NOVA με κωδικούς..?

Re: Απάντηση: NOVA με κωδικούς..?

1.Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά δεν χρειάζεται να δώσεις κανέναν αριθμό κάρτας από κανέναν αποκωδικοποιητή.Αν ενεργοποιούσες την υπηρεσία σαν συνδρομητής (και όχι λόγω προσφοράς),τότε θα έδινες τον αριθμό της master κάρτας.Τώρα,με την προσφορά ΔΕΝ χρειάζεται να δώσεις κανένα αριθμό.
2.Είτε ενεργοποιήσεις την προσφορά με sms,είτε με τη φόρμα από το site του nova go,θα λάβεις sms με τα απαραίτητα username&password/pin που χρειάζεσαι για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία.

Τον αριθμό της κάρτας δίνεις, και τον αριθμό του κουπονιού απο την εφημερίδα..... Εκτος αν θες να δεις σε nova go οπότε ναι τότε δεν δίνεις αριθμό κάρτας

Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες,έτσι είναι.Απλά επειδή ξέρω ότι ο keraki είναι ήδη συνδρομητής NOVA,θεώρησα ότι προφανώς δεν αναφέρεται σε ενεργοποίηση των καναλιών στον δορυφορικό του δέκτη.Ρωτάει άλλωστε ποια κάρτα να δώσει.Την master ή τη slave?Θεώρησα αυτονόητο ότι αναφέρεται σε nova go.

Φίλε hdanca,για μέσω δέκτη novabox ρωτούσα μια και δεν έχω μόνο τα novacinema.
Φαντάζομαι δίνω τον κωδικό από την εφημερίδα και το serial number του Master δέκτη,σωστά?
Αν κάνω τη διαδικασία από τη φόρμα στη σελίδα της forthnet,γνωρίζεις μήπως αν θα μου σταλεί κάποιο επιβεβαιωτικο π.χ. E-mail?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά,θα ενημερώσω σχετικά!

Δεν θα σου έρθει κάποιο μήνυμα, απλά σε λίγα λεπτά θα ανοίξει το κανάλι της προσφοράς...

Δυστυχώς το nova sports 1hd δεν ανοίγει πλέον. Την πρώτη εβδομάδα της προσφοράς μου ειχε ανοίξει επειδή πριν τη διακοπή ειχα hd πακέτο. Τώρα το κόψανε και αυτο. Επιβεβαίωσα και με την καρτέλα μου στο mynova οπου το ns1hd ειναι ανενεργό σε αντίθεση με οτι συνέβαινε την πρώτη Κυριακή

Υπάρχει κάποιο τόπικ για τον κωδικό που δίνει το Πρώτο Θέμα για να βλέπεις novasports 1 & novalife?

Αν όχι ρωτάω εδώ.

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Έχω ακόμη 2 ερωτήσεις.

1. Μπορώ να βλέπω από τον υπολογιστή μου? Γιατί λέει για laptop, tablet & smartphone.

2. Έχω ΟΤΕ TV. Θα μπορώ να δω μέσω αυτού του αποκωδικοποιητή? Μιας και η συχνότητα είναι ίδια απ' όσο γνωρίζω.

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας πει την εμπειρία του.

Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α´ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09 + ΦΠΑ ανά SMS) Βϴε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του β€œthema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισΒϴό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09 + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του β€œthema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS Βϴε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS Βϴε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

1. OXI
2. OXI

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή αποκωδικοποιητή θέλει μόνο της nova? Έχω και έναν παλιό (άσχετο με nova ή ote) που έβλεπα δορυφορικά. Δε θα κάνει να φανταστώ ε?

Επίσης στη λίστα με τα tablet δε βλέπω ipad air 2. Λογικά είναι παλιά η λίστα?

Και κάτι ακόμη για το Nova Go και την προσφορά από το Βήμα.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να την χρησιμοποιήσω? Δηλαδή μπορώ και στο τάμπλετ και σε κινητό ή laptop? Ή μόνο σε μια συσκευή?

Η προσφορά δεν είναι από το Βήμα,αλλά από το Θέμα.Και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μια συσκευή.

Έστειλα σήμερα το μήνυμα για τον κωδικό για το nova απο το πρώτο θέμα και μου ήρθε μήνυμα στον αποκωδικοποιητή το οποίο έλεγε: Από 14/2/16 με το κουπόνι της εφημερίδας πρώτο θέμα θα απολαμβάνετε το συναρπαστικό αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα από τα κανάλια novasports1 και novalife ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε laptop smartphone ή tablet

Εγω σημερα εστειλα τον κωδικο της εφημεριδας,ηρθε το μηνυμα με τα username και password τα βαζω στο tablet και μου βγαζει μηνυμα οτι ο λογαριασμος δεν υπάρχει .Συνμβαινει και σε αλλους αυτο;Σε εμενα παντως πρωτη φορά.

Για όσους από εμάς βλέπαμε μέσω αποκωδικοποιητή έφτασε το τέλος, από την άλλη Κυριακή μόνο μέσω τάμπλετ λάπτοπ και smartphone.

12665696_10208496129711038_1866275661_n.jpg

Έχει γίνει παράκληση πολλές φορές και φυσικά είναι πολύ γνωστό σε όλα τα μέλη,ότι χαρακτηρισμοί για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πρέπει να αποφεύγονται.Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι δυνατόν κάποιο μέλος να αναφέρει τέτοιους χαρακτηρισμούς,αγνοώντας αυτές τις παρακλήσεις.Θεωρώ ότι αυτό γίνεται επειδή κάποιος δεν γνωρίζει ότι έχουν υπάρξει τέτοιες παρακλήσεις.Θα παρακαλέσω λοιπόν,να προσπαθήσουμε να κρατηθεί υψηλά το επίπεδο της συζήτησης όχι μόνο εδώ,αλλά σε όλα τα νήματα της κατηγορίας των δορυφορικών,μένοντας επικεντρωμένοι σε σχετικά θέματα και αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς που ακούγονται στα καφενεία.

Δεν πειραζει θα γλυτωσουμε την οικονομικη αιμορραγια των 4 ευρω εβδομαδιαιως και θα αποφυγουμε το αποκρουστικο θεαμα που μας προσφερει απλοχερα η κοινοπραξια των Ελληνικων Ποδοσφαιρικων Ανωνυμων Εταιρειων....καλυτερα τωρα;

Δεν το κατάλαβα λες θα γλιτώσεις τα τέσσερα ευρώ.Γιατί σε τράβαγε κανένας από το ζόρι; .Μάλλον σου άρεσε που έβλεπες με δύο ευρώ ματσάκι στην τν.Και τώρα βγάζεις κακίες.

Ειδα στο foxplay.gr οτι εχει επιλογη για κωδικο επισκεπτη . Για οσους εχουν nova μηπως δινει κανεις κανα κουπονι για να μπαινουμε σαν επισκεπτες, κατι σαν τους κωδικους της vova ?