θα τους καλυπτει σιγουρα.
δεν την ξανα-περνουν και τελειωσε..:HTEHETH63:

Ειλικρινα για οσους εχουν διακοψει νοβα και εχουν τον εξοπλισμο με pace
δεν υπαρχει καλυτερο δωρο μεχρι το επομενο(ισως καμια αλλη προσθηκη)
ενα μεγαλο μπραβο στο τμημα marketing της φορτνετ
εχω να δω τετοια κινηση απο το λανσαρισμα του b-free της telestet