Nova Multiview

Η τιμή είναι 149 και περιέχει 4απλο LNΒ, 2 κουλούρες (30μ η κάθε μια) καλώδιο sat και τον 865.
Η εγκατάσταση είναι πολυ ευκολή αν έχεις το πίατο ήδη στημένο. Μόνο προσεξε να σημειώσεις τις μοίρες του LNB που έχεις πάνω στο πίατο σου ωστέ όταν το αντικαταστήσεις με το καινούργιο να έχεις το ίδιο σήμα. Είχα 90% σήμα και μετά την αλλαγή (που έκανα μόνος χωρίς πεδιόμετρο) έχω και στους 2 δείκτες απο 84%.

Φίλε mmathiou τελικά το κόστος είναι 140 (αποκωδικοποιητής PVR + LNB + καλώδια);

Παιδια καλησπέρα...εχω τον δεκτη 3001 τον pvr.τωρα ο δεκτης ειναι στο δωματιο μου που ειναι σχετικα κοντα με την κεραια.τωρα ερχονται 4 καλωδια εξωτερικα...Θελουμε να βαλουμε το hd. αλλα οι γονεις μου θελουν να βαλουν 2 pvr δεκτες (για τις εγγραφες, να μπορουν να τις βλεπουν στο σαλονι...)Τωρα εχουν τα πραγματα...απο την κεραια για το σαλονι εχει ενα ετοιμο καλωδιο.Θελουμε αλλο ενα απο την κεραια και αλλο ενα απο τον δεκτη...Απο το δωματιο μου ερχεται αλλο ενα καλωδιο utp, οποτε ειναι δυσκολο να βγουν 4 καλωδια στο σαλονι...σκεφτηκα αν γινοτανε να μπορουσα να βαλω και τους δυο δεκτες στο δωματιο μου και με εναν τροπο να συνδεθει ο αλλος με την τηλεοραση...(να χρειαστει δλδ μονο ενα καλωδιο για το σαλονι)

Υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος?πχ να γλιτωσω κανα καλωδιο?

τελικα με το surf lock 1,τι γινεται με το multiview?βλεπεις μεχρι 2 καναλια?ενα πχ στο σαλονι και ενα αλλο στο δωματιο?αλλα πως γινεται αυτο με surf lock 1?

Ναι, γίνεται. Δεν νομίζω να έχει σχέση με surflock γιατί ο κάθε δέκτης έχει δική του κάρτα.

Ναι, γίνεται. Δεν νομίζω να έχει σχέση με surflock γιατί ο κάθε δέκτης έχει δική του κάρτα.

Παιδια να κανω μια ερωτηση σχετικα με την συμπεριφορα των δεκτων 865 και 831 μετα την ενεργοποιηση του multiview παρατηρω οτι καθε 20 περιπου δευτερολεπτα αναβοσβηνει και στους δυο στιγμιαια ενα κοκκινο led απο πρασινο που ειναι σε κανονικη λειτουργια.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην εικονα (σπασιματα\πιξελιασματα).Μηπως ειναι η επικοινωνια μεταξυ τους;

Σας ευχαριστω

Υπάρχει multiview υπηρεσία για τα επαγγελματικά προγράμματα;
Πως μπορώ να προβάλλω σε δύο τηλεοράσεις δύο διαφορετικά κανάλια;

Last edited by a moderator:
Αν υποθέσουμε οτι ειμαστε δυο φιλοι και εχουμε ενεργοποιησει και οι δυο την υπηρεσια multiview εχοντας και οι δυο το ιδιο πακετο .
Αν παρω τον δευτερο δεκτη του φιλου μου ( τον 831 ) και τον συνδεσω σε τριτη τηλεοραση δικη μου ( rf καλωδιο απο τον δευτερο δεκτη στον τριτο ) θα παιξει τριτο διαφορετικο προγραμμα ή παντρευονται και οι δευτεροι multiview δεκτες με τον slave δεκτη οταν κανεις ενεργοποιηση την υπηρεσια ?

Υπάρχει multiview υπηρεσία για τα επαγγελματικά προγράμματα;
Πως μπορώ να προβάλλω σε δύο τηλεοράσεις δύο διαφορετικά κανάλια;

Aν είχα καταλάβει καλά τι είχε κάνει, ένας φίλος που είχε μαγαζί το είχε κοιτάξει και του είχαν πει ότι ήταν δωρεάν από ένα αριθμό θέσεων και πάνω. Δε παίρνεις καλύτερα κάνα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις;

Αν το μαγαζί σου είναι πάνω από 60 θέσεις τότε είναι σίγουρα δωρεάν. κάτω από 60 νομίζω είναι κοντά στα 20+ ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ένα τηλεφώνημα σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Καλημέρα! Θα ήθελα να εγκατασήσω το multiview σε οικοδομή 2 ορόφων.Ακόμα στα μπετά είναι.Αν μπορούσε κάποιος να μου πεί τι να πω στον τεχνικό να κάνει θα το εκτιμούσα.Εννοώ τι είδους καλώδια να περάσει στους τοίχους.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλημέρα! Θα ήθελα να εγκατασήσω το multiview σε οικοδομή 2 ορόφων.Ακόμα στα μπετά είναι.Αν μπορούσε κάποιος να μου πεί τι να πω στον τεχνικό να κάνει θα το εκτιμούσα.Εννοώ τι είδους καλώδια να περάσει στους τοίχους.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλημέρα, θα πρέπει να κατεβάσεις από το lnb 2 καλώδια στον PVR (835), ένα καλώδιο από το lnb και πάλι στον 2ο (831) και να υπάρχει ένα καλώδιο RF μεταξύ των 2 δεκτών..

Καλημέρα, θα πρέπει να κατεβάσεις από το lnb 2 καλώδια στον PVR (835), ένα καλώδιο από το lnb και πάλι στον 2ο (831) και να υπάρχει ένα καλώδιο RF μεταξύ των 2 δεκτών..

Ευχάριστω πάρα πολύ!

θα προτεινα να κατεβασεις 2 και για τον δευτερο. Μηπως και καποια στιγμη κανεις και αυτοv pvr

Ποια πρεπει να ειναι η συνδεση μεταξυ των 2 δεκτων ?Εχω εναν 865 και ενα 831 σε ποια υποδοχη συνδεω το καλωδιο για την μεταξυ τους συνδεση και ποια η ρυθμιση μεσα απο τα μενου του καθε δεκτη?

στον pvr 865 θα βάλεις τον rf out και στον 831 θα το βαλεις στο rf in.

Για τις multiview ρυθμισεις θα καλεσεις στην nova.

Το ειχα ματιασει...εδω και 3 μερες απειρες φορες βγαζει το μηνυμα ε143-4...ληξη χρονου χρησης καρτας προσβασης.

Πραγματικα ειναι σπαστικο γιατι εχω χασει 4-5 εγγραφες που ηθελα να κανω επειδη χανει το σημα.

Το ειχα ματιασει...εδω και 3 μερες απειρες φορες βγαζει το μηνυμα ε143-4...ληξη χρονου χρησης καρτας προσβασης.

Πραγματικα ειναι σπαστικο γιατι εχω χασει 4-5 εγγραφες που ηθελα να κανω επειδη χανει το σημα.

To έχω παρατηρήσει κι εγώ με αυξανόμενη συχνότητα το τελευταίο διάστημα.Επανέρχεται τουλάχιστον σε μένα, με διακοπή τροφοδοσίας και επανεκκίνηση του δέκτη (Εχω 865-831) . Είδωμεν...