Nova Multiview

παρε και ρωτα στην nova,εαν υπαρχει καμια προσφορα.
διαφορετικα νομιζω οτι τον πληρωνεις οσο εχει.δηλαδη 50ευρω.
 
Καλημέρα!

Πλέον είναι εφικτή η δυνατότητα ενεργοποίησης υπηρεσίας Nova Multiview και με δύο NovaBox HD 831.
απο καλωδια τι θα πρεπει να έχουμε ? απο το σαλονι εσωτερικα ενα στην κρεβατοκαμαρα ? απο το RF-out? όπως θα εκανε καποιος δηλαδη για να βλεπει το ιδιο καναλι ? η απο ταρατσα κατεβαζω καλωδιο ?
 
Ο κάθε δέκτης θα πρέπει να συνδεθεί με το πιάτο. Επίσης χρειάζεται και ένα καλώδιο μεταξύ των δύο δεκτών ώστε να μεταφέρεται ο παλμός.

LNB και καλώδια υπάρχουν όλα στην συσκευασία.
 
Καλημέρα!

Πλέον είναι εφικτή η δυνατότητα ενεργοποίησης υπηρεσίας Nova Multiview και με δύο NovaBox HD 831.

τι λες ρε παιδι μου. Αποφασισαν να σταματησουν το κλεψιμο? Αντε και τα HD τωρα
 
Την υπηρεσία MULTIVIEW της Nova, τη δυνατότητα δηλαδή ανεξάρτητης θέασης διαφορετικών καναλιών, σε διαφορετικές τηλεοράσεις (πχ. σαλόνι & κρεβατοκάμαρα) μπορούν πλέον να απολαμβάνουν και όσοι διαθέτουν δύο HD831 δέκτες. Στο παρελθόν, για να κάνει κάποιος χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα έπρεπε και πάλι να διαθέτει δύο δέκτες, ένας εκ των οποίων όμως έπρεπε απαραίτητα να ήταν ο PVR 865. H προϋπόθεση αυτή εδώ και λίγο καιρό δεν υφίσταται και όποιος συνδρομητής επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει με 49 ευρώ το Upgrade Kit που περιλαμβάνει ακόμη ένα δέκτη HD 831, διπλό LNB, σχετικά καλώδια κλπ.
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=10063&Itemid=107
 
Οι δεκτες φανταζομαι πρεπει να ειναι συνδεδεμενοι μεταξυ τους δεν εχει αλλαξει κατι πανω σ'αυτο ετσι δεν ειναι?
 
Re: Απάντηση: Nova Multiview

μαλιστα..κατι ξερεις τωρα συ και δεν μας λες..
ψιλιαζομαι αλλαγη δεκτων(ανεφερες κουτια)και προφανως και αλλη μεθοδο συνδεσης παλμων.
θα το δουμε..
 
Re: Απάντηση: Nova Multiview

εγω παντως δεν βλεπω αναγκη για αλλαγη δεκτων.εαν βγαλουν ενα σωστο firmware για τους 2 δεκτες,
θα παιζουν για πολυ καιρο ακομα στην αγορα.
 
Και γω δεν καταλαβαινω αναγκη αλλαγης. Σε θεμα hardware ειναι πολυ κσλοι. Το software θελει ενα καλο update
 
Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα. Μια βοήθεια θα χρειαστώ. Έχω εγκατάσταση multiview και από το δεύτερο δέκτη φεύγει καλώδιο από το rf out και πάει στην κρεβατοκάμαρα (μπλέκεται με το καλώδιο της κεραίας) . Ο εγκαταστάτης μου χε πει ότι έτσι θα μπορώ να βλέπω(στην κρεβατοκάμαρα) και τα δύο κανάλια που θα παίζουν οι δέκτες. Ψάχνω στα κανάλια της τηλεόρασης με καινούρια ανίχνευση αλλά δεν βρίσκω κάτι. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στους δέκτες?

Ευχαριστώ
 
καπου στο μενου,θα βρεις την συχνοτητα rf out του καθε δεκτη.
συνηθως ειναι 36.βρες μια ελευθερη χωρις πολλες παρεμβολες και βαλε την manual αντιστοιχα στον δεκτη της τηλεορασης.
 
Αν κατάλαβα καλά, μέσω RF OUT θα βλέπεις ότι παίζει ο 2ος δέκτης. Αυτό είναι ένα αναλογικό σήμα (όχι DVB-T), που από τον δέκτη μπορείς να ρυθμίσεις την συχνότητα (κανάλι). Αν δεν το λαμβάνει η τηλεόραση, έλεγξε αν λαμβάνει αναλογικές εκπομπές, και αν ναι, δοκίμασε να το βρεις με ένα καλώδιο από τον δέκτη στην τηλεόραση.
 
Εν μέρει σωστά στα είπε. Θα βλέπεις, απλά μόνο το κανάλι που έχει συντονιστεί ο δεύτερος(slave) δέκτης και όχι και του πρώτου(Master).
Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πριν, βάλε, την έξοδο απ ' ευθείας στην TV και κάνε ανίχνευση σε αναλογικές συχνότητες αφού το αποθηκεύσεις βάλε και την κεραία πάνω και θα είσαι οκ.
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή η συνδεσμολογία είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να βάλω την έξοδο απ' ευθείας στην tv(απ το rf out του δεύτερου δέκτη φεύγει το καλώδιο και πάει σε μίξη με το καλώδιο της κεραίας του υπνοδωματίου) υπάρχουν κάποιες οδηγίες βήμα βήμα στο πως να το σετάρω το όλο θέμα?Αν αλλάξω στο δεύτερο δέκτη από RF IN σε RF OUT δεν θα χαθεί η επικοινωνία με τον πρώτο?