Re: Απάντηση: Nova Multiview
Από τα προηγούμενα post του φίλου μας,παίρνω έναυσμα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι παρόμοιο...
Λοιπόν η εγκατάσταση μου έχει ως εξής:Είναι multiview με 2 PVR 865.Επειδή η τηλεόραση στην οποία έχω συνδέσει τον slave 865 δεν έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη MPEG4,στον slave 865 έχω συνδέσει και το USB MPEG4 stick της nova ώστε να βλέπω και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια (τα εμφανίζει στο DTT Bouqeut).
Το καλώδιο που συνδέει τους 2 δέκτες τρέχει από την rf out του master 865 και καταλήγει στην rf in του slave 865,όπως και πρέπει.
Σε ένα δωμάτιο έχω μια αρκετά παλιά μικρή CRT τηλεόραση 14".Σκεφτόμουν αν ήταν δυνατόν χωρίς πολύ κόπο,να πάρω από την rf out του slave 865,την εικόνα του ώστε να βλέπω και στην CRT το κανάλι που είναι συντονισμένος ο slave 865 δέκτης.
Το επόμενο βήμα μετά είναι τι λύσεις υπάρχουν για τον απομακρυσμένο τηλεχειρισμό του pace 865 PVR.
Τα μπριζάκια με το σήμα της επίγειας κεραίας λειτουργούν αμφίδρομα? Σκεφτόμουν στο επίγειο μπριζάκι που είναι κοντά στον slave 865 να παρεμβάλλω ένα Τ (ταυ) (διακλαδωτή 1in 2 out) ώστε η μια έξοδος να πηγαίνει στο nova USB MPEG4 stick και η άλλη έξοδος στη θύρα RF out του slave 865.
Με αυτό τον τρόπο θα διοχετευθεί στο επίγειο (αναλογικό) δίκτυο η συχνότητα καναλιού του rf out του slave 865?
Δεν ξερω αν το σκέφτομαι σωστά...Περιμένω να ακούσω λύσεις κι από εσάς...Τώρα που το σκέφτομαι όμως δεν πρέπει να είναι και τόσο απλό γιατί στο σαλόνι που είναι ο slave δέκτης,φεύγει ξεχωριστή έξοδος από τον ενισχυτή επίγειου σήματος και ξεχωριστή έξοδος για τον επάνω όροφο που είναι τα υπνοδωμάτια (είναι μεζονέτα το σπίτι)
Η παλιά 14" τηλεόραση βρίσκεται στον επάνω όροφο όπου είναι τα υπνοωμάτια.
Η standard λύση που δουλεύει σίγουρα είναι να τραβήξω "χύμα" καλώδιο από την rf out του slave πρός την 14" τηλεόραση?
Μήπως θα είναι ευκολότερο να πάρω σήμα από την rf in του master 865 δέκτη ο οποίος βρίσκεται επίσης στον επάνω όροφο?
Είναι δυνατόν ο master 865 να ρυθμιστεί να δώσει το κανάλι του από την rf in αντί της rf out που είναι το "default" ?
Σας ευχαριστώ πολύ!