Φίλε mmathiou τελικά το κόστος είναι 140 (αποκωδικοποιητής PVR + LNB + καλώδια);
Ναι, γίνεται. Δεν νομίζω να έχει σχέση με surflock γιατί ο κάθε δέκτης έχει δική του κάρτα.
Υπάρχει multiview υπηρεσία για τα επαγγελματικά προγράμματα;
Πως μπορώ να προβάλλω σε δύο τηλεοράσεις δύο διαφορετικά κανάλια;
Καλημέρα! Θα ήθελα να εγκατασήσω το multiview σε οικοδομή 2 ορόφων.Ακόμα στα μπετά είναι.Αν μπορούσε κάποιος να μου πεί τι να πω στον τεχνικό να κάνει θα το εκτιμούσα.Εννοώ τι είδους καλώδια να περάσει στους τοίχους.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καλημέρα, θα πρέπει να κατεβάσεις από το lnb 2 καλώδια στον PVR (835), ένα καλώδιο από το lnb και πάλι στον 2ο (831) και να υπάρχει ένα καλώδιο RF μεταξύ των 2 δεκτών..
Καλημέρα, θα πρέπει να κατεβάσεις από το lnb 2 καλώδια στον PVR (835), ένα καλώδιο από το lnb και πάλι στον 2ο (831) και να υπάρχει ένα καλώδιο RF μεταξύ των 2 δεκτών..
Το ειχα ματιασει...εδω και 3 μερες απειρες φορες βγαζει το μηνυμα ε143-4...ληξη χρονου χρησης καρτας προσβασης.
Πραγματικα ειναι σπαστικο γιατι εχω χασει 4-5 εγγραφες που ηθελα να κανω επειδη χανει το σημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.